Touch The Bubbles 4 – Húzd el a csíkot!

1K0.00
 

A Touch The Bubbles 4 egy roppant egyszerű, ugyanakkor nagyon szórakoztató ügyességi játék, aminek a lényege, hogy az adott pályán gyűjtsük be az összes színes golyót, lehetőleg anélkül, hogy nekimennénk az akadályoknak. Ha ugyanis ez történik, akkor elölről kell kezdenünk a teljes pályát.

A játék során egy apró, maga után halvány csíkot húzó fénypontot kell vezetnünk az egér segítségével, és ha elég gyorsan gyűjtjük össze a színes gömböket, bónuszpontokat is szerezhetünk. A gyorsaság itt tényleg nem tabu, elképesztő sebességgel mozoghatunk a pályákon, de mindig óvatosnak kell lennünk, mert könnyen beleütközhetünk egy cseles akadályok valamelyikébe, ráadásul ezek minden szinten egyre agyafúrtabbak és egyre több van belőlük.

A Touch The Bubbles 4 szuper grafikával és hangulatos háttérzenével ötvözi az egyszerű, de nagyszerű játékmenetet, ezért garantáltan eltölthetünk vele néhány kellemes percet. Aki nem hiszi, járjon utána! J

Touch The Bubbles 4 – Húzd el a csíkot!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Touch The Bubbles 4 – Húzd el a csíkot!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.01KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.0740Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7156Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0268Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.0103Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.011Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.085Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0112Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0238Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0144Roulette-ezz egyet Las Vegasban!
Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.0128Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0748Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.094Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML51.0109Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.044Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0538Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0176Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.0226Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0285Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0113Segíts a mosogatásban Goldie-nak!
Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.0403Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong3.0627Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.0145Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.096Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0375Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku3.53KSudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.073Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.053Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump5.0138Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0651Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét!
Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World3.01KUtazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD1.3173Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.4188Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets1.3779Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.0145Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.7182Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.0100Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1491Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.0141Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0170Vegyél részt egy igazi vadászaton!
Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5317Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.03KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect2.31KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles3.0481Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0453Ments meg minket a szörnyektől!