A Grepolis egy ingyenesen játszható, magyar nyelvű játék, melyben az ókori Görögországot építheted fel és formálhatod saját kedved szerint! Kovácsolj erős szövetségeket a többi játékossal és használd Zeusz, Poszeidón, Héra, Pallasz Athéné vagy éppen Hadész erejét!

Toborozz vízi és szárazföldi seregeket vagy vásárolj mitikus harci egységeket, mint a Mantikor, Pegazus vagy Hidra.

 

 

Grepolis

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Grepolis

közösségében!
Irány a trón!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Az álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!My Free Farm 24.317KAz álom valóra vált, próbáld ki máris a My Free Farm 2 játékot!Üdvözlünk a fáraók földjén!Anocris2.519KÜdvözlünk a fáraók földjén!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.425KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Építs fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj a nyílt tengeren!Battle Pirates4.910KÉpíts fel egy szigeti erődöt, készíts testre szabott, halálos hajókat, és uralkodj...Bubó könyvtára imádnivaló hely minden könyvmolynak, de állandó káosz sújtja. Segíts rendet teremteni a könyvtárban a Bubó könyvei eventen!    Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6864KBubó könyvtára imádnivaló hely minden könyvmolynak, de állandó káosz sújtja. Segíts...Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3675KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a környéken!BigFarm3.9181KÉpítsd fel álmaid farmját a környéken!Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.5117KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1230KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Elátkozott Dragan arra készül, hogy elpusztítsa Dracania földjét! Menj a kingshilli Hollóvárba, és próbáld keresztülhúzni a számítását.    Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.072KElátkozott Dragan arra készül, hogy elpusztítsa Dracania földjét! Menj a kingshilli...
Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4150KVálogass több ezer divatos ruha közül!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.147KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.921KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Egy csapat Térképész hajót láttak a nyílt tengeren. Megszerezheted a kincses térképeiket, bejuthatsz a csoportos térképre, megküzdhetsz az Arany Kiötlővel és megszerezheted a kincseit a Növekvő mohóság eventen.  Csatlakozz a teknősvadá...Seafight4.6120KEgy csapat Térképész hajót láttak a nyílt tengeren. Megszerezheted a kincses térképeiket,...Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.326KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.510KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination3.016KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.953KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.514KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.18KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!
Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.310KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies3.627KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.021KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.231KNyiss roncstelepet!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.029KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.223KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.373KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.141KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.610KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.474KHozd létre a saját online vidámparkodat!
Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.325KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.821KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.932KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.154KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.061KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.446KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Harcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Throne: Kingdom at War3.29KHarcolj a dicsőségért, szerezd meg a trónt!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6299KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.217KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.810KUgorj fejest az igazi falusi életbe!
Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.017KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Helyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Stonies3.79KHelyt állsz a kőkorszak kihívásai közepette?Ideje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Golden Acres4.512KIdeje felvenni a gumicsizmát és belekezdeni egy csodálatos kalandba!Hozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!My Kitchen Adventures3.75KHozd létre saját éttermed és legyél elismert chef!Itt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!Horse Farm3.49KItt a lehetőség, hogy a számítógéped böngészőjében saját lovastanyát vezess!