Space Flash Arena 2 – Űrkalandra fel!

1K0.00
 

A Space Flash Arena 2 az egyik, ha nem a legjobb űrhajós-lövöldözős online játék, amivel eddig találkoztam, ezért biztos vagyok benne, hogy sokak tetszését elnyeri, köztük a Tiédet is!

A játék célja pofonegyszerű: űrhajóba kell pattannunk és lőnünk kell az ellenséges gépeket. Szerencsére nem a nagy üres térben kell teljesítenünk a küldetést, hanem rengeteg hasznos (pl. töltények, rakéták, fegyverek, pajzs) és kevésbé hasznos (meteorok) elem színesíti a pályát. Előbbieket úgy vehetjük fel, hogy áthajtunk rajtuk, utóbbiakat értelemszerűen érdemes elkerülni.

A játék futási sebessége és a grafikája is igen kellemes, ráadásul az irányítás sincs túlbonyolítva; az egérrel navigálunk és a bal egérgombbal tüzelünk, a Shift billentyűvel adhatunk szuflát a sugárhajtóműnek (ekkor előre elindul a gépünk és az egér által meghatározott irányba haladhatunk), az „F” gombbal pedig kioldhatjuk a rakétáinkat, ha vannak. Persze lehet lassabb léptékben is haladni, erre a „W” gomb szolgál, fékezni pedig az „S” billentyűvel tudunk. A jó célzás mellett nagyon kell figyelni a manőverezésre, mert könnyen egy ütközés jelentheti a végünket. Az ideális pozíció felvételében sokat segít a jobb alsó sarokban lévő radar, amin láthatjuk az ellenséges hajókat.

Jó szórakozást!

Space Flash Arena 2 – Űrkalandra fel!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Space Flash Arena 2 – Űrkalandra fel!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! The Third Victim5.0270Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! Válj te is a Darts nagy mesterévé! Darts Pro0.086Válj te is a Darts nagy mesterévé! Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! The Great Robbery3.7279Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! Dolgozz egy tetováló szalonban! Funny Tattoo Shop5.064Dolgozz egy tetováló szalonban! Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Unexpected Adventure3.0241Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus5.047Állítsd meg a vírus terjedését! Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Little Jump Guy0.029Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Symbol Reader0.0199Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Gondozd saját cuki állatodat! Pow Pet0.031Gondozd saját cuki állatodat! Matekozz és vezess tankot egyszerre! Math Tank Addition5.043Matekozz és vezess tankot egyszerre!
Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Hamster Lost In Food2.0118Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!The Lost Tradition3.0236Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Kids Fancy Dress Memory0.026Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Scary Games0.0177Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Mushroom Pushing Puzzles5.0119Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Candy Collapse Deluxe0.0124Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Not Alone0.0127Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Tiny Boxes0.046Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Elég gyors vagy? Most kiderül!Mango Mania0.048Elég gyors vagy? Most kiderül!Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül! Mixed World Weekend5.028Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül!
Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind3.34KKapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles4.01KSegíts a farmon élő állatoknak párt találni! Gyakorolj parkolni online! Lof Parking0.0157Gyakorolj parkolni online! Győzd le a baktériumokat! Bacteria Monster Shooter5.0367Győzd le a baktériumokat! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe4.03KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.01KNyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold3.31KIsmered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0797Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals5.0347Segíts a cuki állatokon! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 33.33KIsmét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz?
Etesd meg az éhes formákat! Hungry Shapes5.0138Etesd meg az éhes formákat! Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! Stacking Challenge5.0418Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences2.4723Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3341Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3246Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5259Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Focizz most logikusan! Soccer Challenge0.0115Focizz most logikusan! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0369Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0182Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned!
Akadályozd meg az ufók támadását! Ufo Arkanoid Deluxe4.5996Akadályozd meg az ufók támadását! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3798Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets4.34KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0775Keresgélj most egy kicsit másképp!