Klondike Deluxe

8930.00
 
Move all cards to the four stacks starting with the ace in each suit. In the stacks cards can be placed in descending order and by alternating colors only. New stacks can be started in empty piles with a king. Click on the deck to flip over a set of three new cards. Win by successfully stacking all cards in order from ace to king. The goal is to score maximum points!

This game involves strategy! Just because a move is available and easy to make doesn't mean you should immediately go for it!

o Fun, classic version of Solitaire.
o Go at your own pace!
o Earn points with every move!

Klondike Deluxe

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Klondike Deluxe

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mentsd meg a világot!Fortnite0.038Mentsd meg a világot!Kiránduljunk most együtt a vadonba! Kellemes keresés és megannyi érdekes tárgy vár rád. Tarts velünk!  Scent of the Forest5.0440Kiránduljunk most együtt a vadonba! Kellemes keresés és megannyi érdekes tárgy vár...Tarts velünk egy csodálatos farmra. Ez tényleg örömre derít majd! Happy Farm5.0322Tarts velünk egy csodálatos farmra. Ez tényleg örömre derít majd! Sok pálya és egy szuper 3D-s mahjongozás vár rád! Ne hagyd ki! Mahjong 3D HTML3.0141Sok pálya és egy szuper 3D-s mahjongozás vár rád! Ne hagyd ki! Nyomozz velünk egy misztikus ügyben!Echoes in the Motel0.0183Nyomozz velünk egy misztikus ügyben!Kezdj el készülődni a világbajnokságra!World Cup Penalty 20180.038Kezdj el készülődni a világbajnokságra!Egy hatalmas kaland és nagyszerű keresés vár rád! Darkness Calls3.0479Egy hatalmas kaland és nagyszerű keresés vár rád! Állítsd meg az egerek támadását. Védd meg a konyhát! Chu Choo Cake3.3125Állítsd meg az egerek támadását. Védd meg a konyhát! Repülj velünk. Egy rakétával és sok pályával várunk! Rocketate Next5.0247Repülj velünk. Egy rakétával és sok pályával várunk! Teszteld ügyességedet nálunk. Dobálj velünk! Knife Smash5.092Teszteld ügyességedet nálunk. Dobálj velünk!
Egy gyors ügyességi játékkal várunk. Tedd próbára magad! Hex Blitz0.059Egy gyors ügyességi játékkal várunk. Tedd próbára magad! Csodálatos környezet és igazi aktív kikapcsolódás vár rád!Farm Sweet Farm2.8716Csodálatos környezet és igazi aktív kikapcsolódás vár rád!Kapcsolódj ki a barátaiddal egy kellemes keresgéléssel! Book of Prophecies3.0666Kapcsolódj ki a barátaiddal egy kellemes keresgéléssel! Fejleszd memóriádat nálunk! Treasure Chests3.4547Fejleszd memóriádat nálunk! Vadássz sötét lényekre! Egy hősre van szükségünk! Dark Hunters0.0462Vadássz sötét lényekre! Egy hősre van szükségünk! Egy igazán szellemes keresésben lehet részed. Szó szerint! Haunted Theater0.0303Egy igazán szellemes keresésben lehet részed. Szó szerint! Szuper hagyma fiú és igazi máriós játékmenet vár rád. Szuper lesz! Super Onion Boy0.0182Szuper hagyma fiú és igazi máriós játékmenet vár rád. Szuper lesz! A régi dolgok mindig értéktelenek. Vagy mégsem? Kutass régi kincsek után! Vintage Gems0.0369A régi dolgok mindig értéktelenek. Vagy mégsem? Kutass régi kincsek után! Legózz most tetris elemekkel. Hatalmas móka lesz! Blocks Puzzle Zoo1.0220Legózz most tetris elemekkel. Hatalmas móka lesz! Útvesztők és szórakozás vár rád. Ne hagyd ki! Maze0.0210Útvesztők és szórakozás vár rád. Ne hagyd ki!
Ismerd meg Ninát és nézd meg milyen pop sztárnak lenni! Nina - Pop Star0.067Ismerd meg Ninát és nézd meg milyen pop sztárnak lenni! Hatalmas kalandok, háború és kalózkodás. Itt most mindent megtalálsz! Queen of the Dark Sea2.54KHatalmas kalandok, háború és kalózkodás. Itt most mindent megtalálsz! Turbékoló párok és fantasztikus keresés vár rád! Lovebirds and Butterflies4.21KTurbékoló párok és fantasztikus keresés vár rád! Ismerd meg a koreai ízeket! Cooking Korean Lesson5.0648Ismerd meg a koreai ízeket! Segíts egy szerencsétlen asztalosnak! Rescue The Carpenter1.5185Segíts egy szerencsétlen asztalosnak! Varázslatos falvak és tárgyak várnak! Tedd próbára magad! The Alchemist Village1.0710Varázslatos falvak és tárgyak várnak! Tedd próbára magad! Kutass szerelem után. Most megtalálhatod! Seeking Love3.66KKutass szerelem után. Most megtalálhatod! Egy nyomozás. Két detektív. Egy hatalmas keresés! Uncommon Criminals3.3809Egy nyomozás. Két detektív. Egy hatalmas keresés! Egy újabb pasziánsz egy újabb kihívás vár rád! Free Cell3.47KEgy újabb pasziánsz egy újabb kihívás vár rád! Ismerj meg egy új sportot velünk! Most krikett-ezni lesz lehetőséged! Cricket World Cup0.0152Ismerj meg egy új sportot velünk! Most krikett-ezni lesz lehetőséged!
Kalandozz, kirándulj és keress ismét velünk!Lost Campers2.8850Kalandozz, kirándulj és keress ismét velünk!Egy fontos feladatot láthatsz most el. Válj te is forgalom irányítóvá! Car Crossing0.0174Egy fontos feladatot láthatsz most el. Válj te is forgalom irányítóvá! Ismét egy misztikus és félelmetes történetet ismerhetsz meg. Keress ismét velünk! Unseen Visitors3.0890Ismét egy misztikus és félelmetes történetet ismerhetsz meg. Keress ismét velünk!...Készítsd fel Tinát az esküvőjére. Nélküled nem lesz tökéletes! Tina Wedding0.0183Készítsd fel Tinát az esküvőjére. Nélküled nem lesz tökéletes! Márió most éppen siet. Segíts neki a rohanásban! Super Plumber Run5.01KMárió most éppen siet. Segíts neki a rohanásban! Egy újabb logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad ismét! Square Stacker0.0921Egy újabb logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad ismét! Kalandozz Rómában. Csodálatos és romantikus kaland vár rád! The Magic Summer3.47KKalandozz Rómában. Csodálatos és romantikus kaland vár rád! Frissítsd fel memóriádat. Te még emlékszel az országok zászlójára?Flag Quiz0.0651Frissítsd fel memóriádat. Te még emlékszel az országok zászlójára?Tedd próbára magad nálunk! Egy igazi klasszikus játék tért vissza.Shards0.0500Tedd próbára magad nálunk! Egy igazi klasszikus játék tért vissza.Néha a csend valami rosszat sejtet. Derítsd ki most mi a probléma! Dangerous Silence3.51KNéha a csend valami rosszat sejtet. Derítsd ki most mi a probléma!
Kedves és cuki búvárkodással várunk. Puzzle-özz most is nálunk! Kids Puzzle Sea0.0175Kedves és cuki búvárkodással várunk. Puzzle-özz most is nálunk! Egy kísérlet rosszul sült el. Keresd meg a megoldást! Experiment Gone Wrong3.01KEgy kísérlet rosszul sült el. Keresd meg a megoldást! Vegyél részt egy baby versenyen!Baby Race Galaxy3.5311Vegyél részt egy baby versenyen!Itt most lesz mit keresni valód! Garage Sale Mystery0.01KItt most lesz mit keresni valód! Gyakorolj most velünk angolul!Wordy Night0.0358Gyakorolj most velünk angolul!