Jewel Quest

116K3.6110
 

 

Jewel Quest

 

 

A Jewel Quest az egyik legnépszerűbb ingyenes logikai játék, melynek ráadásul létezik ingyenes kipróbálható, letölthető verziója is. A böngészős játék célja, hogy a 36 mezőből álló négyzethálós pályán egymás mellé párosítsunk legalább három egyforma alakzatot úgy, hogy csakis az egymással szomszédos alakzatokat mozgathatjuk. Amennyiben ez sikerül, a három eltűnő alakzat helyére újak kerülnek, ugyanakkor az alattuk lévő négyzet színe arannyá változik.

 

A kincsvadászat időre a legjobb

 

A Jewel Quest azonban nehezíti is a dolgot annyival, hogy az időnk is fogy, és ha nem sikerül minden négyzetet arannyá változtatni, akkor a böngésző közli, hogy az idő lejárt, és kezdhetjük elölről. Az ingyenes játékban összesen 180 szint található, de ezek mindegyikének teljesítése rengeteg időbe telik, már csak azért is, mert később tovább nehezedik a dolgunk.

 

A maja világ átkai

 

A böngészőben ingyenesen játszható Jewel Quest motívumai a maja világból származnak, ami különös, kissé misztikus hangulatot ad az egésznek, így nem csoda, hogy a pályákon előrehaladva idővel elátkozott szimbólumok is feltűnnek, melyek pontlevonást, és a már bearanyozott területek megszűnését eredményezik.

 

Jewel Quest

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Jewel Quest

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind0.0ØKapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles0.06Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe0.07Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case0.04Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold0.01Ismered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician0.06Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 30.06Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds5.05A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences0.08Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz5.05Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez!
Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe5.010Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons5.04Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen5.08Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.03Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3729Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets5.02KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.46KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0708Keresgélj most egy kicsit másképp! Zuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Gem Match Deluxe3.01KZuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Lof Fruits Puzzles0.0644Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz?
Szereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! School Memory Deluxe0.01KSzereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Fruits Equations3.51KTornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Kapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Summer Cabin3.03KKapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Kutass tiltott kincsek után! Forbidden Treasure0.5901Kutass tiltott kincsek után! Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! The Big Investigation3.0519Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Scary Voices0.0401Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Secret Time Portal0.0482Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Vegyél részt egy vízalatti expedíción! Underwater Mission1.95KVegyél részt egy vízalatti expedíción! Újítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! Home Restoration3.51KÚjítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! A városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Urban Vampires3.34KA városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!
Ismerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Dangerous Territory2.21KIsmerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Győzd le a rémálmodat nálunk! Haunted Dream3.5678Győzd le a rémálmodat nálunk! Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! My First Boutique2.2845Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! Keresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Rebel Treasure2.31KKeresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Segíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!The Crime Writer2.21KSegíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!Dolgozz ismét egy farmon! 1010 Fruits Farming4.0798Dolgozz ismét egy farmon! Készülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Gems Blocks Collapse3.31KKészülj a robbantásra és a zuhatagozásra! Tetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Tetriz Match 33.32KTetrisezz és zuhatagozz egyszerre! Próbáld ki ezt a remek játékot most! Gyakorold az angolt most nálunk! Picsword Puzzles3.3507Gyakorold az angolt most nálunk! Fejtsd meg a rejtvényt ismét! Mystery to Solve4.02KFejtsd meg a rejtvényt ismét!
Cuki kutyák és mahjongozás vár rád! Dogs Connect Deluxe2.53KCuki kutyák és mahjongozás vár rád! Szellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Ghostly Warning3.31KSzellemek és kísérteties tárgyak várnak. Te készen állsz?Most van mit keresned a kalózok között!Pirates 5 Differences4.88KMost van mit keresned a kalózok között!Segíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Eternal Wisdom3.01KSegíts Sharonnak a rejtvények megfejtésében! Tedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned! Opposite Photo Match4.41KTedd próbára magad. Most a különbségeket kell megkeresned!