Funny Cupcakes – Mókás sütögetés

1K0.00
 

Ebben az inkább csajoknak szánt játékban hangulatos zenei kíséret mellett megtanulhatjuk Jennifertől, hogyan készíthetünk epres-szilvás süteményt. Igazából csak utasításokat kapunk, amiket végre kell hajtanunk a virtuális eszközökkel, így lépésről lépésre megismerjük, hogy készül a finomság. A cél, hogy minden lépést háromcsillagosra teljesítsünk.

Nagy előnyt jelent a játékosoknak egy kis angoltudás, mert a sütés különböző fázisait ezen a nyelven látjuk, ugyanakkor pont ennek köszönhetően elsajátíthatnak néhány alapvető szót, kifejezést azok, akik hadi lábon állnak az angollal.

Funny Cupcakes – Mókás sütögetés

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Funny Cupcakes – Mókás sütögetés

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Ismerd meg a természet misztériumait nálunk! Ismét tárgykereséssel várunk! Eternal Fire0.0416Ismerd meg a természet misztériumait nálunk! Ismét tárgykereséssel várunk! Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Sushi Roll0.0106Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Egy félelmetes démont kell elűznöd. Ismét szükség van rád! Concealed in the Darkness0.5348Egy félelmetes démont kell elűznöd. Ismét szükség van rád! Egy egész mahjong világ vár rád! Onet World1.0216Egy egész mahjong világ vár rád! Kalandozz ismét egy új titkos szigetre. Hatalmas kaland vár rád! Secret Land0.5335Kalandozz ismét egy új titkos szigetre. Hatalmas kaland vár rád! Kedves keresgélés vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek játékot! Hidden Icons2.8332Kedves keresgélés vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek játékot! Kellemes logikai játék vár rád. Ne hagyd ki! Block Puzzle Zoo3.0234Kellemes logikai játék vár rád. Ne hagyd ki! Ismerd meg két komoly detektívet és segítsd őket munkájukban. Szükség van rád a keresésben! Window Silhouette2.8316Ismerd meg két komoly detektívet és segítsd őket munkájukban. Szükség van rád a keresésben!...Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Funny Rescue Zookeeper0.054Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Ez gyerekjáték lesz, de tényleg! Kedves puzzle vár rád. Farm Fun0.035Ez gyerekjáték lesz, de tényleg! Kedves puzzle vár rád.
Kalandozz egyet és ismerd meg a tündék otthonát!Home of the Fairies3.01KKalandozz egyet és ismerd meg a tündék otthonát!Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Ninja Dragon0.0122Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Készülj a hétvégi takarításra! Most szórakoztató lesz. Domestic Service2.85KKészülj a hétvégi takarításra! Most szórakoztató lesz. Igazi szellemes tárgykeresés vár rád. Félelmetes lesz! Real Ghosts2.8631Igazi szellemes tárgykeresés vár rád. Félelmetes lesz! Legyél te a pályaudvar vezetője! Train Switch1.0358Legyél te a pályaudvar vezetője! Figyelmeztető jelek után kell kutatnod. Vigyázz veszélyes lesz ez a keresés! Warning Signs3.8764Figyelmeztető jelek után kell kutatnod. Vigyázz veszélyes lesz ez a keresés! Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Angry Chicken Egg Madness0.0209Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Egy titokzatos utazásban vehetsz részt. Ne hagyd ki ezt a keresést! The Mysterious Journey0.5786Egy titokzatos utazásban vehetsz részt. Ne hagyd ki ezt a keresést! A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Happy Alien Jump0.0177A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Brick Breaker 20182.3440Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet!
Fejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Sunday Crime3.21KFejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Suburban Community3.0574Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Rombo3.3491Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Secret Romance2.8799Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Pile of Tiles Connect2.8887Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Treasure of the Hill House2.8497Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Sweet Candy Mania2.5797Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! 1010 Deluxe0.0362Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás! Lost in the Dark2.8301Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás!...Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is! King of Fear0.0270Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is!
Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.League of Angels III0.0426Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.Ismerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Hidden Trace2.81KIsmerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Egy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Risky Journey2.81KEgy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Planet Guardian0.0265Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Utazz el az ismeretlenbe és tovább!Travel to the Unknown2.8912Utazz el az ismeretlenbe és tovább!Segíts egy éhes kisállaton most! Hungry Harry5.0410Segíts egy éhes kisállaton most! Vándorolj el a Sámánok falujában és ismerd meg a kultúrájukat! Shamans Village2.81KVándorolj el a Sámánok falujában és ismerd meg a kultúrájukat! Ismerd meg milyen a Halloweenre való készülődés! Spooky Holiday2.7986Ismerd meg milyen a Halloweenre való készülődés! Teszteld gyorsaságodat a vadnyugaton! Top Shootout: The Saloon2.0340Teszteld gyorsaságodat a vadnyugaton! Félelmetes keresésben lehet részed. Te készen állsz?Lost on Halloween3.0893Félelmetes keresésben lehet részed. Te készen állsz?
Cuki zuhatagozás. Sok pálya és szórakozás vár! Magic Jewels3.77KCuki zuhatagozás. Sok pálya és szórakozás vár! Egy varázslatos kaland és keresésben lehet részed. Ne hagyd ki ezt a kalandot sem! Witch Ritual2.83KEgy varázslatos kaland és keresésben lehet részed. Ne hagyd ki ezt a kalandot sem!...Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Luxor Tri Peaks3.01KIgazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Gyűjtsd be a cukorkákat és készülj a zuhatagozásra! Candy Match4.37KGyűjtsd be a cukorkákat és készülj a zuhatagozásra! Tedd próbára gyorsaságodat egy igazi kalóz támadás közben! Vigyázz veszélyes lesz! Top Shootout: The Pirate Ship3.5350Tedd próbára gyorsaságodat egy igazi kalóz támadás közben! Vigyázz veszélyes lesz!...