Batte Fish

7890.01
 
Have you ever wondered what it would be like to battle fish of all kinds in an arena? Which two fish would win an all-out duel in the deep blue sea? What if you placed a huge blowfish in a tank with lots of smaller fish, who would win? Well now you have the opportunity to find out! In this online action arcade game, you must grow your blowfish to a reasonable size so that they can defend themselves. After all, a small fish would never be able to protect itself from a large fish – it just doesn’t happen, at least not in this game. Don’t worry, it seems like it would be difficult to battle fish but it’s actually very easy. Tap a fish to help them grow or stop interacting with them to suspend growth. In order to successfully defend yourself from the other fish in the sea, you must be bigger in size. If you bump into enemy fish or other objects and you’re smaller, you’ll be reduced to your original compact size. The winning strategy involves knowing exactly when to grow your fish, and when to let them float around. Will you survive to eat the smaller prey, or will you be fish food instead? Remember to keep growing those fish when you can, because no one likes to be fish food. Just give this charming game a try, it’s extremely addictive! It can be played from any smartphone, tablet or computer regardless of where you are. Access it directly online, at any time of the day for free. Who doesn’t love free games? We certainly do! There’s no questionable material either so you can play with your entire family. Compare scores with friends and family alike to find out who is the reigning blowfish-battle champ.

Batte Fish

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Batte Fish

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tedd próbára magad késdobálásban! Super Flippy Knife0.031Tedd próbára magad késdobálásban! Fordítsd fel a földet! Geo Dash 20.046Fordítsd fel a földet! Tedd próbára az ügyességedet! Wire0.047Tedd próbára az ügyességedet! Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Angry Snakes0.0101Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Gyűjtsd be a labdákat! Ball Picker 3D0.0125Gyűjtsd be a labdákat! Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Traffic run online0.0237Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Ugrálj,repülj és győzz! Stickman Swing0.0146Ugrálj,repülj és győzz! Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Flip Bottle0.0127Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Backflip Dive 3D0.0157Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Gunspin0.081Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe!
Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Road Turn5.0314Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk! Moto Road rash 3D0.093Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk! Fuss az életedért! Shift Run0.0190Fuss az életedért! Repítsd el a pingvineket!Penguin Bounce0.079Repítsd el a pingvineket!Győzd le a vírust! Silly Ways to get infected0.062Győzd le a vírust! Repülj be a célba! Hanger 20.075Repülj be a célba! Fuss az életedért most Minecraftban! Super Runcraft5.0241Fuss az életedért most Minecraftban! Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Way of the samurai4.5113Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Válj a krikettezés hősévé! Cricket Hero0.056Válj a krikettezés hősévé! Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Dumb Ways to Die 30.0280Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz!
Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! 5 Roll1.0115Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.0151Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Játssz a gravitációval! Ungravity0.0196Játssz a gravitációval! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.0147Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.0132Biliárdozz együtt barátaiddal! Vezesd le a feszültséget! Anti stress game3.0192Vezesd le a feszültséget! Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.0180Juss el a csúcsra a fagyiddal! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.0106Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.0152Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.092Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!
Ismerd meg az ősemberek kedvenc sportját! Cave Golf5.0132Ismerd meg az ősemberek kedvenc sportját! Sportolj az állataiddal! Pet Sports5.092Sportolj az állataiddal! Száguldozz durva terepen és legyél te az első a célban a motoroddal. Készen állsz a kalandra?Extreme Bikers0.0268Száguldozz durva terepen és legyél te az első a célban a motoroddal. Készen állsz...Válj macskává és kapd el az egereket! Tap The Rat0.0512Válj macskává és kapd el az egereket! Fuss az életedért! Tomb Runner5.0173Fuss az életedért! Mi lenne ha Ádám és Éva űrhajós lenne? Nézd meg!Adam and Eve: Astronaut5.0144Mi lenne ha Ádám és Éva űrhajós lenne? Nézd meg!Tedd próbára a gyorsaságodat ebben az ügyességi játékban. Készen állsz?Color boxes1.0177Tedd próbára a gyorsaságodat ebben az ügyességi játékban. Készen állsz?Mentsd meg a földet az űrlényektől most bohócként!Clowns vs aliens1.0172Mentsd meg a földet az űrlényektől most bohócként!Tedd próbára magad ismét egy kalsszikus játékban!Classic pinball0.0274Tedd próbára magad ismét egy kalsszikus játékban!Hallottál már csirke szerelemről? Most közelről megismerheted!Chicken love1.0171Hallottál már csirke szerelemről? Most közelről megismerheted!
Biliárdozz ismét nálunk és győzd le a barátaidat!Pool 8 ball HTML50.0150Biliárdozz ismét nálunk és győzd le a barátaidat!Repülj egy pónival!Pony fly in a fantasy world1.0176Repülj egy pónival!Labdázz most kicsit másképpen!Poke ball0.0175Labdázz most kicsit másképpen!Utazz az űrben és kerüld el a veszélyes bolygókat!Poisonous planets5.0111Utazz az űrben és kerüld el a veszélyes bolygókat!Etesd meg ezt a csodálatos kis állatot!Pino0.0158Etesd meg ezt a csodálatos kis állatot!