A Throne: Kingdom at War egy, a Plárium által fejlesztett középkori témájú, ingyen és online játszható stratégiai játék.

Játékosok milliói harcolnak, hogy övék legyen Amaria trónja, de csak a legbátrabbé lehet a korona. Ahhoz, hogy királyságod győzelemre vidd, nemcsak képzett harcosokra van szükséged, hanem bölcs vezetőkre is!

A

Throne: Kingdom at War

egy, a Plárium által fejlesztett középkori témájú, ingyen és online játszható stratégiai játék.
Játszom!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Próbáld ki különböző korok harci eszközeit!War Thunder0.036Próbáld ki különböző korok harci eszközeit!Szórakoztató fantasy RPG-paródia és díjnyertes szerepjáték egyben!Shakes and Fidget4.4750Szórakoztató fantasy RPG-paródia és díjnyertes szerepjáték egyben!Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6747KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Saját űrhajóval a végtelen galaxisban!DarkOrbit4.5101KSaját űrhajóval a végtelen galaxisban!Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3664KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.3125KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1202KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.059KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.4121KVálogass több ezer divatos ruha közül!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.140KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!
Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm4.614KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.6107KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Északon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Vikings4.921KÉszakon nincs helye a félelemnek és gyengeségnek.Győzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Soldiers Inc.4.57KGyőzd le ellenségeid, hogy Te lehess a legjobb parancsnok!Évszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Total Domination5.013KÉvszázadok teltek el azóta, hogy az emberiség visszaköltözött a Földre..Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.950KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Érdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?RageWar4.310KÉrdekelnek a háborúk, az időutazás? Új játékélményre vágysz?A szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Pirates: Tides of Fortune3.16KA szerencse a bátraknak kedvez: toborozz vakmerő kalózokat!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends3.38KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies4.723KMost saját kisállatboltot nyithatsz!
Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom2.214KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 34.015KLegyél a legnagyobb poker sztár!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.529KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.6117KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.024KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.5197KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital4.218KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.367KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.136KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster4.66KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!
Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.467KHozd létre a saját online vidámparkodat!Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.569KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.323KNyerd meg az I. Világháborút!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.819KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.924KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis3.024KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.140KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.440KÉpítsd fel varázslatos városodat!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia3.436KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Egy istenség élete nem csak játék és mese...Greedy Gods5.05KEgy istenség élete nem csak játék és mese...
Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.6258KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm4.315KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Ugorj fejest az igazi falusi életbe!Farm Days3.88KUgorj fejest az igazi falusi életbe!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat4.113KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Cowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!DinoStorm3.824KCowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!