Ninjas Assault

4510.00
 
Blood-thrity ninjas are on their way to attack your beloved village. It is time to defend your home, so grab your shurikens and save the village from the attack in this action packed game!

Ninjas Assault

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Ninjas Assault

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Birkózz meg az alakzatokkal! Element Balls5.033Birkózz meg az alakzatokkal! Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Sushi Roll0.0140Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Ninja Dragon0.0133Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Angry Chicken Egg Madness0.0241Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Happy Alien Jump0.0194A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Brick Breaker 20182.3481Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Segíts egy éhes kisállaton most! Hungry Harry5.0429Segíts egy éhes kisállaton most! Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Yeti Sensation5.0395Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Fuss az életedért! Relic Runway0.0321Fuss az életedért! Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Skate Hooligans5.0980Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk!
Láttál már repülő macskát? Most irányíthatod is! Jet Cat0.0285Láttál már repülő macskát? Most irányíthatod is! Változtasd meg az oldalakat! Teszteld az ügyességedet és a gyorsaságodat nálunk! Switch Sides0.0521Változtasd meg az oldalakat! Teszteld az ügyességedet és a gyorsaságodat nálunk!...Segíts a három pici egérkének a túlélésben! 3 Mice2.5376Segíts a három pici egérkének a túlélésben! Etesd meg Bobo-t! Nagyon gyorsnak kell lenned! Feed Bobo0.3436Etesd meg Bobo-t! Nagyon gyorsnak kell lenned! Juss ki a halál kamrából! Vigyázz véres lesz a kiutad!Death Chamber0.0362Juss ki a halál kamrából! Vigyázz véres lesz a kiutad!Próbáld ki milyen irányító lennél egy reptéren. Nem lesz egyszerű!  Airport Management 30.0413Próbáld ki milyen irányító lennél egy reptéren. Nem lesz egyszerű! Ugorj a végtelenbe és tovább! Kiba & Kumba: High Jump0.0523Ugorj a végtelenbe és tovább! Most te lehetsz a sas. Vigyázz nem lesz egyszerű a repülés! Eagle Ride3.5719Most te lehetsz a sas. Vigyázz nem lesz egyszerű a repülés! Snake-ezz most kicsit máshogyan. Így még jobb! ZZZ Snake0.01KSnake-ezz most kicsit máshogyan. Így még jobb! Legyél ismét egy vízszerelő. Ez a munka is tud élvezetes lenni! Tap My Water2.22KLegyél ismét egy vízszerelő. Ez a munka is tud élvezetes lenni!
Tedd próbára magad ezzel a remek ügyességi játékkal. Forgasd fel a dzsungelt! Jungle Roller0.02KTedd próbára magad ezzel a remek ügyességi játékkal. Forgasd fel a dzsungelt! Keresgélj most szavak után ! Search the Sands5.0752Keresgélj most szavak után ! Egy őrületes motoros száguldás vár rád. Te készen állsz? Highway Rider Extreme0.01KEgy őrületes motoros száguldás vár rád. Te készen állsz? Építsd meg a legszuperebb bringát a világon! Biker Street1.0439Építsd meg a legszuperebb bringát a világon! Teszteld a kosaras ügyességedet nálunk! Neked mi a rekordod? City Dunk0.0459Teszteld a kosaras ügyességedet nálunk! Neked mi a rekordod? Teszteld a gyorsaságodat nálunk! ET Brain0.0494Teszteld a gyorsaságodat nálunk! Most egy igazán vicces feladatot kell teljesítened. Sőt műtened! Emergency Surgery1.0846Most egy igazán vicces feladatot kell teljesítened. Sőt műtened! Tedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Platcore5.01KTedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Egy 3D-s léghoki bajnokság vár rád. Te készen állsz? 3D Air Hockey0.0863Egy 3D-s léghoki bajnokság vár rád. Te készen állsz? Készülj a száguldozásra! Most motorral gyorsulhatsz! Moto Fury0.0485Készülj a száguldozásra! Most motorral gyorsulhatsz!
Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Super Fishing0.0757Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.01KFuss az ételedért! Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Tokyo Guinea Pop0.0561Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther2.5633Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery4.1743Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.01KIsmered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Tedd próbára magad pingpongban!  Vegyél részt egy világ versenyen.Table Tennis World Tour2.12KTedd próbára magad pingpongban! Vegyél részt egy világ versenyen.Csak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Horror Plant 24.21KCsak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Utazz most az űrbe! Ez lesz az igazi nyaralás! Space Trip3.0571Utazz most az űrbe! Ez lesz az igazi nyaralás! Nézd meg mi a sárkányok feladata! Biztos nem erre számítottál! Shen Long - The Spirit Dragon3.8814Nézd meg mi a sárkányok feladata! Biztos nem erre számítottál!
Tedd próbára magad! Most démonokkal szemben kell helytállnod! Demons Took My Daughter5.0623Tedd próbára magad! Most démonokkal szemben kell helytállnod! Legyél te a legnagyobb tornádó! Küzdj most online! Tornado.io5.0799Legyél te a legnagyobb tornádó! Küzdj most online! Motorozz online egyedül vagy a barátoddal! Száguldozz nálunk! Moto Trial Racing 2: Two Player5.01KMotorozz online egyedül vagy a barátoddal! Száguldozz nálunk! Próbáld ki milyen zene komponáló lennél! Notessimo3.21KPróbáld ki milyen zene komponáló lennél! Lődd ki a hobbitot! Ismerd meg ezt a fura sportot és fejleszd tökélyre!  Hobbit Launch3.01KLődd ki a hobbitot! Ismerd meg ezt a fura sportot és fejleszd tökélyre!