Metsd meg a téli lakomát!

Minden adott egy jó kis havas-jeges összecsapáshoz a Mentsd meg a téli lakomát eventen! Szerezd meg mind a hat hajórészt, hogy hozzájuthass egy vadonatúj hajódesignhoz! Ne hidd azonban, hogy ez csak egy kis sétahajókázás lesz. Képességeid legjavát kell nyújtanod, sőt azon is túl, ha sikerrel akarsz járni az event során!

Ahhoz, hogy megszerezd mind a hat hajórészletet, próbák egész sorát kell kiállnod. Naptárajtók kinyitása, eventládák átkutatása vagy a Napforduló rangsor elején végezni; bizony, csak a legbátrabb kalózok hajózhatnak el a naplementébe az új hajóval! Ez azonban nem minden, számos izgalmas esemény vár még rád, például egy izgalmas és új csoportos térkép, olyan klasszikus eventek, mint a Hóember minijáték vagy az Uralom arénája!

Látogasd meg a Feketepiacot, és váltsd be becsülettel összekalózkodott mézeskalácsembereidet klasszikus hajókra és vadonatúj házi kedvencekre! Komplett válogatásokat találsz majd a Seafight legjobb bónusz tárgyaival, és végül, de nem utolsósorban pár régi kedvencet is: hóembereket, téli fényt és gyertyákat!

Seafight - harcolj a tenger hullámain és szerezz dicsőséget és vagyont

Indulj veszélyes útra a rémséges szörnyekkel és galád ellenséges kalózokkal teli tengeren. Dicsőség és vagyon vár!

Kalózok a fedélzeten, szörnyek a láthatáron! Hívd a legénységet a fedélzetre, töltsd meg az ágyúkat és adj le egy sorozatot a bestiákra! Lőj ki egy éles szigonyt egyenesen az úszó szörnyek szívébe! Szorítsd erősen a szablyád markolatát! A Bigpoint közkedvelt böngészős kalandjátékában, a Seafightban soha nem tudhatod, ki vagy mi tör a hajódra, hogy kifosszon vagy megsemmisítsen.

Igen, az élet a Seafight tengereken kemény, megfelelő fegyverzet, felszerelés és jó taktika nélkül nem jutsz messzire. Ugyanilyen fontos az együttműködés és szövetség más játékosokkal és a dugig tömött kincsesláda. Szereld fel a hajódat minden olyan tárggyal, ami egy kalóz életéhez hozzátartozik!

Készen állsz a Bigpoint kiváló tengeri kihívására? A Seafight veszélyekkel dacoló térképein rengeteg kincs vár azokra, akik nem riadnak vissza a gonosz ellenfelek hordáitól!

A Seafightban mindenre számíthatsz: kirobbanó tengeri csatákra, gigantikus tengeri szörnyekre, egy másodperc alatt meghozott stratégiai döntésekre, kalandokra és akciókra - és mindezt annyi idő alatt, míg egy kagyló megtapad a hajód fáján.

Seafight

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Seafight

közösségében!
Bonts vitorlát!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.League of Angels III0.0755Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.A Star Stable egy izgalmas online játék, amelyben kalandok, lovak és rejtélyek várnak felfedezésre.Star Stable5.01KA Star Stable egy izgalmas online játék, amelyben kalandok, lovak és rejtélyek várnak...Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6730KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.598KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3658KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.3115KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1199KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.057KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4118KVálogass több ezer divatos ruha közül!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm4.613KItt minden a saját kis tanyád körül forog!
Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.920KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.57KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination5.013KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.950KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.39KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.16KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!My Free Circus5.08KPónitól a bűvészig minden, ami cirkuszba való!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.38KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies4.722KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.214KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!
Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.014KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.528KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.6115KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.024KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.5196KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.217KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.367KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.135KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.66KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.466KHozd létre a saját online vidámparkodat!
Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.568KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.322KNyerd meg az I. Világháborút!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.139KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.818KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.922KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis3.023KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.137KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.438KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.435KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Egy istenség élete nem csak játék és mese...Greedy Gods5.05KEgy istenség élete nem csak játék és mese...
Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.25KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6251KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm4.314KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.67KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.113KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!