Batte Fish

4560.00
 
Have you ever wondered what it would be like to battle fish of all kinds in an arena? Which two fish would win an all-out duel in the deep blue sea? What if you placed a huge blowfish in a tank with lots of smaller fish, who would win? Well now you have the opportunity to find out! In this online action arcade game, you must grow your blowfish to a reasonable size so that they can defend themselves. After all, a small fish would never be able to protect itself from a large fish – it just doesn’t happen, at least not in this game. Don’t worry, it seems like it would be difficult to battle fish but it’s actually very easy. Tap a fish to help them grow or stop interacting with them to suspend growth. In order to successfully defend yourself from the other fish in the sea, you must be bigger in size. If you bump into enemy fish or other objects and you’re smaller, you’ll be reduced to your original compact size. The winning strategy involves knowing exactly when to grow your fish, and when to let them float around. Will you survive to eat the smaller prey, or will you be fish food instead? Remember to keep growing those fish when you can, because no one likes to be fish food. Just give this charming game a try, it’s extremely addictive! It can be played from any smartphone, tablet or computer regardless of where you are. Access it directly online, at any time of the day for free. Who doesn’t love free games? We certainly do! There’s no questionable material either so you can play with your entire family. Compare scores with friends and family alike to find out who is the reigning blowfish-battle champ.

Batte Fish

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Batte Fish közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nyomj végig egy mesterlövéses tesztet! Nézd meg jó lennél-e! Dropshot3.0416Nyomj végig egy mesterlövéses tesztet! Nézd meg jó lennél-e! Egyél meg mindent és mindenkit! Egy örök klasszikus újragondolva. Taz-Man5.0301Egyél meg mindent és mindenkit! Egy örök klasszikus újragondolva. Robbants fejeket online! Vigyázz veszélyes feladat ez!Helmet Bombers 25.0557Robbants fejeket online! Vigyázz veszélyes feladat ez!Nyomj egy kis kertészkedést. Takarítsd el a zombikat! Ultraman Find Zombies3.0256Nyomj egy kis kertészkedést. Takarítsd el a zombikat! Ugrass száguldj motoroddal. Vigyázz sok sok akadály áll majd az utadba. Moto Trial Fest 41.01KUgrass száguldj motoroddal. Vigyázz sok sok akadály áll majd az utadba. Mutasd meg ki a legerősebb a környéken! Vigyázz mások is próbáldkoznak majd! Stickman Fighting5.0450Mutasd meg ki a legerősebb a környéken! Vigyázz mások is próbáldkoznak majd! Használd ritmusérzéked a kockák eltüntetéséhez! Break the Blocks 2: Music5.01KHasználd ritmusérzéked a kockák eltüntetéséhez! Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Falafel king3.0513Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Dolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Papa's Freezeria3.73KDolgozz egy fagyizóban. Nem is akármilyenben, Papa fagyizója vár rád! Nyomj egy kis gyorsulási versenyt a motoroddal. Vigyázz ne robbantsd fel a motort! Drag Race Bike5.01KNyomj egy kis gyorsulási versenyt a motoroddal. Vigyázz ne robbantsd fel a motort!...
Nyomj le mindenkit a hüvelykujj harcban. Mi is ez? Nézd meg ebben az online játékban! Royal Thumble5.0799Nyomj le mindenkit a hüvelykujj harcban. Mi is ez? Nézd meg ebben az online játékban!...Bontsd le a téglákat, de vigyázz nincsen végtelen golyód! Break It 24.0761Bontsd le a téglákat, de vigyázz nincsen végtelen golyód! Bunyózz az életedért. Győzd le a hatalmas ellenségeket. Vigyázz sokan vannak!Crazy Flasher 30.0940Bunyózz az életedért. Győzd le a hatalmas ellenségeket. Vigyázz sokan vannak!Szükséged lesz a gyorsaságodra! Éld túl ezt a játékot. Eat the Smaller5.01KSzükséged lesz a gyorsaságodra! Éld túl ezt a játékot. Teszteld tudásod ebben a különleges online játékban. Ehhez aztán kell ügyesség! Hardest Free1.51KTeszteld tudásod ebben a különleges online játékban. Ehhez aztán kell ügyesség! Brutálisan felépített ügyességi játék. Ebben lesz változatosság! Maze Madness5.01KBrutálisan felépített ügyességi játék. Ebben lesz változatosság! Eleged van a melegből? Lődd le a napot!Kill The Sun1.41KEleged van a melegből? Lődd le a napot!Álld meg a helyed a vadnyugaton is!Cowboy Duel3.51KÁlld meg a helyed a vadnyugaton is!Törj be egy börtönbe. Vigyázz eléggé kiépített a védelem. Break In 24.3988Törj be egy börtönbe. Vigyázz eléggé kiépített a védelem. Takarítsd el a szennyet a vécéből! Ragyogjon minden! Cleaner2.5945Takarítsd el a szennyet a vécéből! Ragyogjon minden!
Egy örök klasszikus retro játék. Szerintem neked is tetszene. Atari Space Invaders4.8887Egy örök klasszikus retro játék. Szerintem neked is tetszene. Ugrálj tojásról tojásra és tedd szebbé a Húsvéti ünnepet. Easter Dreaming4.52KUgrálj tojásról tojásra és tedd szebbé a Húsvéti ünnepet. Teszteld ügyességet online! Nagyszerű, de nem egyszerű ez a játék! Balance Balls 23.01KTeszteld ügyességet online! Nagyszerű, de nem egyszerű ez a játék! Profi vagy snookerbe? Mutasd meg! Master Snooker1.03KProfi vagy snookerbe? Mutasd meg! Lőj gólt a rágcsálóknak. Ne adj nekik mogyorót! Peanut0.0724Lőj gólt a rágcsálóknak. Ne adj nekik mogyorót! Száguldozz, de vigyázz kanyarodnod is kellene! Xpeed Unleashed2.82KSzáguldozz, de vigyázz kanyarodnod is kellene! Mutass be trükköket vagy versenyezz. Itt minden rajtad múlik! Hill Blazer Championship3.52KMutass be trükköket vagy versenyezz. Itt minden rajtad múlik! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb! Tire Toss0.51KMutasd meg, hogy te vagy a legjobb! Klasszikus biciklis játék. Győzd le a többieket! Toon Rally5.01KKlasszikus biciklis játék. Győzd le a többieket! Szórakozz Spártai módra! Elég érdekes módon ünnepelnek. Sparta Fire Javelin5.01KSzórakozz Spártai módra! Elég érdekes módon ünnepelnek.
Állítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Mighty Knight4.41KÁllítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Az eredeti kígyós játékSnake játék3.01KAz eredeti kígyós játékMentsd meg a tojásokat. Vigyázz sok lövést kell majd kikerülnöd! The Great Eggscape3.41KMentsd meg a tojásokat. Vigyázz sok lövést kell majd kikerülnöd! Száguldozz csodás motoroddal. Élvezd ki az életet Jerry nélkül! Tom And Jerry-Tom Super Moto2.93KSzáguldozz csodás motoroddal. Élvezd ki az életet Jerry nélkül! Építsd meg a sandwichek sandwichét! Sandwich Stacker4.02KÉpítsd meg a sandwichek sandwichét! Foglald el az Antarktikát! Győzd le az ottani pingvineket! Conquer Antartica3.64KFoglald el az Antarktikát! Győzd le az ottani pingvineket! Fedezd fel ezt az érdekes világot és kerüld el a halált! Primary4.01KFedezd fel ezt az érdekes világot és kerüld el a halált! Fuss az életedért! Run 2 Live1.51KFuss az életedért! Bontsd le a blokkokat! Tedd próbára magad! ArkAnnoying5.01KBontsd le a blokkokat! Tedd próbára magad! Teszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Line Game - Lime Edition5.03KTeszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged.
Keresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!  Flea 2.53.03KKeresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!...Menj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Runaway Minetrain5.01KMenj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Basket Ball 32.01KCélozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Icycle1.3909Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj! Comic Stars Fighting 3.24.01KIrányítsd kedvenc hősödet és harcolj!