Shuffl

1K0.00
 
Click or tap to begin play. Memorize the original order of tiles then click the shuffle icon to mix-up the tiles. Drag or swipe tiles to move them back to their original place. Below the puzzle is a tally counting your moves. Use fewer moves to earn stars and unlock harder levels. Click or tap the arrow in the upper left corner to return to the main menu. Click or tap the camera icon to upload your own photo.

Focus on one tile at a time, starting with the upper-left tile. One you get the top row in place, it will be easier to get the next row in place, and so on until all tiles are back to their original starting point.

One touch control puzzle game
Photo upload so you can personalize puzzles
Multiple levels of difficulty
Star rating system

Shuffl

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Shuffl közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kutass egy legendás kard után. Ha elég ügyes vagy sikerrel is járhatsz! Stones of Avalon2.0965Kutass egy legendás kard után. Ha elég ügyes vagy sikerrel is járhatsz! Tüntesd el a mahjongokat. Mind a 20 pályán!Mysterious Sculptures Mahjong5.0453Tüntesd el a mahjongokat. Mind a 20 pályán!Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards5.01KForgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Elevens0.02KEgy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Barangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. My Secret Place3.32KBarangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. Kicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Moon Elf Mahjong5.01KKicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Pukkaszd ki az összes buborékot! Bubble Fun Shooter3.43KPukkaszd ki az összes buborékot! Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Street Art Solitaire5.01KBontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Connect 10013.54KMahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match2.86KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp!
Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo0.03KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Pukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Clarence Bubble4.74KPukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Készülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Time Cubes3.69KKészülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant5.04KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...Nézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Bubble Witch1.09KNézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.33KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game5.03KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Juttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! River Game5.01KJuttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! Készülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Gems Shop Mahjong5.05KKészülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.31KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk!
Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Wings of Hope2.35KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Rakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Australian Patience3.23KRakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. A hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik? Smurfs Classic Mahjong3.06KA hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik?...Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.42KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Egy kis gyors tárgykeresés vár rád! Anteroom hidden Object2.06KEgy kis gyors tárgykeresés vár rád! Állítsd meg a buszt a kártyáiddal! Stop the Bus3.74KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal! Mahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Taipei4.37KMahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.84KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Készülj az ünnepekre online! Preparing for Holiday3.84KKészülj az ünnepekre online! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban!
Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.45KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Egy újabb Mahjong connect! Tüntesd el az elemeket!Lian Lian Kan3.93KEgy újabb Mahjong connect! Tüntesd el az elemeket!Teszteld kiváló agyadat. Te felismered az összes országot?  Know your countries3.34KTeszteld kiváló agyadat. Te felismered az összes országot? Kutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Aunt Lisas House2.47KKutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.52KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.18KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Cuki rózsaszín és szórakoztató! A Hello Kitty Mahjong mindenkit lenyűgöz. Hello Kitty Mahjong1.82KCuki rózsaszín és szórakoztató! A Hello Kitty Mahjong mindenkit lenyűgöz. Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Addictive Tri Peak3.96KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Áskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Sunset Memories1.03KÁskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Készülj a mahjongra! Bontsd le a tornyot! Website Logo: X Mahjong3.03KKészülj a mahjongra! Bontsd le a tornyot!
Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Albert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Uncle Alberts House4.08KAlbert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold3.94KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage3.37KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Kösd össze a mahjongokat. Vigyázz sürget az idő! Mahjong Links3.64KKösd össze a mahjongokat. Vigyázz sürget az idő!