Jewel Pop

8K1.515
 

Gyűjtsd be a lufikat ebben az ingyenes zuhatagos játékban. Nézd meg az alul található videót, ha érdekel mi hogyan teljesítettünk. 

 

Jewel Pop

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Jewel Pop

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Segíts a hercegnőnek!Royal Curse3.01KSegíts a hercegnőnek!Ismerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Dragon Bubble1.04KIsmerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Mennyire ismered a játékokat? Do You Know Flash Games?0.0323Mennyire ismered a játékokat? Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Sky Detective1.0746Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Collecting Memories2.8688Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Harry Quantum 22.8551Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Ismerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! New Teachers3.03KIsmerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! Zuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Snow Queen 23.81KZuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Segíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Furious Storm3.51KSegíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Sudoku-zz most a tengerparton!Beach Sudoku0.5519Sudoku-zz most a tengerparton!
Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Stories from the Dark3.5568Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Ismerd meg a nagyi titkos receptjét! Tasty Tradition0.01KIsmerd meg a nagyi titkos receptjét! Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Cabin of the Lost2.8909Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Secret Shelter2.8849Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Utazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Ghost in the Woods3.41KUtazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Készen állsz a keresésre? Buried Mystery2.8833Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Készen állsz a keresésre? Egy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz! Templars Chapel3.86KEgy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz!...Egy igazán nehéz logikai játék, amely tényleg próbára tesz. Te végig tudnád vinni?Reach 102.61K...Már csak 15 perc maradt éjfélig. Segíts a fiataloknak a cuccaik megkeresésében! 15 Minutes to Midnight3.01KMár csak 15 perc maradt éjfélig. Segíts a fiataloknak a cuccaik megkeresésében! Keresgélj ismét velünk. Most puzzlet! Puzzle Pieces3.01KKeresgélj ismét velünk. Most puzzlet!
Utazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Travel and Discover 22.72KUtazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Juttasd el a szerelmeseket egymáshoz! Maze Lover3.3631Juttasd el a szerelmeseket egymáshoz! Egy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Frozen Cave2.41KEgy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Egy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele! The Winter Game3.34KEgy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele!...Finom zuhatagozás és nagyszerű játékkal várunk! Csatlakozz te is! Tasty Jewel4.02KFinom zuhatagozás és nagyszerű játékkal várunk! Csatlakozz te is! Keresgélj őseid után és kapcsolódj ki egy kis tárgykereséssel. Path to the Past2.04KKeresgélj őseid után és kapcsolódj ki egy kis tárgykereséssel. Egy szuper édességekkel teli zuhatagozás vár rád. Vigyázz ez nem lesz egyszerű! Candy Super Match 32.11KEgy szuper édességekkel teli zuhatagozás vár rád. Vigyázz ez nem lesz egyszerű! A mágusok rejtett palotájában keresgélhetsz most. Ne hagyd ki! Enchanted Palace3.0993A mágusok rejtett palotájában keresgélhetsz most. Ne hagyd ki! Etesd meg a sárkányod! Roloong0.5397Etesd meg a sárkányod! Egy misztikus kis sziget és megannyi varázslatos tárgy vár rád! Isle of the Blessed2.3660Egy misztikus kis sziget és megannyi varázslatos tárgy vár rád!
Egy igazán érdekes karácsonyi történet vár rád. Ne hagyd ki! Lost on Christmas Eve2.0671Egy igazán érdekes karácsonyi történet vár rád. Ne hagyd ki! Eleged van már a hidegből? Utazz velünk most egy dzsungelbe! Jungle Mysteries3.0765Eleged van már a hidegből? Utazz velünk most egy dzsungelbe! Egy igazán kellemes karácsonyi keresésben lehet részed. Neked is ilyen volt a karácsonyod? Christmas Presents3.5919Egy igazán kellemes karácsonyi keresésben lehet részed. Neked is ilyen volt a karácsonyod?...A hó birodalmába nyerhetsz utat nálunk! Ismét egy fantasztikus kereséssel várunk. Snow Country3.14KA hó birodalmába nyerhetsz utat nálunk! Ismét egy fantasztikus kereséssel várunk....Segíts az ajándékok logisztikájában! Santa's Gift Line1.93KSegíts az ajándékok logisztikájában! Igazi profikhoz csatlakozhatsz. Egy igazán komoly bűntényt kell megoldanod! Team of Professionals1.5971Igazi profikhoz csatlakozhatsz. Egy igazán komoly bűntényt kell megoldanod! Az örök sötétség és sok mágus vár rád. Csak te hozhatsz világosságot! Forever in Darkness0.8683Az örök sötétség és sok mágus vár rád. Csak te hozhatsz világosságot! Varázslatos keresgélés és egy teljesen új világ vár rád! Mist of the Swamp3.01KVarázslatos keresgélés és egy teljesen új világ vár rád! Tedd próbára magad és állítsd fel új rekordokat! 2048 Legend2.74KTedd próbára magad és állítsd fel új rekordokat! Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Te most ráérsz? Stolen Evidence1.0570Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Te most ráérsz?
Vezess egy igazi állatos farmot. Szuper móka lesz!Pet Farm3.54KVezess egy igazi állatos farmot. Szuper móka lesz!Kellemes zuhatagozás és sok pálya vár rád! Jewel bubbles3.12KKellemes zuhatagozás és sok pálya vár rád! Kalózos kaland és igazi kincsek várnak! The Captains Treasure3.84KKalózos kaland és igazi kincsek várnak! Kellemes repülés és logikai játék vár rád! Rocketate1.9435Kellemes repülés és logikai játék vár rád! Zuhatagozz most kirobbanó siker vár rád! Crushed Tiles2.73KZuhatagozz most kirobbanó siker vár rád!