Ocean Implosion

2K0.829
 
Click or tap on clusters of 3 or more same-colored bricks to implode them. If you destroy a cluster of 10 or more bricks, you get a bonus bomb! Click or tap on the bomb to implode all surrounding bricks. Earn points and level up for more bombs imploded.

Don't let the stacks of bricks reach the top or it's Game Over! With each level, the pace gets faster, and the stacks begin closer to the surface!If you lose a level, you return to Level 1.

Fast-paced matching game
Larger groups of blocks will earn you more points
The longer you play, the faster the pace!

Ocean Implosion

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Ocean Implosion

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind2.9896Kapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles3.5639Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe3.81KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.0693Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold1.5684Ismered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0523Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 31.5928Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences1.0330Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3253Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez!
Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3188Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5206Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0209Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0114Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3777Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets5.04KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0743Keresgélj most egy kicsit másképp! Zuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Gem Match Deluxe3.01KZuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Lof Fruits Puzzles0.0701Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz?
Szereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! School Memory Deluxe0.01KSzereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Fruits Equations3.51KTornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Kapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Summer Cabin2.84KKapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Kutass tiltott kincsek után! Forbidden Treasure0.5953Kutass tiltott kincsek után! Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! The Big Investigation3.0580Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Scary Voices0.0455Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Secret Time Portal0.0569Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Vegyél részt egy vízalatti expedíción! Underwater Mission1.95KVegyél részt egy vízalatti expedíción! Újítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! Home Restoration3.51KÚjítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! A városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Urban Vampires3.34KA városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!
Ismerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Dangerous Territory2.21KIsmerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Győzd le a rémálmodat nálunk! Haunted Dream3.5705Győzd le a rémálmodat nálunk! Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! My First Boutique2.2872Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! Keresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Rebel Treasure2.31KKeresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Segíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!The Crime Writer2.21KSegíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!Dolgozz ismét egy farmon! 1010 Fruits Farming4.0891Dolgozz ismét egy farmon! Készülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Gems Blocks Collapse3.31KKészülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Tetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Tetriz Match 33.32KTetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Gyakorold az angolt most nálunk! Picsword Puzzles3.3534Gyakorold az angolt most nálunk! Fejtsd meg a rejtvényt ismét! Mystery to Solve4.02KFejtsd meg a rejtvényt ismét!
Cuki kutyák és mahjongozás vár rád! Dogs Connect Deluxe2.53KCuki kutyák és mahjongozás vár rád! Szellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Ghostly Warning3.31KSzellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Most van mit keresned a kalózok között!Pirates 5 Differences4.88KMost van mit keresned a kalózok között!Segíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Eternal Wisdom3.01KSegíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Tedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned! Opposite Photo Match4.41KTedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned!