Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek!

1K0.00
 

A Curse Of The Dragon Egg egy roppant jól összerakott különbségkereső játék, ami hangulatos háttérzenéjével és látványvilágával hipp-hopp elrepít a sárkányok világába.

A játék úgy néz ki, mint egy könyv, amiben a pályák teljesítésekor egyre tovább lapozunk. A szintek nehézsége folyamatosan nő, de a sejtelmes és egyszerre nyugtató zenének, illetve az egérmutatóval párhuzamosan mozgó segédkarikának köszönhetően gyorsan rálelhetünk a képek közti különbségekre.

Ha gondba kerülnénk, kérhetünk segítséget a „Hints” felirat alatti arany motívumokra kattintva. A bal alsó sarok környékén pedig négy pici ikonra lehetünk figyelmesek, amikkel szünetet kérhetünk, kikapcsolhatjuk a zenét, vagy visszaléphetünk a főmenübe.

Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek! közösségében!
Indulhat a különbségkeresés!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Szellemekkel suttogót keresnek és még tárgyakat is. Segítesz nekik? One Past Midnight0.0440Szellemekkel suttogót keresnek és még tárgyakat is. Segítesz nekik? Mentsd meg a farmot! Szükség van a szakértelmedre. Farm Rescue0.0334Mentsd meg a farmot! Szükség van a szakértelmedre. Segíts a mókusokon! Jó szórakozás lesz.Nut Rush 2: Summer Sprint0.0114Segíts a mókusokon! Jó szórakozás lesz.Kalózkodj most kicsit másképpen. Gyorsaságra lesz szükséged.Pirates Of Islets0.094Kalózkodj most kicsit másképpen. Gyorsaságra lesz szükséged.Cuki állatokkal tetrisezhetsz most. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! 1010 Animals0.0150Cuki állatokkal tetrisezhetsz most. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Ismerd meg az álmok védelmezőit. Most te is az lehetsz! Dream Protectors2.0274Ismerd meg az álmok védelmezőit. Most te is az lehetsz! Versenyezz most a jövőben! Futurisztikus autók és hatalmas verseny vár rád. Heat Rush Future0.060Versenyezz most a jövőben! Futurisztikus autók és hatalmas verseny vár rád. Versenyezz most a pingvinekkel! Hűsölj egy kicsit nálunk. Ice Run0.067Versenyezz most a pingvinekkel! Hűsölj egy kicsit nálunk. Szedd össze a legvakmerőbb csapatot és hódítsd meg a világot! The Bravest Hunter0.080Szedd össze a legvakmerőbb csapatot és hódítsd meg a világot! Lövöldözz most Szuper Mega Ultra Robottal! Elég durva lesz! Super Mega Ultra Battle Robot 2.00.046Lövöldözz most Szuper Mega Ultra Robottal! Elég durva lesz!
Kellemes tengerpartokon kell dolgoznod. Így még a munka is móka! Beach Keepers4.51KKellemes tengerpartokon kell dolgoznod. Így még a munka is móka! Hatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Huge Spider Solitaire2.5568Hatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Kapcsolódj ki egy csodálatos környezetben! Garden of Roses3.5831Kapcsolódj ki egy csodálatos környezetben! Buborékozz ismét nálunk! Orange Bubbles4.35KBuborékozz ismét nálunk! Tanulj meg egy új receptet. Most egy finom süteményt készíthetsz el! Chocolate Biscuits3.0141Tanulj meg egy új receptet. Most egy finom süteményt készíthetsz el! Utazz el Honoluluba! Itt aztán kikapcsolódhatsz. Honolulu Sunset1.5826Utazz el Honoluluba! Itt aztán kikapcsolódhatsz. Hatalmas kincsek keresése vár rád! Ne hagyd ki ezt a kalandot! Sacred Collection2.0812Hatalmas kincsek keresése vár rád! Ne hagyd ki ezt a kalandot! Oszd meg és uralkodj! Divide3.0722Oszd meg és uralkodj! Legyél a macskák istene! Ne macskásodj el azért! Cat God vs Sun King3.0202Legyél a macskák istene! Ne macskásodj el azért! Mentsd meg a pingvineket! Szükség van rád! Unfreeze Penguins1.5319Mentsd meg a pingvineket! Szükség van rád!
Ismerd meg a mocsári társadalmat és a békaembereket! Swamp Society3.54KIsmerd meg a mocsári társadalmat és a békaembereket! Zuhatagozzhatsz cuki állatokkal! Ki ne vágyna erre? Zoo Boom4.51KZuhatagozzhatsz cuki állatokkal! Ki ne vágyna erre? Kalandozz a kincsek szigetén! Gazdagodj meg 10 perc alatt! Treasureland5.0520Kalandozz a kincsek szigetén! Gazdagodj meg 10 perc alatt! Kártyázz most máshogyan! Újabb kártyás játék vár rád! Gaps Solitaire HTML5.0275Kártyázz most máshogyan! Újabb kártyás játék vár rád! Úszd meg ezt a vízalatti világot! Aqua Boy0.0124Úszd meg ezt a vízalatti világot! Kutass át egy házat és keresd meg a szellemet! Dark and Dangerous4.04KKutass át egy házat és keresd meg a szellemet! Versenyezz ismét a part mellett! Száguldozz és győzz! Coaster Racer 34.7732Versenyezz ismét a part mellett! Száguldozz és győzz! Visszatért a legjobb verekedős játék most 3D-ben! Ne hagyd ki! Dragon Fist 3D5.0498Visszatért a legjobb verekedős játék most 3D-ben! Ne hagyd ki! Ments életeket tárgykereséseddel! Most csodás növények között kell keresgélned. Poison Beauty4.11KMents életeket tárgykereséseddel! Most csodás növények között kell keresgélned. Öltöztess fel egy babát a kedved szerint. Kawaii Chibi Creator5.0550Öltöztess fel egy babát a kedved szerint.
Ismerd meg a király mágusait és segíts nekik a készülésben! Royal Magicians3.35KIsmerd meg a király mágusait és segíts nekik a készülésben! Mahjongozz most rúnákkal! Sok pálya vár rád! Rune Mahjongg0.01KMahjongozz most rúnákkal! Sok pálya vár rád! Költözz el egy új helyre és ismerd meg a környéket! Keresgélj ismét nálunk! Begin Again5.01KKöltözz el egy új helyre és ismerd meg a környéket! Keresgélj ismét nálunk! Legyél most egy ninja és kapd el az ellenségeket csendesen! Sticky Ninja Missions5.0317Legyél most egy ninja és kapd el az ellenségeket csendesen! Fuss az életedért! Vigyázz egyre nehezebb lesz a dolgod! Run 35.0398Fuss az életedért! Vigyázz egyre nehezebb lesz a dolgod! Személyre szabható kirakós játék.Canvas Puzzle5.0183Személyre szabható kirakós játék.Fedezz fel egy új területet és fejtsd meg a rejtvényeket! Secret Lagoon3.51KFedezz fel egy új területet és fejtsd meg a rejtvényeket! Az örök klasszikus egy szebb verziója. Próbáld ki te is!  Tetris HTML0.01KAz örök klasszikus egy szebb verziója. Próbáld ki te is! Zsákolj amennyit csak tudsz! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a játék. Dunk Shot5.0331Zsákolj amennyit csak tudsz! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a játék. Vadássz a legendákra! Most mindent be kell vetned! Legend Hunters5.0851Vadássz a legendákra! Most mindent be kell vetned!
Teszteld ügyességedet és menekülj az életedért! Wiggle0.0152Teszteld ügyességedet és menekülj az életedért! Teljesítsd a király kívánságát és közeben kalandozz egy hatalmasat. The Kings Wish3.66KTeljesítsd a király kívánságát és közeben kalandozz egy hatalmasat. Minecraftozz most ingyenesen nálunk! Mineblock Html52.5508Minecraftozz most ingyenesen nálunk! Vegyél részt a büntetők rúgásában és védésében. Most minden rajtad múlik! Penalty Shootout Game1.0643Vegyél részt a büntetők rúgásában és védésében. Most minden rajtad múlik! Teszteld ügyességedet most ugrálásban!  Hanger: Stickman Rope Swing3.7613Teszteld ügyességedet most ugrálásban!