Farmerama - Az ajtók szentélye

1K0.00
 

Kandúriana Jonesnak segítségre van szüksége, hogy az ajtókat kinyitva megtalálja a szentély összes kincsét. Készen állsz egy igazi kalandra? Naná, hogy készen állsz!

Termessz annyi ezüstváza- és rákollóvirágot, amennyit csak tudsz. Gyűjts kőtáblákat, és állítsd elő velük a megfelelő kulcsokat a malomban, hogy kinyithasd a szentély összes ajtaját!

Vegyél részt te is a FARMERAMA izgalmas kalandjában és segíts Kandúriana Jonesnak Az ajtók szentélye eseményen április 11-től 17-ig.

Farmerama - Az ajtók szentélye

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama - Az ajtók szentélye

közösségében!
Játssz most ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition0.0163Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear1.0103Félelmetesen nagyszerű! Eljött a fürdetés ideje! Baby Hazel Royal Bath0.028Eljött a fürdetés ideje! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 30.062Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots0.041Kösd össze és győzz! Öltöztesd fel a vámpírodat! Vampire dress up0.011Öltöztesd fel a vámpírodat! Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Way of the samurai0.021Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Golfozz most logikusan! Wheres my golf0.031Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire0.035Legyen ön is milliomos! Válj a krikettezés hősévé! Cricket Hero0.09Válj a krikettezés hősévé!
Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.027Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock0.040Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 20.047Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Dumb Ways to Die 30.011Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! 5 Roll0.014Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.0731Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8439Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5547Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.0123Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.045Díszítsd ki a saját matrica füzetedet!
Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.025Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.3125Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.080Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.065Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.083Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0108Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0203Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Játssz a gravitációval! Ungravity0.052Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.048Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.017Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton!
Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.080Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.017Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2306Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.039Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.097Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.065Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.01KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.055Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.061Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.096Vezesd le a feszültséget!
Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3840Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.0112Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0161Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja!