Brainie

1K0.00
 
It's not a shame to use your brain! This game will check your mad math skills. Select boxes to get a value shown in the bubble on the top of the Brainies head. Select a combination of numbers to equal the number displayed on top to eliminate them. Get bonus points by selecting same color numbers. The game is over when the numbers pile all the way to the top.

Brainie

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Brainie

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.81KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.099Rakd ki a művészi képeket! Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 100.0165Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Draw Climber0.067Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Készítsd el most te a popcornt!Popcorn Box0.091Készítsd el most te a popcornt!Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Sugar Heroes5.0387Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.04KVegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0699Félelmetesen nagyszerű! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 34.0353Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0250Kösd össze és győzz!
Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.0235Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.0610Legyen ön is milliomos! Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.0144Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock0.8331Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0236Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.01KKapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8569Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5748Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.0101Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0134Frissítsd fel a memóriád játék autókkal!
Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0257Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2441Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0125Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.03KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.081Dámázz most mérgesen! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3973Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5219Golfozz most egy ásóval! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra!
Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0504Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0169Válj te is aranyásóvá! Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0619Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Jelly Madness5.0526Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Keresd meg az elrejtett finomságokat! Find the Candy Kids2.1339Keresd meg az elrejtett finomságokat! Mahjongozz ismét a farmon! Farm Connect5.0674Mahjongozz ismét a farmon! Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Skydom5.0417Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Ismét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Mahjong FireFly3.01KIsmét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles5.03KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Ékkövek, sok pálya és egy nagyszerű zuhatagozás vár! Jewel Shuffle2.32KÉkkövek, sok pálya és egy nagyszerű zuhatagozás vár!
Megjelent mobilon is az egyik legnépszerűbb mahjong játékunk. Próbáld ki hát te is! Pet Connect Mobil3.99KMegjelent mobilon is az egyik legnépszerűbb mahjong játékunk. Próbáld ki hát te is!...Ébreszd fel az alvó elefántot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Snoring Elephant0.0339Ébreszd fel az alvó elefántot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Készülj a rombolásra és a zuhatagozásra! Blockz4.01KKészülj a rombolásra és a zuhatagozásra! Minecraft-ozz most kicsit másképpen! Grindcraft Remastered0.0374Minecraft-ozz most kicsit másképpen! Tanulj angol szavakat játékosan!CROCWORD CROSSWORD PUZZLE GAME5.0531Tanulj angol szavakat játékosan!