Ideje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba! Építsd meg a legnagyobb farmot az országban: vess és arass, termelj minél többet!

Golden Acres rád vár! Állítsd kihívások elé a stratégiai képességeid és változtass egy értéktelen földet gazdag termőfölddé az ee-eelképesztő társad segítségével: Freddyvel, a kecskével.

Ne felejts el szólni a barátaidnak, hiszen nincs is jobb egy segítő szándékú (vagy irigy) szomszédnál!

A

Golden Acres

ingyenes online játék böngészőben játszható.
Játszom!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Üdvözlünk a fáraók földjén!Anocris0.02KÜdvözlünk a fáraók földjén!Építs fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj a nyílt tengeren!Battle Pirates4.93KÉpíts fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj...Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6786KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3675KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.1145KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.5107KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1210KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.063KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4130KVálogass több ezer divatos ruha közül!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.144KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!
Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.917KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.6111KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.822KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.58KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination3.015KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.951KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.511KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.17KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.38KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies3.624KMost saját kisállatboltot nyithatsz!
Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.216KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.017KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.329KNyiss roncstelepet!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.026KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.220KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.369KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.138KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.67KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.469KHozd létre a saját online vidámparkodat!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.323KNyerd meg az I. Világháborút!
Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.819KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online4.027KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.826KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.143KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.444KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.438KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.27KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6267KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.216KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.89KUgorj fejest az igazi falusi életbe!
Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.115KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Cowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!DinoStorm3.825KCowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!Helyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Stonies3.06KHelyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Hozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!My Kitchen Adventures3.73KHozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!Itt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!Horse Farm4.45KItt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!