A Friends lányokkal mindig történik valami. Néha elviselhetetlen a hőség Heartlake Cityben és csak a tengerparton lehet kibírni egy Dzsúz Bár közelében, vagy állatokat mentenek a dzsungelben, esetleg kikapcsolódásként a bevásárlóközpont boltjaiban néznek szét.

Ha eddig is imádtad a Friends lányokat, most biztosan még jobban fogod szeretni őket.

Elevenítsd fel kalandjaikat vagy találj ki újakat Kreatív Tervező programunk segítségével.

Tervezz, vázolj, fess vagy rajzolj, mert itt semmi sem szab határt fantáziádnak,

Bármelyik lány vagy kisállat is a kedvenced az alkotásodat divatos kiegészítőkkel is feldobhatod. Használj dekorációként, színes háttereket, különleges matricákat vagy egyedi kereteket, a Kreatív Tervező segítségével megvalósíthatod elképzeléseidet.

A tökéletes végeredmény garantált.

Stephanie, Emma, Mia, Amy, Andrea és Olivia már nagyon várják alkotásaitokat.

Kezdődhet a kreatív tervezés :)

LEGO Friends Kreatív Tervező

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

LEGO Friends Kreatív Tervező

közösségében!
Irány a tervező!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A klasszikus rajzfilm Tom és Jerry játék felületén elevenedik meg, de ezúttal csak a macskával találkozunk, mivel a motoros játék főszereplője lesz az online játék során.Tom And Jerry Atv3.835KA klasszikus rajzfilm Tom és Jerry játék felületén elevenedik meg, de ezúttal csak...Cuki kirakós játék gyerekeknek.  Paw Patrol Chase Puzzle3.638KCuki kirakós játék gyerekeknek. Szegény blökit mindenáron meg akarják ijeszteni a kísértetek a Scooby-Doo játék során, ezért neked kell segítened az ingyenes online játék felületén, hogy ez minél kevesebbszer sikerüljön nekik. Scooby-Doo Creepy Castle4.140KSzegény blökit mindenáron meg akarják ijeszteni a kísértetek a Scooby-Doo játék során,...Lépj be egy állatkereskedésbe, ahol csak cuki állatok vannak. Nem hangzik rosszul igaz?My Virtual Pet Shop Cute Animals3.84KLépj be egy állatkereskedésbe, ahol csak cuki állatok vannak. Nem hangzik rosszul...Rakd ki az állatos kirakósokat!Animal Shapes 23.88KRakd ki az állatos kirakósokat!Csiga Bob ismét visszatért! Snail Bob 63.18KCsiga Bob ismét visszatért! Ismerd meg Robbie kalandos életét! Robbie3.38KIsmerd meg Robbie kalandos életét! Színezz újra nálunk!Hellokids Color by Number3.08KSzínezz újra nálunk!Vízalatti kalandod még most sem ért véget. Tarts velünk ismét!Coloring Underwater World 32.89KVízalatti kalandod még most sem ért véget. Tarts velünk ismét!Gyere velünk ismét a víz alá és színezz!Coloring Underwater World 23.36KGyere velünk ismét a víz alá és színezz!
Színezd ki a vízalatti világot is!Coloring Underwater World4.35KSzínezd ki a vízalatti világot is!Gyakorolj matekra játékosan! Kids Math0.05KGyakorolj matekra játékosan! Színezd újra a világot!Coloring Farm Pets5.010KSzínezd újra a világot!Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Hellokids Coloring Time4.24KSzínezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Keresd meg az elrejtett finomságokat! Find the Candy Kids2.32KKeresd meg az elrejtett finomságokat! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.13KIsmét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.53KIsmerd meg a kis dino történetét!Készen állsz egy újabb puzzle-re? Playing Kids Jigsaw4.39KKészen állsz egy újabb puzzle-re? Kapcsolódj ki nálunk!Lof Shadow Match 35.05KKapcsolódj ki nálunk!Tedd próbára magad ismét nálunk!What Does Not Fit 45.04KTedd próbára magad ismét nálunk!
Szuper állatos puzzle-el várunk. Próbáld ki ezt nálunk!Animals Train2.03KSzuper állatos puzzle-el várunk. Próbáld ki ezt nálunk!Ismerd meg a szakmákat memória játékon keresztül! Professional Kids2.42KIsmerd meg a szakmákat memória játékon keresztül! Tarts velünk ismét és tedd próbára tudásodat!What Does Not Fit 15.03KTarts velünk ismét és tedd próbára tudásodat!Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is! Kids Hidden Object1.810KKellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is!...Játssz velünk ismét! Most egy új angol memória játékban teheted próbára magad! Kindergarten Activity 41.73KJátssz velünk ismét! Most egy új angol memória játékban teheted próbára magad! Gyakorolj angolul náluk! Kindergarten Activity 35.03KGyakorolj angolul náluk! Egy kellemes gyerek játék. Próbáld ki te is!Kindergarten Activity 15.03KEgy kellemes gyerek játék. Próbáld ki te is!Találd ki melyik az állat sziluettje! Lof Shadow Match 23.01KTaláld ki melyik az állat sziluettje! Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Kids Fancy Dress Memory0.02KKapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals3.63KSegíts a cuki állatokon!
Kapcsolódj ki most a természetben. Keresgélj velünk! Findergarten Nature5.05KKapcsolódj ki most a természetben. Keresgélj velünk! Színezz újra velünk! Aranyos képek várnak!Dino Coloring2.13KSzínezz újra velünk! Aranyos képek várnak!Egyszerű mégis nagyszerű mahjonggal várunk. Tedd próbára magad nálunk! Kids Mahjong2.86KEgyszerű mégis nagyszerű mahjonggal várunk. Tedd próbára magad nálunk! Színezéssel is készülődhetsz a Húsvétra! Easter Coloring3.36KSzínezéssel is készülődhetsz a Húsvétra! Tanulj angolul most játékosan! Kindergarten Connect5.08KTanulj angolul most játékosan! Fejleszd memóriád most játékosan!Kids Cute Pairs3.67KFejleszd memóriád most játékosan!Kedves és cuki búvárkodással várunk. Puzzle-özz most is nálunk! Kids Puzzle Sea0.02KKedves és cuki búvárkodással várunk. Puzzle-özz most is nálunk! Ez gyerekjáték lesz, de tényleg! Kedves puzzle vár rád. Farm Fun5.05KEz gyerekjáték lesz, de tényleg! Kedves puzzle vár rád. Kellemes puzzle vár rád. Főleg gyerekeknek ajánljuk. Kids: Zoo fun4.55KKellemes puzzle vár rád. Főleg gyerekeknek ajánljuk. Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot is. Happy Panda3.55KSegíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod...
Egyszerű memória játék cuki figurákkal. Főleg gyerekeknek ajánljuk. Look Look3.65KEgyszerű memória játék cuki figurákkal. Főleg gyerekeknek ajánljuk. Állatos Mahjong játék gyerekeknek.Pet Mahjongg3.213KÁllatos Mahjong játék gyerekeknek.Segíts Ben10-nek, hogy védekezni tudjon a támadások során az online játékban!  Ben10 Vs Aliens3.25KSegíts Ben10-nek, hogy védekezni tudjon a támadások során az online játékban! Segíts Peppa malacéknak ebben a takarítós játékban, hogy eltűnjön a kosz, mire véget ér az online játék.  Peppa Pig Bathroom Cleaning3.211KSegíts Peppa malacéknak ebben a takarítós játékban, hogy eltűnjön a kosz, mire véget...Igazi bevállalós rajzfilmhős, ő mindig szóba jön, - következik egy profi Ben10 játék. Ha bejön neked is ez az ingyenes online játék, akkor oszd meg másokkal!Ben 10 Alien Attack3.05KIgazi bevállalós rajzfilmhős, ő mindig szóba jön, - következik egy profi Ben10 játék....