Kalüpszó bosszúja

Segíts Nikolaosznak, hogy útnak indítsa új színdarabját, s közben megküzdjön kritikusaival és riválisaival, Odüsszeusszal, Pénelopéval és Télemakhosszal, valamint „igaz szerelmével”, magával Kalüpszóval.

Süllyezd el Pénelopét, odacsalva ezzel Odüsszeuszt és Télemakhoszt. Amikor elég közel kerülnek Pénelopé süllyedő hajójához, egyszerre szedd le őket. Óvakodj a szirénektől és halálos daluktól: azok a vakmerő kalózok, akik nem hallgattak a jó szóra, céltalanul, csalódottan, egészen addig hajóznak, amíg bele nem őrülnek. Törd össze ezeket az érzelgős álmokat, és vess véget Odüsszeusz végtelen legendájának.

Nem telik bele sok idő, míg Kalüpszó, Odüsszeusz csalódott egykori kedvese is beszáll a harcba. Eszeveszett haragjában rémisztő csápjaival mindent összezúz, amit csak ér. Küzdd fel magad az eventrangsor csúcsára, ahol hatalmas jutalom vár!

Kemény munkával megkeresett átkozott és ragyogó lelkeiddel vedd az irányt a feketepiac felé, ahol lenyűgöző jutalmak – köztük új hajódesignok – közül kell majd választanod. Rakodd meg a hajóidat szívtörő lőszerrel és az elfeledett szerelem akciótárggyal, hogy a lehető legnagyobb sebzést okozd ezeknek a félelmetes ellenfeleknek a Kalüpszó bosszúja eventen.

Seafight - harcolj a tenger hullámain és szerezz dicsőséget és vagyont

Indulj veszélyes útra a rémséges szörnyekkel és galád ellenséges kalózokkal teli tengeren. Dicsőség és vagyon vár!

Kalózok a fedélzeten, szörnyek a láthatáron! Hívd a legénységet a fedélzetre, töltsd meg az ágyúkat és adj le egy sorozatot a bestiákra! Lőj ki egy éles szigonyt egyenesen az úszó szörnyek szívébe! Szorítsd erősen a szablyád markolatát! A Bigpoint közkedvelt böngészős kalandjátékában, a Seafightban soha nem tudhatod, ki vagy mi tör a hajódra, hogy kifosszon vagy megsemmisítsen.

Igen, az élet a Seafight tengereken kemény, megfelelő fegyverzet, felszerelés és jó taktika nélkül nem jutsz messzire. Ugyanilyen fontos az együttműködés és szövetség más játékosokkal és a dugig tömött kincsesláda. Szereld fel a hajódat minden olyan tárggyal, ami egy kalóz életéhez hozzátartozik!

Készen állsz a Bigpoint kiváló tengeri kihívására? A Seafight veszélyekkel dacoló térképein rengeteg kincs vár azokra, akik nem riadnak vissza a gonosz ellenfelek hordáitól!

A Seafightban mindenre számíthatsz: kirobbanó tengeri csatákra, gigantikus tengeri szörnyekre, egy másodperc alatt meghozott stratégiai döntésekre, kalandokra és akciókra - és mindezt annyi idő alatt, míg egy kagyló megtapad a hajód fáján.

Seafight

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Seafight

közösségében!
Bonts vitorlát!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Az álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!My Free Farm 25.02KAz álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.917KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Üdvözlünk a fáraók földjén!Anocris0.05KÜdvözlünk a fáraók földjén!Építs fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj a nyílt tengeren!Battle Pirates4.94KÉpíts fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj...Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6795KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.1150KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!  Eljött az ideje egy mindent-bele PvP csatának!DarkOrbit4.5108K...Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1213KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.064KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4133KVálogass több ezer divatos ruha közül!
Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.145KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.918KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.823KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.58KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination3.015KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.951KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.512KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.17KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.39KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies3.625KMost saját kisállatboltot nyithatsz!
Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.017KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.330KNyiss roncstelepet!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.026KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.220KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.370KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.138KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.67KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.470KHozd létre a saját online vidámparkodat!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.324KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.819KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!
Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online4.027KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.827KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.145KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.446KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.439KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.27KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6270KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.216KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.89KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.115KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!
Helyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Stonies3.07KHelyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Ideje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Golden Acres4.510KIdeje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Hozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!My Kitchen Adventures3.74KHozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!Itt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!Horse Farm4.45KItt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!A te Maya birodalmad!Tentlan3.723KA te Maya birodalmad!