Grand Prix Go 2 – Vár a versenypálya!

1K0.00
 

Talán meg lepő, de a Grand Prix Go 2 egy nagyon jól felépített autóverseny, ami ingyenes online játék létére simán labdába rúghat a letöltős játékok mellett.

A játék lényegét talán felesleges is magyarázni: adottak a kanyargós, itt-ott kerékvetőkkel szegélyezett versenypályák és a szupergyors versenyautók, amiket a billentyűzet nyilaival irányíthatunk, méghozzá remekül. Van lehetőség turbózásra is, ezt a „B”, illetve „X” gombokkal tehetjük meg, ha feltöltődött a képernyő bal alsó részén látható „Boost” mező.

A körpályás menetek közben folyamatosan látunk minden fontos információt a sebességtől a köridőn és az aktuális pozíciónkon át egészen a mini térképig, tehát a fejlesztők munkájára egy rossz szavunk sem lehet.

A játék nem könnyű, nagyon oda kell figyelnünk és ügyesen kell manővereznünk, illetve használnunk a turbót, ha dobogós helyezést szeretnénk elérni. A jó hír, hogy bár kicsit nehéz, egyáltalán nem lehetetlen jó eredményeket elérni, mert a játék vezérlése nagyon jól be van lőve, így valóban rajtunk múlik, hogyan sikerül végigmenni a pályákon.

A Grand Prix Go 2 látvány- és hangzásvilág frontján felülmúlja a legtöbb böngészős autóversenyt, s ennek köszönhetően kiemelkedő játékélményt kínál a szegmensen belül. Persze van lehetőség a zene és a hangeffektek kikapcsolására is, ha valakit netán zavara a rengeteg gumicsikorgás és motorzúgás.

Grand Prix Go 2 – Vár a versenypálya!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Grand Prix Go 2 – Vár a versenypálya!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! The Lost Farmer0.0462Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! Válj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Zuma Legend3.5381Válj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Keresd meg az elveszetteket és a tárgyakat is! Lost at Midnight1.5472Keresd meg az elveszetteket és a tárgyakat is! Focizz ismét velünk! Blaze Kick0.068Focizz ismét velünk! Készítsd el a saját tengerész avatárodat! Sailor Girls Avatar Maker0.053Készítsd el a saját tengerész avatárodat! Kalózkodj ismét velünk! Pirate Rebels1.92KKalózkodj ismét velünk! Römi-zz nálunk ismét! Rummy0.0247Römi-zz nálunk ismét! Szükségünk van ismét rád! Keresd meg a nyomokat! Domestic Stranger0.5471Szükségünk van ismét rád! Keresd meg a nyomokat! Tedd próbára a szerencsédet barátaiddal! Goose Game4.0343Tedd próbára a szerencsédet barátaiddal! Ismerd meg a halhatatlanok titkos szabályait!Rules of Immortals1.0608Ismerd meg a halhatatlanok titkos szabályait!
Egy új fajta amőba játékkal várunk. Vigyázz ez nehezebb lesz! Connect 40.0562Egy új fajta amőba játékkal várunk. Vigyázz ez nehezebb lesz! Torpedózz nálunk. Most igazi emberek ellen is próbára teheted magad.Battleship war 10.0298Torpedózz nálunk. Most igazi emberek ellen is próbára teheted magad.Ismerd meg a találós kérdések emberét!The Riddle Man0.0484Ismerd meg a találós kérdések emberét!Egy újabb kihívás egy újabb logikai játékkal várunk! Daily Suguru0.0367Egy újabb kihívás egy újabb logikai játékkal várunk! Tedd próbára magad és bontsd le a tornyokat! Bomb Balls 3D1.0170Tedd próbára magad és bontsd le a tornyokat! Építs falvakat, alapíts Birodalmat, toborozz katonákat, képezz sereget, nyerj csatákat, hódítsd meg a világot!Game of Emperors0.072Építs falvakat, alapíts Birodalmat, toborozz katonákat, képezz sereget, nyerj csatákat,...Készítsd el és fejleszd hős karaktered, győzz le számtalan ellenséget, vegyél részt elképesztő harcokban!Imperial Hero II0.0175Készítsd el és fejleszd hős karaktered, győzz le számtalan ellenséget, vegyél részt...Segíts a hercegnőnek!Royal Curse3.43KSegíts a hercegnőnek!Juss el a szerelmedhez! Emerald and Amber0.0293Juss el a szerelmedhez! Ismerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Dragon Bubble1.05KIsmerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!
Mennyire ismered a játékokat? Do You Know Flash Games?0.0362Mennyire ismered a játékokat? Ismerd meg a terminátor autós megfelelőjét. Brutális lesz! Truckminator0.0365Ismerd meg a terminátor autós megfelelőjét. Brutális lesz! Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Sky Detective1.0918Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Még nagyobb kihívás elé állítunk. Te készen állsz?Mini Blocks5.0315Még nagyobb kihívás elé állítunk. Te készen állsz?Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Collecting Memories2.8885Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Harry Quantum 22.8647Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Tedd próbára gyorsaságodat náluk. Szuper játékkal várunk! Mini Push0.0338Tedd próbára gyorsaságodat náluk. Szuper játékkal várunk! Lenyűgöző látványvilágú, ingyenes, fantasy típusú játék.Raid: Shadow Legends0.0164Lenyűgöző látványvilágú, ingyenes, fantasy típusú játék.Ismerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! New Teachers3.03KIsmerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! Zuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Snow Queen 23.82KZuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért!
Segíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Furious Storm3.51KSegíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Nézd meg a nindzsák hogyan darts-oznak! Ninja Darts4.5513Nézd meg a nindzsák hogyan darts-oznak! Vegyél részt egy igazán kemény foci edzésen! Soccer Champ 20180.0100Vegyél részt egy igazán kemény foci edzésen! Ismerd meg ezt az őrült gorillát! Kumba Kool0.0383Ismerd meg ezt az őrült gorillát! Tornáztasd meg agyad nálunk! Fit it Quick0.01KTornáztasd meg agyad nálunk! Sudoku-zz most a tengerparton!Beach Sudoku0.5579Sudoku-zz most a tengerparton!Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Stories from the Dark3.5632Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Utazz velünk az űrbe! Hatalmas kaland vár rád! Ufo Run0.0307Utazz velünk az űrbe! Hatalmas kaland vár rád! Ismerd meg a nagyi titkos receptjét! Tasty Tradition0.01KIsmerd meg a nagyi titkos receptjét! Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Cabin of the Lost2.8945Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk!
Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Secret Shelter2.8877Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Egy őrül csapda vár rád! Te túléled?Hell Trap0.0561Egy őrül csapda vár rád! Te túléled?Szükség van a gyorsaságodra egy építkezésnél. Segíts nekünk! Tower Rush5.0367Szükség van a gyorsaságodra egy építkezésnél. Segíts nekünk! Utazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Ghost in the Woods3.41KUtazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Zuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Jewel Pop1.58KZuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat!