Itt az idő, hogy utazz

Közeleg a nyár és vele együtt a nagy utazások időszaka is! Ez pedig azt jelenti, hogy hosszú kiruccanások és izgalmas kalandok várnak a Farm Days-ben. Kezdd el a felkészülést és zsebeld be az extra bónuszokat!

Ugorj fejest az igazi falusi életbe a Farm Days-el! Itt valóban farmer lehetsz és hatalmas, sikeres gazdaságot hozhatsz létre egy pici földből. Újítsd fel az öreg épületeket, vegyél új felszereléseket és magokat. Ha a növények kicsíráztak és megnőttek, eladhatod őket, hogy újabb fejlesztéseket vihess véghez. Jó szórakozást!

Farm Days

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farm Days

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Az álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!My Free Farm 24.315KAz álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!Üdvözlünk a fáraók földjén!Anocris2.517KÜdvözlünk a fáraók földjén!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.424KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Építs fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj a nyílt tengeren!Battle Pirates4.910KÉpíts fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj...Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6850KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3675KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a környéken!BigFarm3.9178KÉpítsd fel álmaid farmját a környéken!Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.5116KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1228KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.071KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt!
Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4148KVálogass több ezer divatos ruha közül!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.147KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.920KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Itt a Seafight legnagyszerűbb tartalomkiegészítője! Merülj a hullámokba, és a tengeri kalandozás egy teljesen új dimenziójába érkezel. Vajon milyen kincseket rejt a legendás víz alatti város, Atlantisz?    Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.6118KItt a Seafight legnagyszerűbb tartalomkiegészítője! Merülj a hullámokba, és a tengeri...Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.326KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.510KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination3.016KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.953KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.514KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.18KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!
Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.310KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies3.626KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.020KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.131KNyiss roncstelepet!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.029KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.223KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.373KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.141KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.610KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.474KHozd létre a saját online vidámparkodat!
Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.325KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.821KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.932KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.830KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.153KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.059KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.445KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.28KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6293KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.217KLépj be az elvarázsolt erdőbe!
Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.117KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Helyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Stonies3.78KHelyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Ideje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Golden Acres4.512KIdeje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Hozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!My Kitchen Adventures3.75KHozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!Itt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!Horse Farm3.38KItt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!