Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek!

9380.00
 

A Curse Of The Dragon Egg egy roppant jól összerakott különbségkereső játék, ami hangulatos háttérzenéjével és látványvilágával hipp-hopp elrepít a sárkányok világába.

A játék úgy néz ki, mint egy könyv, amiben a pályák teljesítésekor egyre tovább lapozunk. A szintek nehézsége folyamatosan nő, de a sejtelmes és egyszerre nyugtató zenének, illetve az egérmutatóval párhuzamosan mozgó segédkarikának köszönhetően gyorsan rálelhetünk a képek közti különbségekre.

Ha gondba kerülnénk, kérhetünk segítséget a „Hints” felirat alatti arany motívumokra kattintva. A bal alsó sarok környékén pedig négy pici ikonra lehetünk figyelmesek, amikkel szünetet kérhetünk, kikapcsolhatjuk a zenét, vagy visszaléphetünk a főmenübe.

Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek! közösségében!
Indulhat a különbségkeresés!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is!  The Flowers of Paris0.0200Vásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is! Gyors stratégiai játék, amelyben gyorsan és hibátlanul kell döntened! Pixel Legions: Rapid Tactical Action0.029Gyors stratégiai játék, amelyben gyorsan és hibátlanul kell döntened! Brutális tankos háború vár rád! Vigyázz kevesen képesek túlélni! More Than Survive0.534Brutális tankos háború vár rád! Vigyázz kevesen képesek túlélni! Francia mahjong egy kis focival ötvözve! Foot Connect4.3358Francia mahjong egy kis focival ötvözve! Csapd szét a zombikat stílusosan! Crazy Zombie v3.00.5126Csapd szét a zombikat stílusosan! Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged!  101 Dalmatians Card Battles5.0520Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Szörnyek, varázslók és háború vár rád! Vigyázz komoly stratégára van szükség! Azgard Tower Defense3.7195Szörnyek, varázslók és háború vár rád! Vigyázz komoly stratégára van szükség! Minnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Minnie Mouse Dress Up0.0211Minnie-nek szüksége van a segítségedre! Adj divat tippeket! Kempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg!  Camping Adventure4.86KKempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg! Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz! Roller Skating Diner0.0199Próbáld ki milyen az extrém kiszolgálás. Rajzolj és igyekezz!
Bontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Seudotetris2.95KBontsd le a tetrises kockákat! Ez egy fordított tetris! Sakk egy kicsit újragondolva. Itt minden a zászlókon múlik!   Check Flag5.0150Sakk egy kicsit újragondolva. Itt minden a zászlókon múlik! Az átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld ki!   Pyramid Solitaire Mummy's Curse2.32KAz átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld...Legyél egy jó zsaru és ments életeket! Sajnos ez nem mindig ennyire egyszerű! Brain Splatters 22.9321Legyél egy jó zsaru és ments életeket! Sajnos ez nem mindig ennyire egyszerű! Menekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Island Escape GH2.51KMenekülj el egy lakatlan szigetről! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a mutatvány! Gyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?10 seconds2.8748Gyors vonatozásra lesz szükség! Neked menne?Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell! Roadkill Revenge0.0264Évente sok állatot ütnek el az emberek, ez nem mehet így tovább! Valamit tenni kell!...Kutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Amulet of Ancients3.75KKutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Vezess támadásokat bolygók ellen! Mutasd meg milyen hadvezér vagy! Assault Fleet5.0455Vezess támadásokat bolygók ellen! Mutasd meg milyen hadvezér vagy! Zumázz az eredeti módon! Oriental Marble Blast1.52KZumázz az eredeti módon!
Vezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz! Flower Shop Game4.5349Vezess egy igazi virágos boltot! Szórakozásra is lesz időd ha mindent jól csinálsz!...Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Counter Terror1.0326Mentsd meg a túszokat és likvidáld a rossz fiúkat! Játsz a sors rúnáival és tüntesd el őket! Rune of Fate4.33KJátsz a sors rúnáival és tüntesd el őket! Tanulj meg parkolni online! Ez a játék segíthet még előben is! Drivers Ed Direct - Parking Game5.01KTanulj meg parkolni online! Ez a játék segíthet még előben is! Töltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban! Italian Vacation4.83KTöltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban!...Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Restaurant Love Fun5.0420Dolgozz egy étteremben és munka közben nyomj le egy két randit is! Vizilabdás Fifa! Akár ketten is tolhatjátok! Water Polo0.0214Vizilabdás Fifa! Akár ketten is tolhatjátok! Teszteld Zuma tudásodat az űrben! Ne hagyd ki ezt a remek játékot! Space Ball Blaster2.36KTeszteld Zuma tudásodat az űrben! Ne hagyd ki ezt a remek játékot! Védd meg a kisfiút a rémálmaitól! 7 Night3.7355Védd meg a kisfiút a rémálmaitól! Tarts egy kis kávészünetes zuhatagozást! Coffee Breaker3.42KTarts egy kis kávészünetes zuhatagozást!
Védd meg a településeket! Csak rád számíthatnak az emberek! Atomsphere3.0222Védd meg a településeket! Csak rád számíthatnak az emberek! Tornázd be a labdát a kapuba! Persze akrobatikus mozdulatokkal! Swing Soccer5.0258Tornázd be a labdát a kapuba! Persze akrobatikus mozdulatokkal! Sok pálya és jó zene vár. Na meg egy kis tárgykeresés! Seven Diamonds4.13KSok pálya és jó zene vár. Na meg egy kis tárgykeresés! Indíts be egy Mc Donalds-ot online! Vigyázz nem lesz egyszerű! McDonalds Videogame2.6394Indíts be egy Mc Donalds-ot online! Vigyázz nem lesz egyszerű! Bontsd le az összes tornyot! Lesz belőle bőven! Well Mahjong 2 Internet Community!3.33KBontsd le az összes tornyot! Lesz belőle bőven! Vegyél fel csodálatos régi ruhákat és csináltass új frizurát! Roman Lady4.4686Vegyél fel csodálatos régi ruhákat és csináltass új frizurát! Vegyél részt egy igazi tankos háborúban! Vigyázz sok ellenséges tank vár rád! Tank3.0567Vegyél részt egy igazi tankos háborúban! Vigyázz sok ellenséges tank vár rád! Segíts a szomszédoknak a beköltözésben. Egy kis tárgykeresésre is szükség lesz! Next Door Neighbors5.06KSegíts a szomszédoknak a beköltözésben. Egy kis tárgykeresésre is szükség lesz! Biliárdozz egy kicsit a számítógép ellen. Vigyázz elég ügyes a gép! Billiard straight5.01KBiliárdozz egy kicsit a számítógép ellen. Vigyázz elég ügyes a gép! Készülj egy komolyabb Zumára! Csak rajtad múlik meddig jutsz! Marble Lines4.118KKészülj egy komolyabb Zumára! Csak rajtad múlik meddig jutsz!
Kicsi csillagok háborúja. Itt természetesen nem a Star Wars-ról van szó!Little Stars for Little Wars - Players Pack 25.0524Kicsi csillagok háborúja. Itt természetesen nem a Star Wars-ról van szó!Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Kenora Village5.0101Küzdj meg az orkokkal és mentsd meg szülőfalud! Tárgykeresés puzzle és zuma. Minden megtalálható ebben a játékban.Fancy Bazaar3.73KTárgykeresés puzzle és zuma. Minden megtalálható ebben a játékban.Nyomj egy kis gátfutást. Vigyázz eléggé billentyűzet gyilkos ez a játék!  Hurdles Race5.0298Nyomj egy kis gátfutást. Vigyázz eléggé billentyűzet gyilkos ez a játék! Ismerd meg a bűnbandák titkos játékát. Vigyázz veszélyes mahjongot játszanak! Crime Streets Mahjong5.01KIsmerd meg a bűnbandák titkos játékát. Vigyázz veszélyes mahjongot játszanak!