Egypt Puzzle

337K4.42386
 

 

Egypt Puzzle

 

Egyiptom világa csupa misztikum, köszönhetően a fáraók által építtetett piramisoknak, és annak a rengeteg filmnek, ami ezt az ókori világot feldolgozza. Nem tudni, hogy a múmia átka igaz-e, és valóban azért halnak meg a sírrablók, illetve a piramisok felfedezői, mert fog rajtuk a letűnt népek haragja, de többek közt ez is hozzájárul ahhoz, hogy az emberek érdeklődjenek Egyiptom iránt.

 

Online puzzle játék Egyiptom ízével

Habár nincs túlbonyolítva, de az ingyenes Egypt Puzzle is hordozza azt a fajta hangulatot, amit az előbbiekben leírtunk. A böngészős logikai játékban hieroglifákat tartalmazó sziklatömböket kell tologatnunk úgy, hogy legalább három kerüljön egymás mellé, mert azok ilyenkor eltűnnek.

Az Egypt Puzzle logikai játék indításakor a böngésző először közli a szabályokat, melyek szerint a mágikus hieroglifák a köveken találhatóak, szerte a játékmezőn. Ahhoz, hogy egy követ megmozdítsunk, rá kell kattintanunk, és az magától csúszik a helyére. Amint három egyforma kő kerül egymás mellé, azok eltűnnek, és felfedik a titkot, így egy-egy pálya megnyeréséhez a középen látható köveket kell eltüntetni a széleken találhatóak csúsztatásával. Amennyiben ez összejön, máris mehetünk az online játék következő pályájára.

Egyiptom, te csodás

Az ókori Egyiptomból fennmaradt gízai piramisok a világ hét csodája közül jelentik az egyiket, és számtalan turista látogatja őket minden évben, ám nem kell ahhoz utaznunk, hogy tájékozódjunk ezt a korszakot illetően, hiszen rengeteg kiállítás várja az érdeklődőket a hazai múzeumokban.

Egypt Puzzle

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Egypt Puzzle

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék. Gorillaz tiles3.629KMahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék. Ilyen mahjongot még nem játszottál, hidd el!Mahjong Burgers3.729KIlyen mahjongot még nem játszottál, hidd el!Tengerkék mahjongot láttál már? Online játékok között mi még nem.Marine Mahjong3.230KTengerkék mahjongot láttál már? Online játékok között mi még nem.Tüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz.  Qbris2.529KTüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz....Mahjong a hideg napokra!Mahjong Alchemy4.130KMahjong a hideg napokra!Mahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Taipei4.131KMahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! A mahjong új formában!Great Mahjong3.733KA mahjong új formában!Újabb mahjong connect. Vigyázz nincs sok időd egy pályára! Gift connection2.134KÚjabb mahjong connect. Vigyázz nincs sok időd egy pályára! Keress rejtett számokat és jeleket!Numbersign4.033KKeress rejtett számokat és jeleket!Egy gyönyörű zuhatagjáték vár rád.Cradle of Persia3.834KEgy gyönyörű zuhatagjáték vár rád.
Egzotikus helyeken kell megtalálnod a különbségeket - persze a lehető leggyorsabban.Nature Difference3.433K...Bontsd le a hatalmas mahjong tornyot! Nem lesz egyszerű... The mah-jongg key4.434KBontsd le a hatalmas mahjong tornyot! Nem lesz egyszerű... Próbáld meg minden kockát eltüntetni.The Square4.036KPróbáld meg minden kockát eltüntetni.Klasszikus, megunhatatlan kínai mahjong, viszont a zenéje már kevésbé lesz megunhatatlan...Master Mahjong3.636K...Gyűjtsd össze a kincseket!Around The World In 80 Days3.636KGyűjtsd össze a kincseket!Klasszikus pasziánsz. Az egyik legjobb logikai kártyajáték újabb verziója.Ace of Spades 24.036KKlasszikus pasziánsz. Az egyik legjobb logikai kártyajáték újabb verziója.Gyere, és játssz! Ez egy olyan zuhatag játék lesz, amiben az online játék során forogni fog a pálya.Dot Spinner Online3.636KGyere, és játssz! Ez egy olyan zuhatag játék lesz, amiben az online játék során forogni...Tetris, kicsit másképp!Quad3.735KTetris, kicsit másképp!Szerezz nyersanyagot és hódítsd meg a királyságot!Battle of Lemolad4.336KSzerezz nyersanyagot és hódítsd meg a királyságot!Bontsd le a tornyokat! Mahjong 3 2.338KBontsd le a tornyokat!
Mekkora hatalmas kövek! Zuhatagjátékban alig látni ilyet. Mi mégis megszereztük ezt a logikai játékot!Diamond Connect Mania4.139KMekkora hatalmas kövek! Zuhatagjátékban alig látni ilyet. Mi mégis megszereztük ezt...Király cucc ez a kártyajáték, de a délután is rámehet :).Klondike Solitaire3.239KKirály cucc ez a kártyajáték, de a délután is rámehet :).Na ez bizony profi pasziánsz lesz, igazi egyedi online játék.Crescent Solitaires4.039KNa ez bizony profi pasziánsz lesz, igazi egyedi online játék.Tömérdek színes gömb vár rád a mostani golyós játék felületén. Persze, mielőtt megnyitnád, te már tudni fogod, hogy tulajdonképpen egy zuhatag játék vár rád. Gyere csak közelebb, fantasztikus online játék jön!Blow Up The Colorful Balls3.641KTömérdek színes gömb vár rád a mostani golyós játék felületén. Persze, mielőtt megnyitnád,...Csodás grafika, és végre egy hangtalan zuhatagjáték vár rád.Diamond mine3.541KCsodás grafika, és végre egy hangtalan zuhatagjáték vár rád.Mahjong a víz alól? Igen, nagyon pofás online játék vár most rád!Mahjong Underwater2.941KMahjong a víz alól? Igen, nagyon pofás online játék vár most rád!Gyors pasziánsz jöhet? Ingyenes logikai játék, de azért ne kapkodd el, ráérsz.Speed Solitaire2.946KGyors pasziánsz jöhet? Ingyenes logikai játék, de azért ne kapkodd el, ráérsz.A híres online MMORPG témájában fejlesztett mahjong. Próbáld ki! Wow connect mahjong4.650KA híres online MMORPG témájában fejlesztett mahjong. Próbáld ki! Vedd körbe a szultánt királynőkkel! Sultan Solitaire4.049KVedd körbe a szultánt királynőkkel! Tüntesd el a mahjongokat még időben! Vigyázz nincs sok időd! Fandango mahjongg2.249KTüntesd el a mahjongokat még időben! Vigyázz nincs sok időd!
Mahjong a karácsony összes kellékével.Christmas Mahjong3.349KMahjong a karácsony összes kellékével.Ez bizony az eredeti kínai mahjong játék! Nincs semmi felesleges cicoma az online játék felületén, csak annyi, hogy különböző táblákon is játszhatod, tudásodnak megfelelően!  Elite Mahjong4.154KEz bizony az eredeti kínai mahjong játék! Nincs semmi felesleges cicoma az online...Sokszögű zuhatagjáték, még több élvezet!Ever After High Bubble3.756KSokszögű zuhatagjáték, még több élvezet!Egyszerű, de nagyszerű zuhatagjáték!Bubble Blaster4.059KEgyszerű, de nagyszerű zuhatagjáték!Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged!  101 Dalmatians Card Battles4.958KMentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Pukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj.  Clarence Bubble4.361KPukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Szép grafikával megáldott mahjong játék a palettán, és az online játék nem sokat várat magára, azonnal a táblával indít.Mahjongg Toy Chest3.961KSzép grafikával megáldott mahjong játék a palettán, és az online játék nem sokat...Bontsd ki a hatszögből a gömböket!Palantir4.461KBontsd ki a hatszögből a gömböket!Nagyon szép grafikájú játék, ahol az egyforma színű köveket kell egymás mellé tenni!Jewel of Atlantis4.362K...Zuhatagjáték a Verne 80 nap alatt a földkörül című könyve alapján.80 Days Bejeweled4.267KZuhatagjáték a Verne 80 nap alatt a földkörül című könyve alapján.
Kellemes mahjongg a kertek alatt.Mahjong Gardens4.364KKellemes mahjongg a kertek alatt.Eltűnt betűk nyomába kell eredned! Egy különös házban kell kutakodnod.Letters in Mysterious Treasure4.271KEltűnt betűk nyomába kell eredned! Egy különös házban kell kutakodnod.Egyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Nile Tiles3.373KEgyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Egy laza pasziánsz? Csak jól jöhet, nem?King Of Solitaire3.186KEgy laza pasziánsz? Csak jól jöhet, nem?Rakj össze hármat az azonos színű békákból!Makos4.288KRakj össze hármat az azonos színű békákból!