Bombs and Zombies

6340.00
 
Defend your village against zombie hordes using bombs, springs and shields! Earn money during each level and invest it wisely to buy new weapons and armor. Will you be able to stop the invasion?

Bombs and Zombies

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Bombs and Zombies

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Finom cukorkákban lehet részed, ha ügyes vagy! Most egy múmia is lehetsz!Mummy Candies0.0137Finom cukorkákban lehet részed, ha ügyes vagy! Most egy múmia is lehetsz!Segíts a Mikulásnak még idén! Stick Santa0.061Segíts a Mikulásnak még idén! Tedd próbára magad ebben a játékban! Paper.io0.0271Tedd próbára magad ebben a játékban! Etesd meg az állatkertet egyedül! Zoo Feeder5.0199Etesd meg az állatkertet egyedül! Teszteld a szerencsédet egy ókori kaszinóban! Pharaoh Slot Casino0.0393Teszteld a szerencsédet egy ókori kaszinóban! Teszteld matek tudásod és gyorsaságod egyszerre! Hajrá! Quick Arithmetic4.8553Teszteld matek tudásod és gyorsaságod egyszerre! Hajrá! Próbáld ki milyen késdobáló lennél. Nem lesz egyszerű a dolgod! Sword Hit0.0443Próbáld ki milyen késdobáló lennél. Nem lesz egyszerű a dolgod! Birkózz meg az alakzatokkal! Element Balls5.0744Birkózz meg az alakzatokkal! Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Sushi Roll1.0975Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Ninja Dragon0.0308Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!
Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Angry Chicken Egg Madness0.0459Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Happy Alien Jump0.0379A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Brick Breaker 20182.3973Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Segíts egy éhes kisállaton most! Hungry Harry5.0715Segíts egy éhes kisállaton most! Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Yeti Sensation5.0633Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Fuss az életedért! Relic Runway0.0409Fuss az életedért! Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Skate Hooligans4.71KMenekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Láttál már repülő macskát? Most irányíthatod is! Jet Cat0.0332Láttál már repülő macskát? Most irányíthatod is! Változtasd meg az oldalakat! Teszteld az ügyességedet és a gyorsaságodat nálunk! Switch Sides0.0601Változtasd meg az oldalakat! Teszteld az ügyességedet és a gyorsaságodat nálunk!...Segíts a három pici egérkének a túlélésben! 3 Mice2.5430Segíts a három pici egérkének a túlélésben!
Etesd meg Bobo-t! Nagyon gyorsnak kell lenned! Feed Bobo0.3500Etesd meg Bobo-t! Nagyon gyorsnak kell lenned! Juss ki a halál kamrából! Vigyázz véres lesz a kiutad!Death Chamber0.0412Juss ki a halál kamrából! Vigyázz véres lesz a kiutad!Próbáld ki milyen irányító lennél egy reptéren. Nem lesz egyszerű!  Airport Management 30.0476Próbáld ki milyen irányító lennél egy reptéren. Nem lesz egyszerű! Ugorj a végtelenbe és tovább! Kiba & Kumba: High Jump0.0593Ugorj a végtelenbe és tovább! Most te lehetsz a sas. Vigyázz nem lesz egyszerű a repülés! Eagle Ride3.5796Most te lehetsz a sas. Vigyázz nem lesz egyszerű a repülés! Snake-ezz most kicsit máshogyan. Így még jobb! ZZZ Snake0.01KSnake-ezz most kicsit máshogyan. Így még jobb! Legyél ismét egy vízszerelő. Ez a munka is tud élvezetes lenni! Tap My Water2.82KLegyél ismét egy vízszerelő. Ez a munka is tud élvezetes lenni! Tedd próbára magad ezzel a remek ügyességi játékkal. Forgasd fel a dzsungelt! Jungle Roller0.02KTedd próbára magad ezzel a remek ügyességi játékkal. Forgasd fel a dzsungelt! Keresgélj most szavak után ! Search the Sands5.0853Keresgélj most szavak után ! Egy őrületes motoros száguldás vár rád. Te készen állsz? Highway Rider Extreme0.01KEgy őrületes motoros száguldás vár rád. Te készen állsz?
Építsd meg a legszuperebb bringát a világon! Biker Street1.0485Építsd meg a legszuperebb bringát a világon! Teszteld a kosaras ügyességedet nálunk! Neked mi a rekordod? City Dunk0.0500Teszteld a kosaras ügyességedet nálunk! Neked mi a rekordod? Teszteld a gyorsaságodat nálunk! ET Brain0.0542Teszteld a gyorsaságodat nálunk! Most egy igazán vicces feladatot kell teljesítened. Sőt műtened! Emergency Surgery1.0915Most egy igazán vicces feladatot kell teljesítened. Sőt műtened! Tedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Platcore5.01KTedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Egy 3D-s léghoki bajnokság vár rád. Te készen állsz? 3D Air Hockey0.0914Egy 3D-s léghoki bajnokság vár rád. Te készen állsz? Készülj a száguldozásra! Most motorral gyorsulhatsz! Moto Fury0.0558Készülj a száguldozásra! Most motorral gyorsulhatsz! Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Super Fishing0.0803Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.01KFuss az ételedért! Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Tokyo Guinea Pop0.0604Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök!
Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther2.5690Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery4.1806Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.01KIsmered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Tedd próbára magad pingpongban!  Vegyél részt egy világ versenyen.Table Tennis World Tour2.12KTedd próbára magad pingpongban! Vegyél részt egy világ versenyen.Csak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Horror Plant 24.21KCsak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes!