Sokoban

3K4.02
 

Juttasd el a dobozt a kijelölt kockába ebben az ingyenes logikai játékban.

Sokoban

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Sokoban

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mahjongozz most feketén fehéren! Több mint 300 pálya vár rád! Black and White Mahjong 33.52KMahjongozz most feketén fehéren! Több mint 300 pálya vár rád! Csatlakozz hozzánk a cirkuszban és mahjongozz egy nagyot! Circus Mahjongg3.83KCsatlakozz hozzánk a cirkuszban és mahjongozz egy nagyot! Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles3.4694KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Backyard Reunion2.820KKapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Tarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Burning Mysteries2.815KTarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Egy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Animal Adventure3.014KEgy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Keresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Town of Treasures3.919KKeresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Egy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Spellbound Village3.19KEgy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Kutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Hidden Cards3.710KKutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Vadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Prairie Mysteries3.88KVadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki!
Vízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Undersea Enigmas3.89KVízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Kutass értékes tárgyak és csempészek után! Smugglers Voyage3.78KKutass értékes tárgyak és csempészek után! Tarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél. Segíts a készületekben!  Woodland Expedition4.07KTarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél....Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Gym Quest1.33KSegíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot. Jelly Bears1.35KCuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot....Készen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Midnight Puzzle1.84KKészen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Mentsd meg a vízalatti kis állatokat! Aquatic Rescue3.52KMentsd meg a vízalatti kis állatokat! Tedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Bubble smash3.14KTedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére. Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Island Escape2.38KLenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére....Egyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most három könyv kedvelővel és fedezz fel új könyveket! The Bookworms Wishlist2.94KEgyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most...
Buborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Bubble Wipeout1.45KBuborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Egy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Candy Fiesta1.33KEgy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Egy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Sudoku Classic 13.012KEgy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Próbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell küzdened! Merge Mania2.12KPróbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell...Zuno-zz nálunk ingyen! Zuno2.53KZuno-zz nálunk ingyen! Tarts Amy-vel és kutass a fáraó érméi után. Hatalmas összeg ütheti a markod, ha megtalálod! Pharaohs Coins4.05KTarts Amy-vel és kutass a fáraó érméi után. Hatalmas összeg ütheti a markod, ha megtalálod!...Mindig is fura, egészen misztikus dolgok jellemezték ezeket a hegyeket. Derítsd ki miért! Mystic Mountains3.53KMindig is fura, egészen misztikus dolgok jellemezték ezeket a hegyeket. Derítsd ki...Kapcsolódj ki a kertedben és kutass érdekes tárgyak után! Garden Secrets2.09KKapcsolódj ki a kertedben és kutass érdekes tárgyak után! Tarts a nyomozóval és nézd meg mit lehet találni a maffia főnökének házban! Agent Of Justice0.03KTarts a nyomozóval és nézd meg mit lehet találni a maffia főnökének házban! Lépj be a mágia világába! Sorcerers Sanctuary0.03KLépj be a mágia világába!
Segíts Sharon-nak a keresésben és derítsd ki mi változott a stúdióban! Mystery Studio3.82KSegíts Sharon-nak a keresésben és derítsd ki mi változott a stúdióban! Tedd próbára magad és mutasd meg mit tudsz a Tetris új verziójában! Brick Plunge1.72KTedd próbára magad és mutasd meg mit tudsz a Tetris új verziójában! Elég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Pets Mahjong4.21763KElég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Ismered a klasszikus tetrist? Döntsd meg a rekordodat ismét nálunk! Classic Tetris1.01KIsmered a klasszikus tetrist? Döntsd meg a rekordodat ismét nálunk! Fedezz fel egy gyönyörű kis hegyi falut és kapcsolódj ki nálunk! Hidden Serenity2.314KFedezz fel egy gyönyörű kis hegyi falut és kapcsolódj ki nálunk! Kapcsolódj ki egy igazán gyönyörű farmon! Nem fogod megbánni!Great Farm3.33KKapcsolódj ki egy igazán gyönyörű farmon! Nem fogod megbánni!Szellemes és félelmetes tárgykeresés vár rád. Te készen állsz? Spectral Secrets2.53KSzellemes és félelmetes tárgykeresés vár rád. Te készen állsz? Eltöltenél pár napot Kyotoban? Most megvan a lehetőséged erre, ne hagyd ki!Kyoto Mystery4.57KEltöltenél pár napot Kyotoban? Most megvan a lehetőséged erre, ne hagyd ki!Unod már a földi keresgélést? Tarts velünk a világűrbe és keresgéljünk együtt az új világban! Galactic Investigator1.88KUnod már a földi keresgélést? Tarts velünk a világűrbe és keresgéljünk együtt az...A világ egyik legértékesebb ékszere eltűnt. Keresd meg és gazdagodj meg percek alatt! Missing Jewelry3.32KA világ egyik legértékesebb ékszere eltűnt. Keresd meg és gazdagodj meg percek alatt!...
Újítsd fel a klubbodat egy kis keresgéléssel! Club Renovation4.32KÚjítsd fel a klubbodat egy kis keresgéléssel! Kutasd fel a múltat! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt, ne hagyd ki! Discovering the Ancients2.91KKutasd fel a múltat! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt, ne hagyd ki! Voltál már valaha vámpír faluban? Most megteheted, de vigyázz félelmetes lesz! Eternal Moon3.52KVoltál már valaha vámpír faluban? Most megteheted, de vigyázz félelmetes lesz! Szükség van rád ismét! Derítsd ki hogyan tűnnek el az utasok! Vanishing Passenger1.46KSzükség van rád ismét! Derítsd ki hogyan tűnnek el az utasok! Szereted a kincseket és a tárgykeresős játékokat? Akkor irány a vadnyugat! Wild West Treasures3.83KSzereted a kincseket és a tárgykeresős játékokat? Akkor irány a vadnyugat!