Batte Fish

4440.00
 
Have you ever wondered what it would be like to battle fish of all kinds in an arena? Which two fish would win an all-out duel in the deep blue sea? What if you placed a huge blowfish in a tank with lots of smaller fish, who would win? Well now you have the opportunity to find out! In this online action arcade game, you must grow your blowfish to a reasonable size so that they can defend themselves. After all, a small fish would never be able to protect itself from a large fish – it just doesn’t happen, at least not in this game. Don’t worry, it seems like it would be difficult to battle fish but it’s actually very easy. Tap a fish to help them grow or stop interacting with them to suspend growth. In order to successfully defend yourself from the other fish in the sea, you must be bigger in size. If you bump into enemy fish or other objects and you’re smaller, you’ll be reduced to your original compact size. The winning strategy involves knowing exactly when to grow your fish, and when to let them float around. Will you survive to eat the smaller prey, or will you be fish food instead? Remember to keep growing those fish when you can, because no one likes to be fish food. Just give this charming game a try, it’s extremely addictive! It can be played from any smartphone, tablet or computer regardless of where you are. Access it directly online, at any time of the day for free. Who doesn’t love free games? We certainly do! There’s no questionable material either so you can play with your entire family. Compare scores with friends and family alike to find out who is the reigning blowfish-battle champ.

Batte Fish

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Batte Fish közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Profi vagy snookerbe? Mutasd meg! Master Snooker0.0160Profi vagy snookerbe? Mutasd meg! Lőj gólt a rágcsálóknak. Ne adj nekik mogyorót! Peanut0.0145Lőj gólt a rágcsálóknak. Ne adj nekik mogyorót! Száguldozz, de vigyázz kanyarodnod is kellene! Xpeed Unleashed1.5689Száguldozz, de vigyázz kanyarodnod is kellene! Mutass be trükköket vagy versenyezz. Itt minden rajtad múlik! Hill Blazer Championship5.0858Mutass be trükköket vagy versenyezz. Itt minden rajtad múlik! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb! Tire Toss0.01KMutasd meg, hogy te vagy a legjobb! Klasszikus biciklis játék. Győzd le a többieket! Toon Rally0.01KKlasszikus biciklis játék. Győzd le a többieket! Szórakozz Spártai módra! Elég érdekes módon ünnepelnek. Sparta Fire Javelin5.01KSzórakozz Spártai módra! Elég érdekes módon ünnepelnek. Állítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Mighty Knight4.41KÁllítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Az eredeti kígyós játékSnake játék1.01KAz eredeti kígyós játékMentsd meg a tojásokat. Vigyázz sok lövést kell majd kikerülnöd! The Great Eggscape3.41KMentsd meg a tojásokat. Vigyázz sok lövést kell majd kikerülnöd!
Száguldozz csodás motoroddal. Élvezd ki az életet Jerry nélkül! Tom And Jerry-Tom Super Moto1.92KSzáguldozz csodás motoroddal. Élvezd ki az életet Jerry nélkül! Építsd meg a sandwichek sandwichét! Sandwich Stacker5.02KÉpítsd meg a sandwichek sandwichét! Foglald el az Antarktikát! Győzd le az ottani pingvineket! Conquer Antartica3.03KFoglald el az Antarktikát! Győzd le az ottani pingvineket! Fedezd fel ezt az érdekes világot és kerüld el a halált! Primary0.01KFedezd fel ezt az érdekes világot és kerüld el a halált! Fuss az életedért! Run 2 Live1.51KFuss az életedért! Bontsd le a blokkokat! Tedd próbára magad! ArkAnnoying5.01KBontsd le a blokkokat! Tedd próbára magad! Teszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Line Game - Lime Edition5.02KTeszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Keresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!  Flea 2.53.03KKeresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!...Menj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Runaway Minetrain0.01KMenj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Basket Ball 32.0956Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp.
Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Icycle1.3717Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj! Comic Stars Fighting 3.24.0756Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj! Építs tornyot ezekből az érdekes elemekből. Nagyon mozgékony a szerkezet. Jelly tower sandbox edition5.03KÉpíts tornyot ezekből az érdekes elemekből. Nagyon mozgékony a szerkezet. Szükséged lesz a logikádra és az ügyességedre is. Tedd próbára magad! Selectorium5.01KSzükséged lesz a logikádra és az ügyességedre is. Tedd próbára magad! A tökéletes gyilkológép a Nindzsa cápa. Ha nem hiszed tedd próbára! Ninja Shark5.0622A tökéletes gyilkológép a Nindzsa cápa. Ha nem hiszed tedd próbára! Fuss az életedért!  Run For Your Death2.8840Fuss az életedért! Klasszikus motoros játék. Csapasd neki és legyél te a bajnok! Start Drive3.51KKlasszikus motoros játék. Csapasd neki és legyél te a bajnok! Segíts az elveszett Sonicnak! Sonic Lost In Mario World2.61KSegíts az elveszett Sonicnak! Kalandozz Joe-val a Barbárral. Hatalmas kaland vár rád. Joe Barbarian5.0853Kalandozz Joe-val a Barbárral. Hatalmas kaland vár rád. Tanulj meg verekedni! Fighting School5.0832Tanulj meg verekedni!
Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Burger Run0.8596Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Szedd a zöldet hagyd a pirosat! Mi is ez a játék? Próbáld ki! Stick Dodger1.0787Szedd a zöldet hagyd a pirosat! Mi is ez a játék? Próbáld ki! Egyensúlyozz és készülj fel a kihívásokra! Poise0.01KEgyensúlyozz és készülj fel a kihívásokra! Keress életet a földön kívül! Keress egy új lakóhelyet. In Space0.5506Keress életet a földön kívül! Keress egy új lakóhelyet. Ismerd meg a verekedős testvéreket! Lesz itt verekedés bőven. Brawl Brothers1.6811Ismerd meg a verekedős testvéreket! Lesz itt verekedés bőven. Készülj fel a menekülésre. Vigyázz nem lesz elég itt a futás! Not Alone1.01KKészülj fel a menekülésre. Vigyázz nem lesz elég itt a futás! Versenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek hatalmasak!   MINI MOTO0.01KVersenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek...Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan!  Motorjoust2.51KAz újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan! Versenyezz most ebben a műfajban! Foofa Race 24.5698Versenyezz most ebben a műfajban! Egy klasszikus újjászületése.  Classic Pacman5.03KEgy klasszikus újjászületése.
Mutasd meg ki az úr a konyhában! Egg Riot4.7914Mutasd meg ki az úr a konyhában! Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Toiletwar3.31KIsmerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Mario visszatért! Mario Super4.34KMario visszatért! Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.0704Búj egy ninja bőrébe! Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Napoleon Waterloo 24.21KNézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt.