A Khan Wars csapata örömmel jelenti be a legfrissebb újítást: Világversenyek!

Az új versenyeken minden játékosnak megvan a lehetősége arra, hogy a világon bármelyik másik játékossal összemérje erejét több mint 10 egyedi verseny fajtában! Minden megmérettetés 13 órakor kezdődik és 48 órán keresztül tart.

A játékosok egyéni és csapatversenyeken is részt vehetnek. Az egyéni versenyek a játékosok személyes fejlődésére összpontosítanak, míg a csapatversenyek arra adnak lehetőséget, hogy a csapatszellem ereje megmutatkozzon. Mindkét típusú megmérettetés elképesztő jutalmakat ad a versenyzőknek, amik lehetőséget adnak arra, hogy a fejlesztések és a képzések idejét lerövidítsék vagy növeljék az erőforrások termelésének hatékonyságát.

Gyere és játssz a Khan Wars ingyenes online játékkal, hogy kipróbálhasd a különleges versenyeket és csatlakozz a több ezer játékoshoz ebben az egyedülálló középkori stratégiai játékban!

Ebben a középkori témájú, böngészős játékban 11 nemzet valamelyikével játszhatsz.

Bonyolult stratégiákat kipróbálva, képezhetsz különleges egységeket, építhetsz épületeket és fejlesztheted képességeidet. Mindez elsőosztályú szórakozást biztosít, kihívásokkal. A világ minden tájáról származó játékosokkal mérheted össze magad.

A Khan Wars egy középkori témájú, ingyenes böngészős játék, amiben 11 nemzet valamelyikével játszhatsz.

Játssz most!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6718KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.596KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3654KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.3105KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1196KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.055KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4115KVálogass több ezer divatos ruha közül!Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.6102KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm4.612KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.918KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.
Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.56KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination5.012KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.949KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.39KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.16KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!My Free Circus5.07KPónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.37KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies4.721KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.213KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.013KLegyél a legnagyobb poker sztár!
Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.528KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.6113KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.024KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.5195KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.216KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.366KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.135KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.65KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.465KHozd létre a saját online vidámparkodat!Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.567KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!
Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.322KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.818KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.921KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.922KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.235KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.436KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.434KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Egy istenség élete nem csak játék és mese...Greedy Gods5.04KEgy istenség élete nem csak játék és mese...Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.25KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6245KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!
Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm4.314KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.67KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.112KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Kapj el minden Dynamons-t!Dynamons Evolution3.01KKapj el minden Dynamons-t!Cowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!DinoStorm3.824KCowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!