Zombies Head Up

3K4.48
 

Lődd a Zombiddal a fejeket az álló testekhez, szedj fel minél több csillagot a pálya teljesítése közben. Élessz fel minél több zombit.

Zombies Head Up

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Zombies Head Up közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Motorozz most nukleáris területeken! Nuclear Bike2.8316Motorozz most nukleáris területeken! Legyél egy igazi reptéri irányító! Airport Management 15.0163Legyél egy igazi reptéri irányító! Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Brave Bird1.0105Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Dolgozz most egy fánk készítő üzemben! Készítsd el a legfinomabb fánkokat most online! Doughnuts Bakery2.2316Dolgozz most egy fánk készítő üzemben! Készítsd el a legfinomabb fánkokat most online!...Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Big Birds Racing0.0270Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Kill Time in Office0.0573Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Ninja Noku2.3302Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Háborúzz most Snakeben! Snake Wars5.0567Háborúzz most Snakeben! Törd szét az összes blokkot klasszikusan! Forever Bounce0.93KTörd szét az összes blokkot klasszikusan! Flipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Neon Pinball3.51KFlipperezz egy hatalmasat most Neon fényben!
Pingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Japan Pingpong3.31KPingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Ice Cream Bar5.0989Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Legyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Ant Soldier2.4990Legyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Kétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Pandas in the Desert3.0817Kétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Mutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Holiday Putt Putt1.0883Mutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Rohanj az életedért! Húzd a csíkot! Running Ink2.3902Rohanj az életedért! Húzd a csíkot! Mutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Jail Break Rush5.02KMutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Avatar Elemental Escape5.0667Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Érj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik! Icy Tower1.71KÉrj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik! Vezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Bomber Wings3.41KVezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá!
Teszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Toy Grabber5.0872Teszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Parkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Dock It!5.01KParkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Pacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Pac Xon Deluxe3.5992Pacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Repítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék! Potty Racers III2.5862Repítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék! Nézd meg milyen egy Ramen futárnak lenni! Sőt egy ninja ramen futárnak!Naruto Bike1.1855Nézd meg milyen egy Ramen futárnak lenni! Sőt egy ninja ramen futárnak!Teszteld ügyességedet most! Mouse Avoider 21.52KTeszteld ügyességedet most! Építsd meg a pályát az autóknak. Próbálj meg gyors lenni! AcceleRacers Track Mod5.05KÉpítsd meg a pályát az autóknak. Próbálj meg gyors lenni! Gyakorolj és győzd le ellenfeleidet Biliárdban! Itt minden rajtad múlik!  Billiard Blitz Hustle3.41KGyakorolj és győzd le ellenfeleidet Biliárdban! Itt minden rajtad múlik! Indítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Bay Restaurant3.01KIndítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Irányítsd az idegesítő robotot. Vigyázz nem csak a robot idegesítő! Nervous Bot5.0825Irányítsd az idegesítő robotot. Vigyázz nem csak a robot idegesítő!
Egyszerű szabály nehéz játék! Te elég ügyes vagy?Zyl24.72KEgyszerű szabály nehéz játék! Te elég ügyes vagy?Repülj a végtelenbe és tovább!  Canoniac Launcher 22.81KRepülj a végtelenbe és tovább! Legyél egy légiforgalmi irányító! Vigyázz ez egy hatalmas feladat.Airport Management 23.9801Legyél egy légiforgalmi irányító! Vigyázz ez egy hatalmas feladat.Mentsd meg a túszokat a zombiktól! Vigyázz nagyon pontosnak kell lenned!  Beauty VS Zohbies2.51KMentsd meg a túszokat a zombiktól! Vigyázz nagyon pontosnak kell lenned! Dartsozz egy jót online! Jó szórakozás lesz! Pro 501 Darts3.02KDartsozz egy jót online! Jó szórakozás lesz! A pingvinek is szeretik az extrém sportokat. Te milyen extrém pingvin lennél? Penguin Skate 23.2633A pingvinek is szeretik az extrém sportokat. Te milyen extrém pingvin lennél? Szerezd meg az igazgyöngyöket! Búvárkodj egy nagyot! Pearl Diver2.9969Szerezd meg az igazgyöngyöket! Búvárkodj egy nagyot! Őrült motoros száguldozás! Ugrass most a hegyekben is! Hill Climb Bike Race4.64KŐrült motoros száguldozás! Ugrass most a hegyekben is! Üss egy nagyot!Cricket Fatka0.0961Üss egy nagyot!Csapd szét a zombikat stílusosan! Crazy Zombie v3.03.21KCsapd szét a zombikat stílusosan!
Gyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?10 seconds2.72KGyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell! Roadkill Revenge4.51KÉvente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell!...Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Restaurant Love Fun5.01KDolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Biliárdozz egy kicsit a számítógép ellen. Vigyázz elég ügyes a gép! Billiard straight3.33KBiliárdozz egy kicsit a számítógép ellen. Vigyázz elég ügyes a gép! Legyél te az ég királya! Mutasd meg mit tudsz repülőgépeddel! Sky King Racing5.02KLegyél te az ég királya! Mutasd meg mit tudsz repülőgépeddel!