2048 Threes

1K5.03
 
Welcome to the most successful game of the year - 2048 is the internet sensation! The 19 year old Gabriele Cirulli developed the game on just one weekend to find out if he can program a game from scratch. Since this moment the game has taken the internet by storm.
Playing 2048 is easy: Swipe to move all tiles from one side to another. If two tiles with the same value touch, they merge into one and add up their figures. The object of the game is to create a tile with a value of at least 2048. And if you finally manage to do so, you can try to push the limits and beat the best of the best players.

2048 Threes

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb 2048 Threes közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Száguldozz, de vigyázz kanyarodnod is kellene! Xpeed Unleashed1.5327Száguldozz, de vigyázz kanyarodnod is kellene! Mutass be trükköket vagy versenyezz. Itt minden rajtad múlik! Hill Blazer Championship5.0527Mutass be trükköket vagy versenyezz. Itt minden rajtad múlik! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb! Tire Toss0.0722Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb! Klasszikus biciklis játék. Győzd le a többieket! Toon Rally0.01KKlasszikus biciklis játék. Győzd le a többieket! Szórakozz Spártai módra! Elég érdekes módon ünnepelnek. Sparta Fire Javelin5.0923Szórakozz Spártai módra! Elég érdekes módon ünnepelnek. Állítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Mighty Knight4.41KÁllítsd meg a sötét rendet! Vigyázz nagy küzdelem lesz ez. Az eredeti kígyós játékSnake játék1.01KAz eredeti kígyós játékMentsd meg a tojásokat. Vigyázz sok lövést kell majd kikerülnöd! The Great Eggscape5.01KMentsd meg a tojásokat. Vigyázz sok lövést kell majd kikerülnöd! Száguldozz csodás motoroddal. Élvezd ki az életet Jerry nélkül! Tom And Jerry-Tom Super Moto1.92KSzáguldozz csodás motoroddal. Élvezd ki az életet Jerry nélkül! Építsd meg a sandwichek sandwichét! Sandwich Stacker5.02KÉpítsd meg a sandwichek sandwichét!
Foglald el az Antarktikát! Győzd le az ottani pingvineket! Conquer Antartica3.03KFoglald el az Antarktikát! Győzd le az ottani pingvineket! Fedezd fel ezt az érdekes világot és kerüld el a halált! Primary0.01KFedezd fel ezt az érdekes világot és kerüld el a halált! Fuss az életedért! Run 2 Live1.51KFuss az életedért! Bontsd le a blokkokat! Tedd próbára magad! ArkAnnoying5.01KBontsd le a blokkokat! Tedd próbára magad! Teszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Line Game - Lime Edition5.02KTeszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Keresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!  Flea 2.53.03KKeresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!...Menj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Runaway Minetrain0.01KMenj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Basket Ball 32.0940Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Icycle1.3705Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj! Comic Stars Fighting 3.24.0742Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj!
Építs tornyot ezekből az érdekes elemekből. Nagyon mozgékony a szerkezet. Jelly tower sandbox edition5.03KÉpíts tornyot ezekből az érdekes elemekből. Nagyon mozgékony a szerkezet. Szükséged lesz a logikádra és az ügyességedre is. Tedd próbára magad! Selectorium5.01KSzükséged lesz a logikádra és az ügyességedre is. Tedd próbára magad! A tökéletes gyilkológép a Nindzsa cápa. Ha nem hiszed tedd próbára! Ninja Shark5.0582A tökéletes gyilkológép a Nindzsa cápa. Ha nem hiszed tedd próbára! Fuss az életedért!  Run For Your Death2.8821Fuss az életedért! Klasszikus motoros játék. Csapasd neki és legyél te a bajnok! Start Drive3.51KKlasszikus motoros játék. Csapasd neki és legyél te a bajnok! Segíts az elveszett Sonicnak! Sonic Lost In Mario World2.61KSegíts az elveszett Sonicnak! Kalandozz Joe-val a Barbárral. Hatalmas kaland vár rád. Joe Barbarian5.0823Kalandozz Joe-val a Barbárral. Hatalmas kaland vár rád. Tanulj meg verekedni! Fighting School5.0810Tanulj meg verekedni! Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Burger Run0.8588Próbáld ki milyen is hamburgerezőbe dolgozni! Vigyázz nincs itt lazsálás! Szedd a zöldet hagyd a pirosat! Mi is ez a játék? Próbáld ki! Stick Dodger1.0782Szedd a zöldet hagyd a pirosat! Mi is ez a játék? Próbáld ki!
Egyensúlyozz és készülj fel a kihívásokra! Poise0.01KEgyensúlyozz és készülj fel a kihívásokra! Keress életet a földön kívül! Keress egy új lakóhelyet. In Space0.5499Keress életet a földön kívül! Keress egy új lakóhelyet. Ismerd meg a verekedős testvéreket! Lesz itt verekedés bőven. Brawl Brothers1.6794Ismerd meg a verekedős testvéreket! Lesz itt verekedés bőven. Készülj fel a menekülésre. Vigyázz nem lesz elég itt a futás! Not Alone0.01KKészülj fel a menekülésre. Vigyázz nem lesz elég itt a futás! Versenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek hatalmasak!   MINI MOTO0.01KVersenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek...Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan!  Motorjoust2.51KAz újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan! Versenyezz most ebben a műfajban! Foofa Race 24.5673Versenyezz most ebben a műfajban! Egy klasszikus újjászületése.  Classic Pacman5.03KEgy klasszikus újjászületése. Mutasd meg ki az úr a konyhában! Egg Riot4.7891Mutasd meg ki az úr a konyhában! Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Toiletwar3.31KIsmerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot.
Mario visszatért! Mario Super4.34KMario visszatért! Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.0693Búj egy ninja bőrébe! Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Napoleon Waterloo 20.01KNézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Legyél te a mikulás! Készülődj a napodra. Santa Ice Adventure4.55KLegyél te a mikulás! Készülődj a napodra. Csapd szét a kis lényeket és fejleszd reflexeid! Shredder0.0601Csapd szét a kis lényeket és fejleszd reflexeid!