A Raid: Shadow Legends egy lenyűgöző látványvilágú, ingyenes, fanatsy típusú MMORPG játék rengeteg bajnoksággal!

Ölj szörnyeket, játssz csapatban, szerezz plusz pontot más játékosokat legyőzve és fejleszd karaktered! Nézd meg a videót, biztosan kedvet kapsz ehhez a remek játékhoz:

A

Raid: Shadow Legends

egy lenyűgöző látványvilágú, ingyenes, fanatsy típusú MMORPG játék rengeteg bajnoksággal!
Játssz most ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Az álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!My Free Farm 24.318KAz álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!Üdvözlünk a fáraók földjén!Anocris2.520KÜdvözlünk a fáraók földjén!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.226KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Építs fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj a nyílt tengeren!Battle Pirates4.911KÉpíts fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj...Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6886KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3676KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a környéken!BigFarm3.8183KÉpítsd fel álmaid farmját a környéken!Új ellenség fenyegeti az emberiséget – a Sunder Star! Lépj be az Alattomos területre, és verd vissza ezt a titokzatos ellenséget, hogy busás jutalomban részesülj erőfeszítéseidért! Tonnányi nagyszerű nyeremény vár rád, köztük az új...DarkOrbit4.5118KÚj ellenség fenyegeti az emberiséget – a Sunder Star! Lépj be az Alattomos területre,...Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1232KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Készüljetek fel egy új PvE szezonra! Beléphettek nyolc Köztes világ térképre, vérengző szörnyekkel és hatalmas boss-lényekkel hadakozhattok, hogy kiérdemeljétek a rangsorhelyeket.    Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.073KKészüljetek fel egy új PvE szezonra! Beléphettek nyolc Köztes világ térképre, vérengző...
Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4151KVálogass több ezer divatos ruha közül!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.148KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.921KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Egy csapat Térképész hajót láttak a nyílt tengeren. Megszerezheted a kincses térképeiket, bejuthatsz a csoportos térképre, megküzdhetsz az Arany Kiötlővel és megszerezheted a kincseit a Növekvő mohóság eventen.  Csatlakozz a teknősvadá...Seafight4.6120KEgy csapat Térképész hajót láttak a nyílt tengeren. Megszerezheted a kincses térképeiket,...Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.327KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.510KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination3.016KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.953KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.515KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.19KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!
Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.310KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies3.627KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.021KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.232KNyiss roncstelepet!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.030KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.224KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.374KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.142KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.611KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.475KHozd létre a saját online vidámparkodat!
Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.325KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.821KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.932KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.830KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.155KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar3.864KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.446KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.29KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6303KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.217KLépj be az elvarázsolt erdőbe!
Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.811KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.018KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Helyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Stonies3.79KHelyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Ideje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Golden Acres4.513KIdeje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Hozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!My Kitchen Adventures3.75KHozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!