Játékok online

A zombiszéria legújabb, méltó epizódja! Mass Mayhem Zombie Apocalypse3.86KA zombiszéria legújabb, méltó epizódja! Kosárlabda csupafej-csupakéz fickókkal :).Sports Heads: Basketball4.219KKosárlabda csupafej-csupakéz fickókkal :).Fantasztikus grafika, és jól kivitelezett kalandok!  Igazi kihívás!Takeover3.616KFantasztikus grafika, és jól kivitelezett kalandok!  Igazi kihívás!Egy olyan háborús játék vár rád, amiben mesterlövész bukkan fel, és egy háztetőtől kell kilőnie az ellenséget az akció játék során. A meglepetés az egészben, hogy a főhősről kiderül az online játékok eme darabjában, hogy nő.Nasty Sniper3.36KEgy olyan háborús játék vár rád, amiben mesterlövész bukkan fel, és egy háztetőtől...Egy remek falbontó játék, kitűnő zenével! Captain Steelbounce3.43KEgy remek falbontó játék, kitűnő zenével! A kereteket kell kitölteni a megfelelő számú kockákkal. Arrange That3.97KA kereteket kell kitölteni a megfelelő számú kockákkal. Hát mit is mondhatnánk... Counter Strike... Lőjj ahogy csak tudsz! Counter Strike M4A13.78KHát mit is mondhatnánk... Counter Strike... Lőjj ahogy csak tudsz! Végezned kell az összes zombival. Kissé temetői lesz a hangulat...Zombie Shooter3.46KVégezned kell az összes zombival. Kissé temetői lesz a hangulat...Kedves kis figurákat kell eljuttatnod a bejáratig! Ne tévesszenek meg az első pályák!Castle Tales4.09K...Ki kell iktatnod az ellenséges harcosokat Angry Birds stílusban!Angry Soldier3.57KKi kell iktatnod az ellenséges harcosokat Angry Birds stílusban!
Keresd meg a kulcsot, és juss ki a pályáról! Már az irányítás sem lesz olyan könnyű...Box’N’Ball 24.211K...Az egymásba fonódó, azonos színű formák eltüntetése a cél.Stickylinky3.06KAz egymásba fonódó, azonos színű formák eltüntetése a cél.Hármasító játék szőrmókokkal. Ügyelj, hogy mikor indítod a játékot!   Furrble3.010KHármasító játék szőrmókokkal. Ügyelj, hogy mikor indítod a játékot!   Ez a Ben 10 játék már elsőre is különös lesz, mert nem az akciókról fog szólni, hanem inkább a fejtörésről, mivel bizony egy tárgykeresős játék lesz. Minden végig a szemed előtt lesz, mégis kutakodnod kell az online játékok eme darabjában. Ben 10 Hidden Objects3.910KEz a Ben 10 játék már elsőre is különös lesz, mert nem az akciókról fog szólni, hanem...Csókolózós játék helyszíne nem igazán lesz mindennapi, hiszen egy kocsimosóban játszódik majd az online játék. Car Wash Kiss3.314KCsókolózós játék helyszíne nem igazán lesz mindennapi, hiszen egy kocsimosóban játszódik...Retró krimi, kemény menetei.Rot Gut3.67KRetró krimi, kemény menetei.Szabad egy kanyarra? És még többre? Hm? Go-Kart Manager4.310KSzabad egy kanyarra? És még többre? Hm? Leírjuk a lényeget:) - lődd ki a lámpát! De ettől még nem lesz könnyebb :))) Break The Lamp3.57KLeírjuk a lényeget:) - lődd ki a lámpát! De ettől még nem lesz könnyebb :))) Harcolj te is az utcán ebben a verekedős játékban. Most olyan online játék lesz terítéken, amiben nincsenek szabályok, a lényeg, hogy győzz. Flash Bash4.310KHarcolj te is az utcán ebben a verekedős játékban. Most olyan online játék lesz terítéken,...Mekkora az ütőerőd? Most egy legenda segítségével bemutathatod! IRÁNYÍTÁS: X és Z FELVÁLTOTT LEÜTÉSE!Rocky - Legends3.16KMekkora az ütőerőd? Most egy legenda segítségével bemutathatod! IRÁNYÍTÁS: X és...
Patrick a népszerű rajzfilmhős postásnak állt. Segíts neki, hogy minél ügyesebb legyen!Patrick The Post Man4.131K...A csinos vámpírlányt kell megszépítened. Cute Vampire Makeover3.99KA csinos vámpírlányt kell megszépítened. Az összes kockát le kell verned, az összeset! Az összes kockát le Kell verned, AZ összeset! >>+Stupid Jerks3.75KAz összes kockát le kell verned, az összeset! Az összes kockát le Kell verned, AZ...Háromszög, illetve négyszög formában kell jelölgetned az azonos figurákat, majd csapj a szóközre! Fruit Monster3.27KHáromszög, illetve négyszög formában kell jelölgetned az azonos figurákat, majd csapj...Felülnézetes zombis akciójáték folytatása. Maradj életben, vagy el se kezd! Decision 24.316KFelülnézetes zombis akciójáték folytatása. Maradj életben, vagy el se kezd! Cserélgesd a golyókat, hozd össze a színeket, élvezd a játékot! Goggleyes3.515KCserélgesd a golyókat, hozd össze a színeket, élvezd a játékot! Az ellenség épületeit és katonai objektumait kell elfoglalnod, no meg persze azért győzd is le őket... Airborne Wars4.19KAz ellenség épületeit és katonai objektumait kell elfoglalnod, no meg persze azért...Már a neve is király, hát még a játék mennyire be fog jönni!!!Asphalt Kings3.56KMár a neve is király, hát még a játék mennyire be fog jönni!!!A halhoz kell eljuttatnod a vizet, bármi áron :)!Pour the Fish4.112KA halhoz kell eljuttatnod a vizet, bármi áron :)!Páncélos lovagként kell eljutnod a vár tetejére.Knightmare Tower4.26KPáncélos lovagként kell eljutnod a vár tetejére.
Manikűrözz a lehető legszebben, ügyelj az apró részletekre is! Fashion Nails Salon3.88KManikűrözz a lehető legszebben, ügyelj az apró részletekre is! Sminkelj, szépíts, és add bele a stílusodat! Eyes Colored Painting4.012KSminkelj, szépíts, és add bele a stílusodat! Most csak támadhatsz, nincs visszavonulás! Foglald el az ellenséges bunkereket!Fronts No Retreat4.210KMost csak támadhatsz, nincs visszavonulás! Foglald el az ellenséges bunkereket!A sikerszéria harmadik részében a római birodalomban kell hatástalanítani a zombikat.Zombie Balloon Heads 34.15K...Lökd le a a szörnyet az aszfaltra. A többit mások intézik...Roll The Monster3.55KLökd le a a szörnyet az aszfaltra. A többit mások intézik...A kissé molett hörcsög visszatér, és továbbra is nagyon kajás.Oh My Candy Players Pack4.18KA kissé molett hörcsög visszatér, és továbbra is nagyon kajás.Erősen az űrkorszak terméke, ráadásul nehezíti a játékot, hogy minden ábra egyszínű. A zenét letekerni!Mahjong Invasion3.87KErősen az űrkorszak terméke, ráadásul nehezíti a játékot, hogy minden ábra egyszínű....Nem mindennapi játék, nem mindennapi fejtörő... Többet nem húzol ki belőlünk :)).Jahooma'S Logicbox2.75K...A bázisod védelmében kell harcba szállnod. Bunkerek és lézertornyok lesznek segítségedre. Corporate Wars Earth2.86KA bázisod védelmében kell harcba szállnod. Bunkerek és lézertornyok lesznek segítségedre....Pattanj motorra, száguldj, légy a legjobb! Azért nem lesz ilyen egyszerű! Pattanj motorra, száguldj, Légy a legjobb! Azért NEM Lesz ilyen egyszerű! >>+Road Cross Bikers3.44KPattanj motorra, száguldj, légy a legjobb! Azért nem lesz ilyen egyszerű! Pattanj...
Drasztikus autó profi versenyzőt igényel! Tedd próbára magad!Master Blaster 23.85KDrasztikus autó profi versenyzőt igényel! Tedd próbára magad!Profi biliárd játék, amiben most a golyós játék során a gyakorláson lesz a hangsúly. Nyugi, ez az online játék értékéből semmit se fog levonni, sőt, trükkösebb lesz. Billiard Blitz: Pool Skool3.89KProfi biliárd játék, amiben most a golyós játék során a gyakorláson lesz a hangsúly....Az atomháború egyetlen túlélője vagy... Egy növényt kell megvédened.Nuclear Plant3.84KAz atomháború egyetlen túlélője vagy... Egy növényt kell megvédened.Felülnézetes, de nem végzetes buszverseny. A hosszabb járgány okoz némi nehézséget. Bus Madness3.77KFelülnézetes, de nem végzetes buszverseny. A hosszabb járgány okoz némi nehézséget....Ügyességi játék, amelyet azért logikailag is át kell tekintened...Pack It3.85KÜgyességi játék, amelyet azért logikailag is át kell tekintened...Itt a sikerfilm második része, már szállítjuk is a játékot hozzá!The Expendables3.23KItt a sikerfilm második része, már szállítjuk is a játékot hozzá!Tengerpart, napfény, pasziánsz! Őszintén, kell ennél több? Sunny Beach Solitaire4.563KTengerpart, napfény, pasziánsz! Őszintén, kell ennél több? Versenyezz Kung-Fu Pandával és barátaival! Kung Fu Panda Racing Challenge3.68KVersenyezz Kung-Fu Pandával és barátaival! Újabb Tom és Jerry játék érkezett, ezúttal azonban Jerry lesz a főszereplő, akinek jégtábláról, jégtáblára kell ugrálnia, és neked ebben segíteni az online játék ideje alatt.Tom and Jerry Ice Jump3.610KÚjabb Tom és Jerry játék érkezett, ezúttal azonban Jerry lesz a főszereplő, akinek...Hullajó futam, haláli helyeken, kőkemény verdával. Bevállalod? Hm?Grave Digger Truck4.06KHullajó futam, haláli helyeken, kőkemény verdával. Bevállalod? Hm?
Aeon Defense4.18KKülönös alakzatokkal és még különösebb kövekkel kell játszanod ezt a madzsongot. Ancient Indian Mahjong3.011KKülönös alakzatokkal és még különösebb kövekkel kell játszanod ezt a madzsongot....Ismét mesterlövész leszel, és újabb küldetések várnak rád. Nézd meg jól a célszemélyeket!Sniper Scope 23.49K...Dobozolsz, viszont egy tárgynak mindig kint kell maradnia. ÁÁÁ! Whats Unnecessary3.47KDobozolsz, viszont egy tárgynak mindig kint kell maradnia. ÁÁÁ! Egyszerű a feladat... Pálcikaembereket kell megmentenünk... Save the Dummy3.99KEgyszerű a feladat... Pálcikaembereket kell megmentenünk... A pálcikákat és köröket úgy kell mozgatnod, hogy az üres karikák ráforduljanak a sárga pöttyre. A teli köröknél kell megfognod a pálcikákat. Robotic Arm2.14KA pálcikákat és köröket úgy kell mozgatnod, hogy az üres karikák ráforduljanak a...Lilo és Stitch újra köztünk! És hogy miről szól a játék? Katt ide és kiderül! Lilo and Stitch - Master of Disguise3.914KLilo és Stitch újra köztünk! És hogy miről szól a játék? Katt ide és kiderül! A rajzfilmhősök most egy komolyabb küldetésen vesznek részt a Scooby Doo játékok eme részében. Kalandra fel, tarts velük az ingyenes online játék alatt, amiről elég hamar kiderül, hogy egy remek tetris játék! Scooby Jelly Factory works4.112KA rajzfilmhősök most egy komolyabb küldetésen vesznek részt a Scooby Doo játékok...Az olimpia érmeivel kell ügyességi játékot játszanod, úgy hogy mindegyik a helyére kerüljön.Three Olympic Medals4.110KAz olimpia érmeivel kell ügyességi játékot játszanod, úgy hogy mindegyik a helyére...Olimpiai szurkoló lányokat kell öltöztetned minél trendibbre. Menni fog?Olympics Cheerleaders4.118KOlimpiai szurkoló lányokat kell öltöztetned minél trendibbre. Menni fog?
A zord Antarktisz legnagyobb csatájának kellős közepében találod magad... Battle Of Antarctica4.49KA zord Antarktisz legnagyobb csatájának kellős közepében találod magad... Autóverseny az utcán valahol Ázsiában, némi dodgem élménnyel. Asian Driver Mayhem4.18KAutóverseny az utcán valahol Ázsiában, némi dodgem élménnyel. Betűk kell úgy felfüggesztened, hogy az adott szó egyetlen eleme sem eshet le.Alphabet Stacker2.82KBetűk kell úgy felfüggesztened, hogy az adott szó egyetlen eleme sem eshet le.Vikingnek állsz, társad egy katapult lesz a rombolásban.Viking War3.813KVikingnek állsz, társad egy katapult lesz a rombolásban.Az idegenek ellepik a Földet, nekünk meg Brunoval a kézbesítővel kell likvidálnunk őket. Resistance Is Useless3.82KAz idegenek ellepik a Földet, nekünk meg Brunoval a kézbesítővel kell likvidálnunk...Célkeresztben a troll-arc. A fegyver a kezedben, a többit már rád bízzuk. Sniper For Hire: Trollday3.87KCélkeresztben a troll-arc. A fegyver a kezedben, a többit már rád bízzuk. Lesz egy ágyúd, amivel disznónak mondott, macskának látszó akármit kell beterelned a zsálba. A Pig in a Poke3.95KLesz egy ágyúd, amivel disznónak mondott, macskának látszó akármit kell beterelned...Hát már megint a munkagép, és megint rombolnod kell! Ebben jó vagy? Demologic 23.75KHát már megint a munkagép, és megint rombolnod kell! Ebben jó vagy? Az egyik legnehezebb olimpiai szám, látványos, háromdimenziós kivitelben. Hammer Throw4.318KAz egyik legnehezebb olimpiai szám, látványos, háromdimenziós kivitelben. Egy játék, melyet valóban az olimpia alkalmából fejlesztettek. A főbb sportágakban kell helytállnod, cél természetesen az arany.Az olimpia hivatalos játéka4.537KEgy játék, melyet valóban az olimpia alkalmából fejlesztettek. A főbb sportágakban...