Card Shuffle

1K5.01
 
Click or Tap on adjacent cards to make the best possible 5-card poker hand. Reach the level target in the given time. Choose REPLAY to beat your previous score or NEXT LEVEL to continue. Refer to the INSTRUCTIONS page for information on hand combinations and their values.

Click on adjacent cards to create the best possible hands of poker. Keep an eye out for pairs, trips, straights, full houses, and four or five of a kind.

Matching card game
Higher hand combinations win more points
Beat the clock to create as many 5-card hands as possible

Card Shuffle

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Card Shuffle

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Utazz velünk az ismeretlenbe! Journey to the Unknown2.8628Utazz velünk az ismeretlenbe! Kellemes pingvines játékkal várunk. Zuhatagozz nálunk! Penguin Cubes3.0556Kellemes pingvines játékkal várunk. Zuhatagozz nálunk! Tegyél egy irodát még tökéletesebbé! Perfect Office0.5303Tegyél egy irodát még tökéletesebbé! Finom cukorkákban lehet részed, ha ügyes vagy! Most egy múmia is lehetsz!Mummy Candies0.0109Finom cukorkákban lehet részed, ha ügyes vagy! Most egy múmia is lehetsz!Segíts a Mikulásnak még idén! Stick Santa0.048Segíts a Mikulásnak még idén! Egy öreg házban keresgélhetsz. Értékes tárgyakat találhatsz és szellemeket! Deserted Hotel0.0245Egy öreg házban keresgélhetsz. Értékes tárgyakat találhatsz és szellemeket! Ismét egy igazi nyomozóra van szükségünk. Te az vagy?Midnight Thief0.0209Ismét egy igazi nyomozóra van szükségünk. Te az vagy?Kosarazz nálunk. Most még nagyobb élmény lesz! Basket Swooshes0.023Kosarazz nálunk. Most még nagyobb élmény lesz! Foglalkozz ismét az unikornisoddal! Cute Unicorn Care0.052Foglalkozz ismét az unikornisoddal! Vegyél részt egy online háborúban. Itt nem lesz megállás! Forward Assault Remix0.082Vegyél részt egy online háborúban. Itt nem lesz megállás!
A mikulás egy újabb mahjhongra hív. Ne hagyd ki! Christmas Triple Mahjong3.72KA mikulás egy újabb mahjhongra hív. Ne hagyd ki! Vegyél részt egy igazi vadnyugati kincsvadászaton! Secret Bounty1.02KVegyél részt egy igazi vadnyugati kincsvadászaton! Ismerd meg Nicole furcsa élményei és segíts neki a keresésben! Within the Walls0.0671Ismerd meg Nicole furcsa élményei és segíts neki a keresésben! Zuhatagozz ismét nálunk. Sok pályával várunk! Pets Rush0.01KZuhatagozz ismét nálunk. Sok pályával várunk! Mágikus zuhatagozás és szórakozás vár rád!Magic Match0.5714Mágikus zuhatagozás és szórakozás vár rád!Mentsd meg a kisállatokat! Funny Rescue Pet3.0174Mentsd meg a kisállatokat! Állítsd meg a boszorkányt ebben a hidegben is! Cold Spell1.8819Állítsd meg a boszorkányt ebben a hidegben is! Egy csodálatos kastélyba utazhatsz most. Itt lesz mit keresgélni! Castle of Wisdom3.0755Egy csodálatos kastélyba utazhatsz most. Itt lesz mit keresgélni! Építsd fel a saját városodat! Water Flow0.0257Építsd fel a saját városodat! Gondoskodj Lily-ről most is! Baby Lily Sick Day0.082Gondoskodj Lily-ről most is!
Készülj a karácsonyra egy kis zuhatagozással! Happy Christmas2.05KKészülj a karácsonyra egy kis zuhatagozással! Tölts el pár kellemes percet egy csodálatos helyen. Camping Vacation2.84KTölts el pár kellemes percet egy csodálatos helyen. Engedd ki a gőzt egy eszeveszett autózással! Road Fury4.3427Engedd ki a gőzt egy eszeveszett autózással! Kalandozz és keresgélj a múltban!Place full of Memories0.5867Kalandozz és keresgélj a múltban!Tedd próbára magad ebben a játékban! Paper.io0.0253Tedd próbára magad ebben a játékban! Tanuld meg az éppen felkapott táncokat! Meme Dance0.022Tanuld meg az éppen felkapott táncokat! Birkózz meg a sötétséggel! Scary Darkness0.0622Birkózz meg a sötétséggel! Vezess egy farmot most kicsit másképpen! Farming 10x104.4695Vezess egy farmot most kicsit másképpen! Félelmetes és haláli tárgykeresésben lehet részed! Guardian of the Dead2.8478Félelmetes és haláli tárgykeresésben lehet részed! Etesd meg az állatkertet egyedül! Zoo Feeder5.0188Etesd meg az állatkertet egyedül!
Ismét egy kalózos kaland, amiben rád van szükség!Coast of Gold0.52KIsmét egy kalózos kaland, amiben rád van szükség!Egy újabb zuhatagos játék. Most cuki állatkákkal! Jewel Pets Match0.5891Egy újabb zuhatagos játék. Most cuki állatkákkal! Nézd meg milyen vízvezeték szerelő lennél. Vigyázz most gyorsan kell dolgoznod! The Plumber3.2961Nézd meg milyen vízvezeték szerelő lennél. Vigyázz most gyorsan kell dolgoznod! Egy álomvilágba utazhatsz most velünk! Sok érdekesség vár rád! Dreamers Curse2.8848Egy álomvilágba utazhatsz most velünk! Sok érdekesség vár rád! Kártyázz ismét nálunk. Egy újabb játékkal várunk! Crossover 211.0970Kártyázz ismét nálunk. Egy újabb játékkal várunk! Egy vonat fura eltűnését kell felkutatnod! Félelmetes lesz! Lost Train2.84KEgy vonat fura eltűnését kell felkutatnod! Félelmetes lesz! Segíts a testvérednek a keresésben. Egy értékes tárgyat hagyott el! Precious Gemstones0.5662Segíts a testvérednek a keresésben. Egy értékes tárgyat hagyott el! Teszteld a szerencsédet egy ókori kaszinóban! Pharaoh Slot Casino0.0378Teszteld a szerencsédet egy ókori kaszinóban! Teszteld matek tudásod és gyorsaságod egyszerre! Hajrá! Quick Arithmetic4.8543Teszteld matek tudásod és gyorsaságod egyszerre! Hajrá! Állítsd meg a zombikat a hétvégén! Rangers Vs Zombies2.3483Állítsd meg a zombikat a hétvégén!
Keresd meg az igazi királyt! The False King3.51KKeresd meg az igazi királyt! Egy klasszikus foci párbajban vehetsz részt. Itt bizony büntetők lesznek!Penalty Challenge3.0492Egy klasszikus foci párbajban vehetsz részt. Itt bizony büntetők lesznek!Ismét egy nyomozásban segíthetsz. Szükség van rád! Faraway Cousin3.41KIsmét egy nyomozásban segíthetsz. Szükség van rád! Száguldozz most síelés közben! Downhill Ski0.0221Száguldozz most síelés közben! Tölts el egy pár percet egy fantasztikus helyen. Ismét keresgéléssel várunk! Mystical Night1.0891Tölts el egy pár percet egy fantasztikus helyen. Ismét keresgéléssel várunk!