Frozen for Christmas

6K4.16
 

Ebben az ingyenes játékban most az rossz elfektől kell visszaszerezned az ajándékokat. 

Frozen for Christmas

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Frozen for Christmas

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kalandozz egyet és válj te a kis utazóvá! Tiny Tripper2.5469Kalandozz egyet és válj te a kis utazóvá! Tedd próbára reflexedet és vezess egy igazán veszélyes pályán! Lane Battles0.0301Tedd próbára reflexedet és vezess egy igazán veszélyes pályán! Raftingozz velünk egyet és kapcsolódj ki! Rafting Adventure4.0501Raftingozz velünk egyet és kapcsolódj ki! Szórakoztasd a közönséget és kerüld el a tojásokat! Cricket Gunda0.0275Szórakoztasd a közönséget és kerüld el a tojásokat! Kriketezz egyet a városban! City Cricket0.0296Kriketezz egyet a városban! Szeretnéd kipróbálni az agyaggalamb lövészetet? Most megteheted! Clay Pigeon: Tap and Shoot3.4388Szeretnéd kipróbálni az agyaggalamb lövészetet? Most megteheted! Etesd meg a vevőidet a lehető legjobban! Nézd meg milyen vendéglátónak lenni! Yummy Taco0.0299Etesd meg a vevőidet a lehető legjobban! Nézd meg milyen vendéglátónak lenni! Győzd le a többi kígyót és válj te a királyukká! Snake King5.0391Győzd le a többi kígyót és válj te a királyukká! Segíts a csirkéknek az úton való áthaladásban. Vigyázz nehéz dolgod lesz! Go Chicken Go5.0678Segíts a csirkéknek az úton való áthaladásban. Vigyázz nehéz dolgod lesz! Motorozz egyet a jövőben és mutasd meg mire vagy képes! Shadow motorbike rider game3.5685Motorozz egyet a jövőben és mutasd meg mire vagy képes!
Egy igazi kattintgatós játék, amelyben meg kell találni a kiutat.   Adam and Eve 24.136KEgy igazi kattintgatós játék, amelyben meg kell találni a kiutat. Ne higgy a szemednek! Nem lesz ez olyan könnyű, és az a király, aki a legrövidebb időt futja a pályákon!    Szedd össze a színes gömböket, de vigyázz: ha bárminek nekimész, mindent kezdhetsz elöről.Touch The Bubbles 44.047KNe higgy a szemednek! Nem lesz ez olyan könnyű, és az a király, aki a legrövidebb...Lakkozd ki a csajszik körmét stílusod szerint! Tinicsajsziknak!  (Beküldte: Viky)Dazzling Nails4.074K...Segíts Doktor Zöldnek a földönkívülinek! Fontos  küldetése van! Dr Green Alien1.84KSegíts Doktor Zöldnek a földönkívülinek! Fontos küldetése van! Edd meg az autókat az autóddal! Menő élmény lesz! Car Eats Car Volcanic Adventure1.14KEdd meg az autókat az autóddal! Menő élmény lesz! Segíts az emberiségen és gyűjtsd be a szemetet! Garbage Rampage3.65KSegíts az emberiségen és gyűjtsd be a szemetet! Szereted a lufikat kipukkasztani? Itt most ez lesz a feladatod!Bloon Pop0.64KSzereted a lufikat kipukkasztani? Itt most ez lesz a feladatod!Vegyél részt egy húzópróbán és győzd le az ellenségedet! Squid Hook game3.24KVegyél részt egy húzópróbán és győzd le az ellenségedet! Segíts egy madárkának a túlélésben!Brid Trap2.63KSegíts egy madárkának a túlélésben!Próbálj meg száguldozni most futással!Sky Stick3.04KPróbálj meg száguldozni most futással!
Taxizz egy forgalmas városban. Gyorsnak és pontosnak kell lenned!Pick me up city2.84KTaxizz egy forgalmas városban. Gyorsnak és pontosnak kell lenned!Rombolj ismét egyet a golyóval! Painting Rings4.82KRombolj ismét egyet a golyóval! Tedd próbára magad és nézd meg, hogy milyen nindzsa lennél!Rope Ninja3.32KTedd próbára magad és nézd meg, hogy milyen nindzsa lennél!Edd meg az összes sütit! Candy Clicker0.01KEdd meg az összes sütit! Törj utat a labdádnak! Falling the ball 3D3.32KTörj utat a labdádnak! Kapcsolódj ki egy kis pecázással online! Van ennél jobb program? Willow Pond3.41KKapcsolódj ki egy kis pecázással online! Van ennél jobb program? Védd meg a királyságot a patkányoktól! Royal Guards2.02KVédd meg a királyságot a patkányoktól! Segíts a tűzbogárnak a túlélésben! Firebug2.72KSegíts a tűzbogárnak a túlélésben! Térj vissza ehhez az igazi kalsszikus játékhoz és mutasd meg ki az igazi PACMAN!PAC Chef2.02KTérj vissza ehhez az igazi kalsszikus játékhoz és mutasd meg ki az igazi PACMAN!Tedd próbára dekázási tudásodat nálunk! Kick the Soccer Ball2.92KTedd próbára dekázási tudásodat nálunk!
Most kivételesen lefelé kell jutnod, de vigyázz most még nehezebb a dolgod! Squidly Escape Fall Guy 3D3.32KMost kivételesen lefelé kell jutnod, de vigyázz most még nehezebb a dolgod! Segíts Huggy-nak a fura mégis aranyos szörnyicskének a deszkázásban!Huggy Skate2.31KSegíts Huggy-nak a fura mégis aranyos szörnyicskének a deszkázásban!Sok kicsi ugrás sokra megy!Mini Jumps0.01KSok kicsi ugrás sokra megy!Ugorj a végtelenbe és tovább! Keep Jump to Sky1.81KUgorj a végtelenbe és tovább! Próbálj meg megszabadulni ebből a rémálomból. Ügyesnek kell lenned hozzá! Escape from Nightmare0.82KPróbálj meg megszabadulni ebből a rémálomból. Ügyesnek kell lenned hozzá! Harcolj a gombákkal és teljesítsd ezt a remek platformer játékot. Vigyázz sok kihívás vár rád! Purple Monster Adventure0.02KHarcolj a gombákkal és teljesítsd ezt a remek platformer játékot. Vigyázz sok kihívás...Próbálj meg eljutni az űrbe!Into Space21.52KPróbálj meg eljutni az űrbe!Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Stunt Extreme5.01KTedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 34.14KPróbáld megmászni a hegyet most motorral! Próbálj meg fent maradni!Jumping Squid game1.01KPróbálj meg fent maradni!
A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Squid gamer runner obstacle1.01KA Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Fuss a karriered után!Career rush2.11KFuss a karriered után!Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Snow White hidden stars5.01KHozd le a csillagokat Hófehérkének!Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 22.72KFuss az életedért most a Minecraft világában! Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.0757Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!