Royal Solitaire

1K0.00
 
The goal is to fill the 4 empty Foundations in the top right corner with all cards from each suit in ascending order, starting with Ace and ending with King. Click/tap and drag cards to move them. The 8 dealt piles, or Tableaux, must be built in alternating colors of descending order (King to Ace). Move any top card one at a time from one tableau to another, to an empty cell, or to the fountation. If you empty a tableau, you may fill it with with any card.

In Royal Solitaire, all cards are visible from the beginning, so look for Aces first and strategize how to get them on the Foundations. Need help? Click on the lightbulb for a hint. Earn points for every card successfully moved to the Foundations. The game ends when you move all cards to the Foundations or you restart the game.

Earn points with every move
Use the timer to improve your speed with each time you play
Use the four empty cells to temporarily hold unwanted cards
Few hands are unsolvable!

Royal Solitaire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Royal Solitaire közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! The Damned Queen0.0484Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.098Fuss az ételedért! Tanulj meg okosan takarítani! Smart Cleaning1.0440Tanulj meg okosan takarítani! Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Castle Dungeon0.050Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Száguldozz egy nagyot! Don't crash0.015Száguldozz egy nagyot! Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Secret Notebook1.0167Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Mutasd meg mekkora kosaras vagy! BasketBalls Level Pack0.043Mutasd meg mekkora kosaras vagy! Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Playing with fear1.0389Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Focizz és buborékozz egyszerre! Soccer Bubbles0.0354Focizz és buborékozz egyszerre! Szabadítsd ki a búvárt! Fancy Diver1.0140Szabadítsd ki a búvárt!
Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Invisible Gang5.0604Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Sparkle 23.3300Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Állítsd meg a hősöket online! Kill the Heroes0.073Állítsd meg a hősöket online! Kapcsolódj ki a szabadban! Lost in the wild3.3247Kapcsolódj ki a szabadban! Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Card collection1.0369Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Freecell Duplex3.5475Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther0.048Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Deríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Conspiracy Story3.74KDeríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Buborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Bubble Woods0.51KBuborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Mysterious River5.0534Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád!
Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Wizards Rules1.0673Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines0.0177Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Derítsd ki mi történik a falak mögött! Fort of Secrets1.5437Derítsd ki mi történik a falak mögött! Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot is. Happy Panda0.0135Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod...Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Adventure Drivers5.0242Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Forest Mahjong1.0502Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery1.0155Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Kellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Little Flower House5.02KKellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.0775Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet! Romantic Recipe1.3904Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet!...
Használd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Water Werks3.21KHasználd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Ismerkedj meg a logisztika világával! Logistics Inc3.7228Ismerkedj meg a logisztika világával! Nézd meg milyen egy tökéletes barátság! Perfect Friendship4.05KNézd meg milyen egy tökéletes barátság! Csodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Totemia: Cursed Marbles4.52KCsodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Ismerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! The Lost Outlander5.01KIsmerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Tiki Totems Quartet2.6622Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Gears3.8488Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Kalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Under the Pirate Flag0.02KKalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Precious Collection3.3995Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Utazd körbe a világot íjászkodás közben! Archery World Tour0.0296Utazd körbe a világot íjászkodás közben!
Tornáztasd meg agyadat egy logikai játékkal! Hexiom Connect3.0771Tornáztasd meg agyadat egy logikai játékkal! Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda!    More Than a Legend3.0741Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda! Holdfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Moonlight Swamp3.75KHoldfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Szökj  meg egy börtönből! Vigyázz sok lövöldözés vár rád! Jack the Fugitive5.0895Szökj meg egy börtönből! Vigyázz sok lövöldözés vár rád! Védd meg a számítógépedet a vírusoktól!Master of Security0.0261Védd meg a számítógépedet a vírusoktól!