Teszteld ügyességedet most fociban! Mutasd meg milyen kapus lennél ebben az ingyenes sportos játékban. 

Goalkeeper Champ

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Goalkeeper Champ

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt te is egy legendás focizásban! Tarts Messivel és Ronaldoval!Legendary Soccer5.01KVegyél részt te is egy legendás focizásban! Tarts Messivel és Ronaldoval!Messi lesérült, ezért Rád lesz szüksége! Irányíts a nyilakkal, illetve a számokkal tudsz rámozdulni, lőni a labdával.Messi Can Play3.232KMessi lesérült, ezért Rád lesz szüksége! Irányíts a nyilakkal, illetve a számokkal...Válaszd ki a kedvenc csapatodat és nyerd meg a bajnokságot!Champions League3.542KVálaszd ki a kedvenc csapatodat és nyerd meg a bajnokságot!Micsoda összecsapás, micsoda rangadó! Ugye te is a maximumot nyújtod majd?!Juve vs. Barca3.790KMicsoda összecsapás, micsoda rangadó! Ugye te is a maximumot nyújtod majd?!Tedd próbára dekázási tudásodat nálunk! Kick the Soccer Ball3.23KTedd próbára dekázási tudásodat nálunk! Focizz most logikusan! Foot Chinko5.06KFocizz most logikusan! Vegyél részt a kapus edzésén! GoalkeeperChallenge1.96KVegyél részt a kapus edzésén! Válj te is profi focistává! Soccer Caps4.19KVálj te is profi focistává! Egy hatalmas focizás vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Bobblehead Soccer5.05KEgy hatalmas focizás vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Focizz ismét nálunk! Ball to Goal4.76KFocizz ismét nálunk!
Gyakorold a szabadrúgást nálunk!Free Kick2.86KGyakorold a szabadrúgást nálunk!Tedd próbára magad a büntetők rúgásában! Football Penalty Champions3.46KTedd próbára magad a büntetők rúgásában! Tedd próbára lövési ügyességedet! Puppet Soccer Challenge0.05KTedd próbára lövési ügyességedet! Focizz egy kockával!Pong Goal0.03KFocizz egy kockával!Készülj fel a focizásra! Football Masters 20200.02KKészülj fel a focizásra! Vegyél részt az Európa bajnokságban! Euro Football Kick 20163.44KVegyél részt az Európa bajnokságban! Focizz egyet velünk!Foosball funny5.04KFocizz egyet velünk!Focizz a sztárokkal! Football Masters5.06KFocizz a sztárokkal! Focizz most logikusan! Soccer Challenge3.83KFocizz most logikusan! Focizz ismét velünk! Készülj a világbajnokságra! Soccertastic World Cup 184.57KFocizz ismét velünk! Készülj a világbajnokságra!
Kezdj el készülődni a világbajnokságra!World Cup Penalty 20185.09KKezdj el készülődni a világbajnokságra!Focizz ismét velünk! Blaze Kick2.53KFocizz ismét velünk! Vegyél részt egy igazán kemény foci edzésen! Soccer Champ 20180.02KVegyél részt egy igazán kemény foci edzésen! Egy klasszikus foci párbajban vehetsz részt. Itt bizony büntetők lesznek!Penalty Challenge2.97KEgy klasszikus foci párbajban vehetsz részt. Itt bizony büntetők lesznek!Teszteld gyorsaságodat most fociban! FootyZag2.53KTeszteld gyorsaságodat most fociban! Focizz egyet nálunk! Most az eszedet is használnod kell! Crossbar Kevin3.85KFocizz egyet nálunk! Most az eszedet is használnod kell! FIFA-zz ingyenesen nálunk! Football World Cup 20194.013KFIFA-zz ingyenesen nálunk! Focizz most még fantasztikusabban! Soccertastic3.27KFocizz most még fantasztikusabban! Vegyél részt a büntetők rúgásában és védésében. Most minden rajtad múlik! Penalty Shootout Game3.110KVegyél részt a büntetők rúgásában és védésében. Most minden rajtad múlik! Csodálatos grafika és a legjobb sport vár rád. Focizz most nálunk! World Soccer 20183.77KCsodálatos grafika és a legjobb sport vár rád. Focizz most nálunk!
Csocsózz online! Győzd le a számítógépet kedvenc játékodban! Table Soccer3.24KCsocsózz online! Győzd le a számítógépet kedvenc játékodban! Szédületes sport játék, ahol nem lehetsz fejetlen, sőt... Ritka jó focis online játék, még azoknak is, akik annyira nem kedvelik az ilyen típusú online játékokat!  Super Soccer Noggins Xmas3.517KSzédületes sport játék, ahol nem lehetsz fejetlen, sőt... Ritka jó focis online játék,...Ha szóba jön egy sport játék, akkor csakis a focis játékok lehetnek a legjobbak! Így van ez most is, bár az online játékok legújabb darabja kissé furcsa lesz.  Super Soccer Star 23.523KHa szóba jön egy sport játék, akkor csakis a focis játékok lehetnek a legjobbak!...Kissé megfordult a sport játék menete: nem a labdát kell a kapura lőni az online játék pályáin, hanem a kapust... :)Catch the Ball3.015KKissé megfordult a sport játék menete: nem a labdát kell a kapura lőni az online...Ne ringasd magad álmokba, meg fogsz küzdeni ezzel a focis játékkal! Itt nem a grafikára mentek rá az online játék során, hanem arra, hogy megnehezítsék a dolgod!Penalty Shooters 23.311KNe ringasd magad álmokba, meg fogsz küzdeni ezzel a focis játékkal! Itt nem a grafikára...Sport játékok között nem nagyon volt, de most hoztunk egy csocsót! Már a könnyű módban sem lesz egyszerű az online játék.    Mini Table Soccer4.122KSport játékok között nem nagyon volt, de most hoztunk egy csocsót! Már a könnyű módban...