Batte Fish

5490.00
 
Have you ever wondered what it would be like to battle fish of all kinds in an arena? Which two fish would win an all-out duel in the deep blue sea? What if you placed a huge blowfish in a tank with lots of smaller fish, who would win? Well now you have the opportunity to find out! In this online action arcade game, you must grow your blowfish to a reasonable size so that they can defend themselves. After all, a small fish would never be able to protect itself from a large fish – it just doesn’t happen, at least not in this game. Don’t worry, it seems like it would be difficult to battle fish but it’s actually very easy. Tap a fish to help them grow or stop interacting with them to suspend growth. In order to successfully defend yourself from the other fish in the sea, you must be bigger in size. If you bump into enemy fish or other objects and you’re smaller, you’ll be reduced to your original compact size. The winning strategy involves knowing exactly when to grow your fish, and when to let them float around. Will you survive to eat the smaller prey, or will you be fish food instead? Remember to keep growing those fish when you can, because no one likes to be fish food. Just give this charming game a try, it’s extremely addictive! It can be played from any smartphone, tablet or computer regardless of where you are. Access it directly online, at any time of the day for free. Who doesn’t love free games? We certainly do! There’s no questionable material either so you can play with your entire family. Compare scores with friends and family alike to find out who is the reigning blowfish-battle champ.

Batte Fish

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Batte Fish közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mutasd meg mennyire vagy jó ebben a legendás játékban! Tetro Classic4.8534Mutasd meg mennyire vagy jó ebben a legendás játékban! Bontsd le az elemeket a jól megszokott régi módon! Outer Space Arkanoid5.0175Bontsd le az elemeket a jól megszokott régi módon! Pacman-ezz most kicsit cukibban! Mindenkinek ajánljuk ezt a remek játékot! Pumpkin man0.0658Pacman-ezz most kicsit cukibban! Mindenkinek ajánljuk ezt a remek játékot! Küzdj meg a géppel vagy más emberekkel online! WRESTLE JUMP4.8371Küzdj meg a géppel vagy más emberekkel online! Mutasd meg mennyire vagy ügyes! Te mennyire lennél jó nindzsa? Hyper Pixel Man5.01KMutasd meg mennyire vagy ügyes! Te mennyire lennél jó nindzsa? Hihetetlen nehéz és idegesítő! Ha szereted tesztelni határaidat próbáld ki! Bubble Trouble HTML3.7757Hihetetlen nehéz és idegesítő! Ha szereted tesztelni határaidat próbáld ki! Vezesd győzelemre kakasokból álló csapatod! Te jó vezér lennél? EPIC CLUCK5.0975Vezesd győzelemre kakasokból álló csapatod! Te jó vezér lennél? Tornáztasd meg az agyad! Tedd próbára magad! Pixel Factory5.01KTornáztasd meg az agyad! Tedd próbára magad! Snake-ezz egy kicsit! Most modern módon! Greedy Worm5.01KSnake-ezz egy kicsit! Most modern módon! Autózz, motorozz vagy deszkázz! A döntés itt rajtad múlik! Kick Buttowskis MotoRush3.32KAutózz, motorozz vagy deszkázz! A döntés itt rajtad múlik!
Vezess egy igazi rendőrautót! Éld át az autós üldözéseket! Crazy Police Car3.84KVezess egy igazi rendőrautót! Éld át az autós üldözéseket! Legyél egy hatalmas ninja! Kane the Ninja2.5358Legyél egy hatalmas ninja! Etesd meg a dinoszauruszodat most zombikkal! Have A Nice Day5.01KEtesd meg a dinoszauruszodat most zombikkal! Vitorlázz egy kicsit nálunk. Mentsd meg az embereket! Shark Attack1.0591Vitorlázz egy kicsit nálunk. Mentsd meg az embereket! Kalandozz egy nagyot most Ninjaként! Ninja Game Adventure1.0581Kalandozz egy nagyot most Ninjaként! Mutasd meg, hogy nem csak gyalog vagy gyors! Száguldj most motorral! Sonic Ride3.81KMutasd meg, hogy nem csak gyalog vagy gyors! Száguldj most motorral! Motorozz a pokolban! Legyél most te a szellemlovas!  Skull Rider: Acrobatic Hell3.0711Motorozz a pokolban! Legyél most te a szellemlovas! Gyűjtsd be az ajándékokat a Télapóval! Frozen for Christmas4.31KGyűjtsd be az ajándékokat a Télapóval! Éld át ismét a Pacman csodáját! Pacman Advanced5.04KÉld át ismét a Pacman csodáját! Kalandozz egyet az ősi katakombákban! Catacombs 2: Labyrinth Of Death5.01KKalandozz egyet az ősi katakombákban!
Leesett a hó és beindult a meló! Hókotróval kell most ügyeskedned! Snow plow4.01KLeesett a hó és beindult a meló! Hókotróval kell most ügyeskedned! Karácsonyi kígyós játék! Vigyázz nagyon gyors! Santa Snake1.0663Karácsonyi kígyós játék! Vigyázz nagyon gyors! Motorozz most nukleáris területeken! Nuclear Bike2.53KMotorozz most nukleáris területeken! Legyél egy igazi reptéri irányító! Airport Management 13.6833Legyél egy igazi reptéri irányító! Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Brave Bird1.0406Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Big Birds Racing1.0833Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Kill Time in Office0.0882Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Ninja Noku2.3667Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Háborúzz most Snakeben! Snake Wars3.01KHáborúzz most Snakeben! Törd szét az összes blokkot klasszikusan! Forever Bounce0.93KTörd szét az összes blokkot klasszikusan!
Flipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Neon Pinball3.52KFlipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Pingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Japan Pingpong3.32KPingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Ice Cream Bar5.01KDolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Legyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Ant Soldier2.91KLegyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Kétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Pandas in the Desert3.01KKétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Mutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Holiday Putt Putt3.31KMutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Rohanj az életedért! Húzd a csíkot! Running Ink2.31KRohanj az életedért! Húzd a csíkot! Mutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Jail Break Rush4.13KMutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Avatar Elemental Escape5.0918Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Érj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik! Icy Tower2.01KÉrj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik!
Vezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Bomber Wings3.42KVezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Teszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Toy Grabber5.01KTeszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Parkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Dock It!4.01KParkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Pacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Pac Xon Deluxe3.51KPacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Repítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék! Potty Racers III2.51KRepítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék!