Space Flash Arena 2 – Űrkalandra fel!

1K0.00
 

A Space Flash Arena 2 az egyik, ha nem a legjobb űrhajós-lövöldözős online játék, amivel eddig találkoztam, ezért biztos vagyok benne, hogy sokak tetszését elnyeri, köztük a Tiédet is!

A játék célja pofonegyszerű: űrhajóba kell pattannunk és lőnünk kell az ellenséges gépeket. Szerencsére nem a nagy üres térben kell teljesítenünk a küldetést, hanem rengeteg hasznos (pl. töltények, rakéták, fegyverek, pajzs) és kevésbé hasznos (meteorok) elem színesíti a pályát. Előbbieket úgy vehetjük fel, hogy áthajtunk rajtuk, utóbbiakat értelemszerűen érdemes elkerülni.

A játék futási sebessége és a grafikája is igen kellemes, ráadásul az irányítás sincs túlbonyolítva; az egérrel navigálunk és a bal egérgombbal tüzelünk, a Shift billentyűvel adhatunk szuflát a sugárhajtóműnek (ekkor előre elindul a gépünk és az egér által meghatározott irányba haladhatunk), az „F” gombbal pedig kioldhatjuk a rakétáinkat, ha vannak. Persze lehet lassabb léptékben is haladni, erre a „W” gomb szolgál, fékezni pedig az „S” billentyűvel tudunk. A jó célzás mellett nagyon kell figyelni a manőverezésre, mert könnyen egy ütközés jelentheti a végünket. Az ideális pozíció felvételében sokat segít a jobb alsó sarokban lévő radar, amin láthatjuk az ellenséges hajókat.

Jó szórakozást!

Space Flash Arena 2 – Űrkalandra fel!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Space Flash Arena 2 – Űrkalandra fel!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.0ØVálj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.0ØHorgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0ØMentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0ØKártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0ØRoulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.0ØSegíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0ØZuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.0ØTervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML50.0ØVezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.0ØSzínezd ki a hóembert!
Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter0.0ØVálj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0ØÖltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.01Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0ØGyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0ØSegíts a mosogatásban Goldie-nak!Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.02Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong0.0ØEgy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.0ØTedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.05Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.01Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket!
Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.01Sudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.0ØZuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.0ØRakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump0.06Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0537Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.0674Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.098Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.7138Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets5.0482Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.088Tanítsd be a saját delfinedet!
Fuss az életedért!Bear Run1.9105Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.061Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1366Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.082Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.090Vegyél részt egy igazi vadászaton! Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5275Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect5.01KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0343Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0385Ments meg minket a szörnyektől!
Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Bubble Fitter3.2631Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Kicsi szörnyikékkel és hatalmas zuhatagozással készültünk! Fantasy Connect Deluxe0.0321Kicsi szörnyikékkel és hatalmas zuhatagozással készültünk! Segíts a beteg királynőn! The Sick Queen3.81KSegíts a beteg királynőn! Találkoztál már mérges baglyokkal? Szükség van rád az elűzésükben! Angry Owls0.0305Találkoztál már mérges baglyokkal? Szükség van rád az elűzésükben! Csodálatos virágok és egy nagyszerű zuhatagozással várunk. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!  Blomster Match 33.93KCsodálatos virágok és egy nagyszerű zuhatagozással várunk. Ne hagyd ki ezt a remek...