Egypt Puzzle

359K4.42447
 

 

Egypt Puzzle

 

Egyiptom világa csupa misztikum, köszönhetően a fáraók által építtetett piramisoknak, és annak a rengeteg filmnek, ami ezt az ókori világot feldolgozza. Nem tudni, hogy a múmia átka igaz-e, és valóban azért halnak meg a sírrablók, illetve a piramisok felfedezői, mert fog rajtuk a letűnt népek haragja, de többek közt ez is hozzájárul ahhoz, hogy az emberek érdeklődjenek Egyiptom iránt.

 

Online puzzle játék Egyiptom ízével

Habár nincs túlbonyolítva, de az ingyenes Egypt Puzzle is hordozza azt a fajta hangulatot, amit az előbbiekben leírtunk. A böngészős logikai játékban hieroglifákat tartalmazó sziklatömböket kell tologatnunk úgy, hogy legalább három kerüljön egymás mellé, mert azok ilyenkor eltűnnek.

Az Egypt Puzzle logikai játék indításakor a böngésző először közli a szabályokat, melyek szerint a mágikus hieroglifák a köveken találhatóak, szerte a játékmezőn. Ahhoz, hogy egy követ megmozdítsunk, rá kell kattintanunk, és az magától csúszik a helyére. Amint három egyforma kő kerül egymás mellé, azok eltűnnek, és felfedik a titkot, így egy-egy pálya megnyeréséhez a középen látható köveket kell eltüntetni a széleken találhatóak csúsztatásával. Amennyiben ez összejön, máris mehetünk az online játék következő pályájára.

Egyiptom, te csodás

Az ókori Egyiptomból fennmaradt gízai piramisok a világ hét csodája közül jelentik az egyiket, és számtalan turista látogatja őket minden évben, ám nem kell ahhoz utaznunk, hogy tájékozódjunk ezt a korszakot illetően, hiszen rengeteg kiállítás várja az érdeklődőket a hazai múzeumokban.

Egypt Puzzle

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Egypt Puzzle

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles4.3540KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Tisztaság és zuhatagozás vár rád! Most szappanokat kell begyűjtened! Pop Soap3.33KTisztaság és zuhatagozás vár rád! Most szappanokat kell begyűjtened! Kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Backyard Reunion1.94KKapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Aknakeresőzz újra nálunk! Minesweeper Classic2.73KAknakeresőzz újra nálunk! Tarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Burning Mysteries3.53KTarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Segíts Mr. Jello-nak az étkezésben! Vigyázz gyorsnak kell lenned mert válogatós! Jello Go Round3.1911Segíts Mr. Jello-nak az étkezésben! Vigyázz gyorsnak kell lenned mert válogatós!...Egy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Animal Adventure4.23KEgy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Szabadítsd ki a madarakat a sárkányok fogságából! Pebble Boy1.42KSzabadítsd ki a madarakat a sárkányok fogságából! Segíts a mókusnak a mogyorók begyűjtésében! Nut Physics1.41KSegíts a mókusnak a mogyorók begyűjtésében! Keresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Town of Treasures3.55KKeresd meg a város régóta elrejtett kincseit!
Egy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Spellbound Village3.01KEgy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Kutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Hidden Cards4.12KKutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Vadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Prairie Mysteries3.81KVadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Vízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Undersea Enigmas3.82KVízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Kutass értékes tárgyak és csempészek után! Smugglers Voyage3.41KKutass értékes tárgyak és csempészek után! Tarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél. Segíts a készületekben!  Woodland Expedition3.51KTarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél....Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Gym Quest1.3831Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot. Jelly Bears0.0696Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot....Készen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Midnight Puzzle0.01KKészen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Mentsd meg a vízalatti kis állatokat! Aquatic Rescue4.3893Mentsd meg a vízalatti kis állatokat!
Tedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Bubble smash3.81KTedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére. Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Island Escape0.0885Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére....Elloptak egy olyan tárgyat amelyről csak nagyon kevés ember tud. Derítsd ki ki volt a rabló és válj te is nyomozóvá! Shady Theft3.81KElloptak egy olyan tárgyat amelyről csak nagyon kevés ember tud. Derítsd ki ki volt...Egyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most három könyv kedvelővel és fedezz fel új könyveket! The Bookworms Wishlist3.71KEgyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most...Buborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Bubble Wipeout1.61KBuborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Egy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Candy Fiesta1.61KEgy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Pasziánszozz velünk ismét! Most egy újabb és még szebb verzión mutathatod meg tudásod! Solitaire Gold5.04KPasziánszozz velünk ismét! Most egy újabb és még szebb verzión mutathatod meg tudásod!...Egy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Sudoku Classic 15.02KEgy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Sakkozz egy nagyot nálunk és válj te is Grandmaster-ré! Chess Grandmaster1.7649Sakkozz egy nagyot nálunk és válj te is Grandmaster-ré! Próbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell küzdened! Merge Mania1.71KPróbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell...
Zuno-zz nálunk ingyen! Zuno3.8742Zuno-zz nálunk ingyen! Tarts Amy-vel és kutass a fáraó érméi után. Hatalmas összeg ütheti a markod, ha megtalálod! Pharaohs Coins4.02KTarts Amy-vel és kutass a fáraó érméi után. Hatalmas összeg ütheti a markod, ha megtalálod!...Mindig is fura, egészen misztikus dolgok jellemezték ezeket a hegyeket. Derítsd ki miért! Mystic Mountains3.51KMindig is fura, egészen misztikus dolgok jellemezték ezeket a hegyeket. Derítsd ki...Kapcsolódj ki a kertedben és kutass érdekes tárgyak után! Garden Secrets4.32KKapcsolódj ki a kertedben és kutass érdekes tárgyak után! Tarts a nyomozóval és nézd meg mit lehet találni a maffia főnökének házban! Agent Of Justice0.01KTarts a nyomozóval és nézd meg mit lehet találni a maffia főnökének házban! Lépj be a mágia világába! Sorcerers Sanctuary0.01KLépj be a mágia világába! Segíts Sharon-nak a keresésben és derítsd ki mi változott a stúdióban! Mystery Studio3.8825Segíts Sharon-nak a keresésben és derítsd ki mi változott a stúdióban! Tedd próbára magad és mutasd meg mit tudsz a Tetris új verziójában! Brick Plunge1.7901Tedd próbára magad és mutasd meg mit tudsz a Tetris új verziójában! Elég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Pets Mahjong4.41464KElég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Ismered a klasszikus tetrist? Döntsd meg a rekordodat ismét nálunk! Classic Tetris0.0345Ismered a klasszikus tetrist? Döntsd meg a rekordodat ismét nálunk!
Fedezz fel egy gyönyörű kis hegyi falut és kapcsolódj ki nálunk! Hidden Serenity4.54KFedezz fel egy gyönyörű kis hegyi falut és kapcsolódj ki nálunk! Kapcsolódj ki egy igazán gyönyörű farmon! Nem fogod megbánni!Great Farm3.31KKapcsolódj ki egy igazán gyönyörű farmon! Nem fogod megbánni!Szellemes és félelmetes tárgykeresés vár rád. Te készen állsz? Spectral Secrets4.11KSzellemes és félelmetes tárgykeresés vár rád. Te készen állsz? Eltöltenél pár napot Kyotoban? Most megvan a lehetőséged erre, ne hagyd ki!Kyoto Mystery4.01KEltöltenél pár napot Kyotoban? Most megvan a lehetőséged erre, ne hagyd ki!Unod már a földi keresgélést? Tarts velünk a világűrbe és keresgéljünk együtt az új világban! Galactic Investigator4.83KUnod már a földi keresgélést? Tarts velünk a világűrbe és keresgéljünk együtt az...