Batte Fish

5130.00
 
Have you ever wondered what it would be like to battle fish of all kinds in an arena? Which two fish would win an all-out duel in the deep blue sea? What if you placed a huge blowfish in a tank with lots of smaller fish, who would win? Well now you have the opportunity to find out! In this online action arcade game, you must grow your blowfish to a reasonable size so that they can defend themselves. After all, a small fish would never be able to protect itself from a large fish – it just doesn’t happen, at least not in this game. Don’t worry, it seems like it would be difficult to battle fish but it’s actually very easy. Tap a fish to help them grow or stop interacting with them to suspend growth. In order to successfully defend yourself from the other fish in the sea, you must be bigger in size. If you bump into enemy fish or other objects and you’re smaller, you’ll be reduced to your original compact size. The winning strategy involves knowing exactly when to grow your fish, and when to let them float around. Will you survive to eat the smaller prey, or will you be fish food instead? Remember to keep growing those fish when you can, because no one likes to be fish food. Just give this charming game a try, it’s extremely addictive! It can be played from any smartphone, tablet or computer regardless of where you are. Access it directly online, at any time of the day for free. Who doesn’t love free games? We certainly do! There’s no questionable material either so you can play with your entire family. Compare scores with friends and family alike to find out who is the reigning blowfish-battle champ.

Batte Fish

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Batte Fish közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Dolgozz most egy fánk készítő üzemben! Készítsd el a legfinomabb fánkokat most online! Doughnuts Bakery0.899Dolgozz most egy fánk készítő üzemben! Készítsd el a legfinomabb fánkokat most online!...Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Big Birds Racing0.043Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Kill Time in Office0.0329Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Ninja Noku2.3248Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Háborúzz most Snakeben! Snake Wars5.0486Háborúzz most Snakeben! Törd szét az összes blokkot klasszikusan! Forever Bounce1.52KTörd szét az összes blokkot klasszikusan! Flipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Neon Pinball5.01KFlipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Pingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Japan Pingpong3.31KPingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Ice Cream Bar5.0930Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Legyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Ant Soldier2.4946Legyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz!
Kétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Pandas in the Desert3.0787Kétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Mutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Holiday Putt Putt1.0852Mutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Rohanj az életedért! Húzd a csíkot! Running Ink2.3875Rohanj az életedért! Húzd a csíkot! Mutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Jail Break Rush5.02KMutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Avatar Elemental Escape5.0638Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Érj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik! Icy Tower1.71KÉrj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik! Vezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Bomber Wings3.41KVezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Teszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Toy Grabber5.0850Teszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Parkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Dock It!5.01KParkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Pacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Pac Xon Deluxe3.5960Pacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan!
Repítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék! Potty Racers III1.3829Repítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék! Nézd meg milyen egy Ramen futárnak lenni! Sőt egy ninja ramen futárnak!Naruto Bike1.1813Nézd meg milyen egy Ramen futárnak lenni! Sőt egy ninja ramen futárnak!Teszteld ügyességedet most! Mouse Avoider 21.52KTeszteld ügyességedet most! Építsd meg a pályát az autóknak. Próbálj meg gyors lenni! AcceleRacers Track Mod5.05KÉpítsd meg a pályát az autóknak. Próbálj meg gyors lenni! Gyakorolj és győzd le ellenfeleidet Biliárdban! Itt minden rajtad múlik!  Billiard Blitz Hustle3.41KGyakorolj és győzd le ellenfeleidet Biliárdban! Itt minden rajtad múlik! Indítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Bay Restaurant3.01KIndítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Irányítsd az idegesítő robotot. Vigyázz nem csak a robot idegesítő! Nervous Bot5.0810Irányítsd az idegesítő robotot. Vigyázz nem csak a robot idegesítő! Egyszerű szabály nehéz játék! Te elég ügyes vagy?Zyl24.71KEgyszerű szabály nehéz játék! Te elég ügyes vagy?Repülj a végtelenbe és tovább!  Canoniac Launcher 22.81KRepülj a végtelenbe és tovább! Legyél egy légiforgalmi irányító! Vigyázz ez egy hatalmas feladat.Airport Management 23.9788Legyél egy légiforgalmi irányító! Vigyázz ez egy hatalmas feladat.
Mentsd meg a túszokat a zombiktól! Vigyázz nagyon pontosnak kell lenned!  Beauty VS Zohbies2.51KMentsd meg a túszokat a zombiktól! Vigyázz nagyon pontosnak kell lenned! Dartsozz egy jót online! Jó szórakozás lesz! Pro 501 Darts3.02KDartsozz egy jót online! Jó szórakozás lesz! A pingvinek is szeretik az extrém sportokat. Te milyen extrém pingvin lennél? Penguin Skate 23.2625A pingvinek is szeretik az extrém sportokat. Te milyen extrém pingvin lennél? Szerezd meg az igazgyöngyöket! Búvárkodj egy nagyot! Pearl Diver2.5947Szerezd meg az igazgyöngyöket! Búvárkodj egy nagyot! Őrült motoros száguldozás! Ugrass most a hegyekben is! Hill Climb Bike Race4.64KŐrült motoros száguldozás! Ugrass most a hegyekben is! Üss egy nagyot!Cricket Fatka0.0939Üss egy nagyot!Csapd szét a zombikat stílusosan! Crazy Zombie v3.03.21KCsapd szét a zombikat stílusosan! Gyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?10 seconds2.72KGyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell! Roadkill Revenge4.51KÉvente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell!...Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Restaurant Love Fun5.01KDolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is!
Biliárdozz egy kicsit a számítógép ellen. Vigyázz elég ügyes a gép! Billiard straight3.33KBiliárdozz egy kicsit a számítógép ellen. Vigyázz elég ügyes a gép! Legyél te az ég királya! Mutasd meg mit tudsz repülőgépeddel! Sky King Racing5.02KLegyél te az ég királya! Mutasd meg mit tudsz repülőgépeddel! Ismerd meg a Kung Fu legkomolyabb edzését! Vigyázz nem lesz egyszerű! Kung Fu Special Trainer1.11KIsmerd meg a Kung Fu legkomolyabb edzését! Vigyázz nem lesz egyszerű! Nézd meg, hogyan dolgozik együtt Tom és Jerry!Tom and Jerry Action 35.02KNézd meg, hogyan dolgozik együtt Tom és Jerry!Tedd helyre a múmiákat! Közben pedig szórakozz egy jót. Mummy Madness2.52KTedd helyre a múmiákat! Közben pedig szórakozz egy jót.