Lady Popular frissítés: Kedves hölgyek, ezzel a teljeskörű frissítéssel egy teljesen új élményt hoztunk nektek. Bevezettünk néhány új funkciót, például új lehetőségeket az interakciók terén és különböző nyereményeket is. Arra fókuszáltunk, hogy könnyebb legyen beszerezni és felhasználni a dollárokat és smaragdokat.

Smaragdokat a Fashion Arénából nyerhetsz és felhasználhatod események során, illetve a limitált kollekciókra valamint az új Boutiqueban is (teljes mértékben hozzáférhetsz az összes korábbi kollekcióhoz).

Dollárokat az új Beauty Parádén nyerhetsz és felhasználhatod bevásárlásaid sorrán valamint a népszerűségi statisztikákhoz.

Sokat dolgoztunk a Pláza, Fashion Aréna, Gardrób, Party és még számtalan más funkción, hogy nagyobb élmény legyen a játék. Itt vannak a legfontosabb változások, amikről tudnod kell:

Beauty Parádé - egy hely, ahol összemérheted megjelenésed másokkal. A bírák és a nyertesek is dollárokat kapnak, minél magasabb szinten van a játékos, annál többet.

Beauty Parádé Energia (kék energia) - feltöltődik, a bírák használják.

Beauty Parádé Jegyek - a bíráktól nyerhető, részt lehet venni vele a párhacokon.

Boutique - egy hely, ahol ingyen hozzáférést kaphatsz az összes korábbi kollekcióhoz. Három kollekciót heti egyszer ingyen választhatsz, egyet pedig ingyen feloldhatsz közülök 7 napra, amiből ezen időszak alatt vásárolhatsz.

Arhív - egy opció, ami lehetővé teszi, hogy elrejtsd a nem használt ruháid. Bármennyi ruhát arhiválhatsz, amiket bármikor visszatehetsz a gardróbba, de nem külön-külön, csak egyszerre.

Kedvencek - egy opció, ami lehetővé teszi, hogy megjelöld 10 db kedvenc ruhádat, így mindig kéznél lesznek. 

Versenyek - olyan, mint a Pódium, három új verseny lesz: hetente kerülnek megrendezésre a Fashion Aréna és a Beauty Parádé versenyek (csak a játékosok egy részével versenyzel, ezért több esély van a nyerésre), havonta a Havi Pódium (nincs negatív értékelés, a többi Hölgy értékeli a profilod, minden jétákos versenyben van). Minden korábbi trófea megmarad a Hölgyek profiljánál.

Ligák - lehetővé teszi, hogy a magasabb szinten lévő játékosok jobb nyereményeket szerezzenek.

Smaragd por - Ha 10 töredéket összegyűjtesz, automatikusan egy teljes Smaragddá áll össze. Amikor elveszítesz egy Fashion Aréna párbajt, 2 Smaragd port kapsz. Egyébként Szerencse Kártyákkal is nyerhető.

Változások a meglévő funkciókban:

Fashion Aréna - Minden nyertes Smaragdot kap és Tapasztalati pontokat. Párbaj elvesztése nem jár Smaragd vagy Dollár veszteséggel. Dollár itt már nem nyerhető és nem elvehető a vesztes Hölgytől. A párokba rendezés automatikus, a játékos szintjétől függ. Narancs Energiát használ fel.

Bevétel az Apartmanból - Már begyűjthető. Akár 24 órán át nő, majd megáll, amíg be nem gyűjtöd.

Party szervezés - jobban funkcionál és hasznosabb, mint a korábbi funkció. A partyk megszervezéséhez rendelkezésre álló órák jelölve vannak, maximum napi 6 party szervezhető. Egyszerre két buli nem rendezhető.

Eljegyzési bulik és esküvők - az időtartam 4 órában van maximalizálva. Új feladatok várnak, egyéni és csoportos is. Teljesen új megjelenést kapott, minden jutalom már Fashion Pont, hogy erősebb versenyző lehess a Fashion Arénában.

Limitált kollekciók - új árakon elérhetőek, csak Smaradokért és Gyémántokért.

Események - minden esemény újra lett írva az elejétől a végéig, teljesen új események is lesznek.

Pláza - minden tárgy Dollárért vehető. Kategóriákba jól rendezett, hogy könnyebb legyen a vásárlás.

Gradrób - új, letisztult megjelenést kapott, színek szerint rendezhetőek a ruhák, hogy könnyebb legyen megtalálni, amit keresel.

Pasi - A klub nincs többé, egyszerűsödött a barát funkció.

Népszerűségi statisztikák - új ikonok és nevek tűntek fel. 100-as szint felett nem nő tovább, ezután 2000 Fashion Pontba kerül az edzés vagy 200.000 Dollárba, illetve aki korábban meghaladta a 100-as szintet, az visszakapja a felhasznált Fashion Pontjait és Dollárjait.

Energia csomagok - már nem elérhetőek, automatikusan átalakulnak Beauty Parádé Energiává (kék energia). Nem lehet több a maximális 99-nél. 

Klubok - három trófea elnevezése módosult értelemszerűen, az új funkcióknak megfelelően. 7 Klub statisztika lesz, a Vendéglátás az egyetlen, ami megmarad. A 6 új elérhető a Népszerűségi Statisztikáknál. Minden korábbi költés visszakerül a Klub pénztárcájába.

Törölt funkciók: Supermodellek, állások, fotózás, Sztár ház, malacpersely, apartman verseny.

Válogass több ezer divatos ruha közül, szépülj a szalonban, díszítsd a lakásod, bulizz, pasizz! Siker, pénz, csillogás.

Válogass több ezer divatos ruha közül, szépülj a szalonban, díszítsd a lakásod, bulizz, pasizz! Siker, pénz, csillogás a

Lady Popular

ingyenes böngészős játékban.
Irány Japán!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Az álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!My Free Farm 24.07KAz álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!Üdvözlünk a fáraók földjén!Anocris0.09KÜdvözlünk a fáraók földjén!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.419KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Építs fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj a nyílt tengeren!Battle Pirates4.96KÉpíts fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj...Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6810KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Építsd fel álmaid farmját a környéken!BigFarm4.1158KÉpítsd fel álmaid farmját a környéken!Tedd magad próbára egy meredek csatában a DarkOrbit Rettegés próbája eventjén idén halloweenkor!     Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.5110KTedd magad próbára egy meredek csatában a DarkOrbit Rettegés próbája eventjén idén...Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1217KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.066KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.146KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!
Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.919KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.6114KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.824KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.59KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination3.015KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.952KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.513KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.17KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.39KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies3.625KMost saját kisállatboltot nyithatsz!
Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.018KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.230KNyiss roncstelepet!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.027KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.221KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.371KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.139KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.68KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.471KHozd létre a saját online vidámparkodat!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.324KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.820KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!
Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online4.028KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.827KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.147KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.449KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.440KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.27KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6275KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.216KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.89KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.116KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!
Helyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Stonies3.77KHelyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Ideje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Golden Acres4.511KIdeje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Hozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!My Kitchen Adventures3.74KHozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!Itt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!Horse Farm4.46KItt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!A te Maya birodalmad!Tentlan3.725KA te Maya birodalmad!