Number Connect

2K1.08
 
Draw a path connecting matching numbers. Click/tap and drag a path from one number to its match. Double click/tap to delete paths, or choose Undo for the last move. Choose Clear to clear the entire grid. Paths may not cross and you must fill the board. After you connect all numbers, you have three options: choose Next for the next puzzle in that level, Replay to replay the same puzzle and try to beat your previous time, or Back to return to the main menu.

Feeling stuck on a level? Choose Hints for help. Keep in mind that the shortest route is not always the best.

Over 100 free puzzles!
Grids in 3 brain-bending sizes: 5x5, 8x9 and 10x11
Intelligent hint system.
Timer challenges you to beat your personal best on each puzzle; click "Replay" to see how fast you can fill the grid!

Number Connect

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Number Connect

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind2.91KKapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles4.0896Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe4.03KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.01KNyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold1.51KIsmered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0698Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 33.32KIsmét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences2.4530Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3300Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez!
Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3220Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5240Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0298Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0157Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3784Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets4.34KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0755Keresgélj most egy kicsit másképp! Zuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Gem Match Deluxe3.01KZuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Lof Fruits Puzzles0.0730Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz?
Szereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! School Memory Deluxe0.01KSzereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Fruits Equations3.51KTornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Kapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Summer Cabin2.84KKapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Kutass tiltott kincsek után! Forbidden Treasure0.5974Kutass tiltott kincsek után! Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! The Big Investigation3.0598Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Scary Voices4.5521Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Secret Time Portal0.0605Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Vegyél részt egy vízalatti expedíción! Underwater Mission1.95KVegyél részt egy vízalatti expedíción! Újítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! Home Restoration3.51KÚjítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! A városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Urban Vampires3.34KA városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!
Ismerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Dangerous Territory2.21KIsmerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Győzd le a rémálmodat nálunk! Haunted Dream3.5712Győzd le a rémálmodat nálunk! Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! My First Boutique2.2883Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! Keresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Rebel Treasure2.31KKeresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Segíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!The Crime Writer2.21KSegíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!Dolgozz ismét egy farmon! 1010 Fruits Farming4.0932Dolgozz ismét egy farmon! Készülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Gems Blocks Collapse3.31KKészülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Tetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Tetriz Match 33.32KTetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Gyakorold az angolt most nálunk! Picsword Puzzles3.3540Gyakorold az angolt most nálunk! Fejtsd meg a rejtvényt ismét! Mystery to Solve4.02KFejtsd meg a rejtvényt ismét!
Cuki kutyák és mahjongozás vár rád! Dogs Connect Deluxe2.53KCuki kutyák és mahjongozás vár rád! Szellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Ghostly Warning3.31KSzellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Most van mit keresned a kalózok között!Pirates 5 Differences4.88KMost van mit keresned a kalózok között!Segíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Eternal Wisdom3.01KSegíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Tedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned! Opposite Photo Match4.41KTedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned!