A Drakensang saga online folytatódik
A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!
A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit!
A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.
A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.
Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

Drakensang

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Drakensang

közösségében!
Játék indítása
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! The Third Victim0.091Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! Válj te is a Darts nagy mesterévé! Darts Pro0.038Válj te is a Darts nagy mesterévé! Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! The Great Robbery3.091Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! Dolgozz egy tetováló szalonban! Funny Tattoo Shop0.028Dolgozz egy tetováló szalonban! Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Unexpected Adventure5.076Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus0.025Állítsd meg a vírus terjedését! Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Little Jump Guy0.010Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Symbol Reader0.063Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Gondozd saját cuki állatodat! Pow Pet0.014Gondozd saját cuki állatodat! Matekozz és vezess tankot egyszerre! Math Tank Addition5.011Matekozz és vezess tankot egyszerre!
Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Hamster Lost In Food2.049Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!The Lost Tradition5.090Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Kids Fancy Dress Memory0.08Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Scary Games0.057Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Mushroom Pushing Puzzles0.032Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Candy Collapse Deluxe0.041Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Not Alone0.047Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Tiny Boxes0.030Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Elég gyors vagy? Most kiderül!Mango Mania0.018Elég gyors vagy? Most kiderül!Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül! Mixed World Weekend0.06Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül!
Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind3.32KKapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles4.01KSegíts a farmon élő állatoknak párt találni! Gyakorolj parkolni online! Lof Parking0.0148Gyakorolj parkolni online! Győzd le a baktériumokat! Bacteria Monster Shooter5.0275Győzd le a baktériumokat! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe4.03KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.01KNyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold3.31KIsmered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0784Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals5.0332Segíts a cuki állatokon! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 33.33KIsmét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz?
Etesd meg az éhes formákat! Hungry Shapes5.0128Etesd meg az éhes formákat! Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! Stacking Challenge5.0391Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences2.4669Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3331Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3240Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5247Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Focizz most logikusan! Soccer Challenge0.097Focizz most logikusan! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0349Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0178Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned!
Akadályozd meg az ufók támadását! Ufo Arkanoid Deluxe4.5962Akadályozd meg az ufók támadását! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3795Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets4.34KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0765Keresgélj most egy kicsit másképp!