PAC Chef

2K2.54
 

Kerüld el a többi szakácsot és gyűjtsd be az érméket mind a négy pályán!

PAC Chef

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

PAC Chef

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Egy igazi kattintgatós játék, amelyben meg kell találni a kiutat.   Adam and Eve 24.233KEgy igazi kattintgatós játék, amelyben meg kell találni a kiutat. Ne higgy a szemednek! Nem lesz ez olyan könnyű, és az a király, aki a legrövidebb időt futja a pályákon!    Szedd össze a színes gömböket, de vigyázz: ha bárminek nekimész, mindent kezdhetsz elöről.Touch The Bubbles 44.146KNe higgy a szemednek! Nem lesz ez olyan könnyű, és az a király, aki a legrövidebb...Lakkozd ki a csajszik körmét stílusod szerint! Tinicsajsziknak!  (Beküldte: Viky)Dazzling Nails4.071K...Segíts Doktor Zöldnek a földönkívülinek! Fontos  küldetése van! Dr Green Alien1.83KSegíts Doktor Zöldnek a földönkívülinek! Fontos küldetése van! Edd meg az autókat az autóddal! Menő élmény lesz! Car Eats Car Volcanic Adventure1.13KEdd meg az autókat az autóddal! Menő élmény lesz! Segíts az emberiségen és gyűjtsd be a szemetet! Garbage Rampage3.64KSegíts az emberiségen és gyűjtsd be a szemetet! Szereted a lufikat kipukkasztani? Itt most ez lesz a feladatod!Bloon Pop0.63KSzereted a lufikat kipukkasztani? Itt most ez lesz a feladatod!Vegyél részt egy húzópróbán és győzd le az ellenségedet! Squid Hook game3.23KVegyél részt egy húzópróbán és győzd le az ellenségedet! Segíts egy madárkának a túlélésben!Brid Trap2.62KSegíts egy madárkának a túlélésben!Próbálj meg száguldozni most futással!Sky Stick3.12KPróbálj meg száguldozni most futással!
Taxizz egy forgalmas városban. Gyorsnak és pontosnak kell lenned!Pick me up city2.63KTaxizz egy forgalmas városban. Gyorsnak és pontosnak kell lenned!Rombolj ismét egyet a golyóval! Painting Rings4.82KRombolj ismét egyet a golyóval! Tedd próbára magad és nézd meg, hogy milyen nindzsa lennél!Rope Ninja4.32KTedd próbára magad és nézd meg, hogy milyen nindzsa lennél!Edd meg az összes sütit! Candy Clicker0.0884Edd meg az összes sütit! Törj utat a labdádnak! Falling the ball 3D0.01KTörj utat a labdádnak! Kapcsolódj ki egy kis pecázással online! Van ennél jobb program? Willow Pond3.41KKapcsolódj ki egy kis pecázással online! Van ennél jobb program? Védd meg a királyságot a patkányoktól! Royal Guards0.02KVédd meg a királyságot a patkányoktól! Segíts a tűzbogárnak a túlélésben! Firebug0.02KSegíts a tűzbogárnak a túlélésben! Tedd próbára dekázási tudásodat nálunk! Kick the Soccer Ball5.02KTedd próbára dekázási tudásodat nálunk! Most kivételesen lefelé kell jutnod, de vigyázz most még nehezebb a dolgod! Squidly Escape Fall Guy 3D3.32KMost kivételesen lefelé kell jutnod, de vigyázz most még nehezebb a dolgod!
Segíts Huggy-nak a fura mégis aranyos szörnyicskének a deszkázásban!Huggy Skate2.31KSegíts Huggy-nak a fura mégis aranyos szörnyicskének a deszkázásban!Sok kicsi ugrás sokra megy!Mini Jumps0.0771Sok kicsi ugrás sokra megy!Ugorj a végtelenbe és tovább! Keep Jump to Sky1.81KUgorj a végtelenbe és tovább! Próbálj meg megszabadulni ebből a rémálomból. Ügyesnek kell lenned hozzá! Escape from Nightmare0.82KPróbálj meg megszabadulni ebből a rémálomból. Ügyesnek kell lenned hozzá! Harcolj a gombákkal és teljesítsd ezt a remek platformer játékot. Vigyázz sok kihívás vár rád! Purple Monster Adventure0.02KHarcolj a gombákkal és teljesítsd ezt a remek platformer játékot. Vigyázz sok kihívás...Próbálj meg eljutni az űrbe!Into Space21.51KPróbálj meg eljutni az űrbe!Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Stunt Extreme5.01KTedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 33.94KPróbáld megmászni a hegyet most motorral! Próbálj meg fent maradni!Jumping Squid game1.01KPróbálj meg fent maradni!A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Squid gamer runner obstacle0.91KA Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?
Fuss a karriered után!Career rush1.31KFuss a karriered után!Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Snow White hidden stars5.0922Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 22.71KFuss az életedért most a Minecraft világában! Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.0612Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Ugráj és ugorj ki a világból is! Doodle man0.0832Ugráj és ugorj ki a világból is! Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Skateboard Runner3.01KDeszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges márió vár rád!Super Tony0.0902Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges...Száguldozz taxisként!Mad taxi driver2.65KSzáguldozz taxisként!Lődd le az embereket most tehenekkel!  Baby Cow Launcher1.01KLődd le az embereket most tehenekkel! Repülj a győzelem felé! Super Flight Hero5.02KRepülj a győzelem felé!
Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Traffic run online5.03KSzáguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Flip Bottle5.02KTeljesítsd te is ezt a híres kihívást! Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Backflip Dive 3D5.01KTökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Válj te is autó illetve motor szerelővé! Become a Mechanic5.01KVálj te is autó illetve motor szerelővé! Etesd meg a hörcsögöt és mentsd meg az életét! Ohamster5.01KEtesd meg a hörcsögöt és mentsd meg az életét!