Farmerama - Az ajtók szentélye

1K0.00
 

Kandúriana Jonesnak segítségre van szüksége, hogy az ajtókat kinyitva megtalálja a szentély összes kincsét. Készen állsz egy igazi kalandra? Naná, hogy készen állsz!

Termessz annyi ezüstváza- és rákollóvirágot, amennyit csak tudsz. Gyűjts kőtáblákat, és állítsd elő velük a megfelelő kulcsokat a malomban, hogy kinyithasd a szentély összes ajtaját!

Vegyél részt te is a FARMERAMA izgalmas kalandjában és segíts Kandúriana Jonesnak Az ajtók szentélye eseményen április 11-től 17-ig.

Farmerama - Az ajtók szentélye

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama - Az ajtók szentélye

közösségében!
Játssz most ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Catch The Snowflake5.01KKapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Winter Vacation1.71KKapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Próbálj meg eljutni az űrbe!Into Space20.0176Próbálj meg eljutni az űrbe!Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Time Shooter 20.0101Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét? Most megtudhatod! Korean Supermodel Makeup0.076Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét?...Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Cycling Hero0.055Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Válj te a síelés királyává otthonról! Ski King 20220.075Válj te a síelés királyává otthonról! Ismerd meg a nindzsa fiú teljes történetét. Készülj az ugrálásra és a kaszabolásra!Ninja Boy Ultimate Edition0.018...Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Zombie Last Castle0.0108Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!Subway Clash 20.0139Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!
A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Parking Fury 3D5.0175A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Tetrisezz egyet ismét a non világban!Neon Tetrix0.0251Tetrisezz egyet ismét a non világban!Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Stunt Extreme0.090Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 30.0180Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz a meló az biztos!  Super Spy Agent 465.0131Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz...Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Unmatch Candy0.0248Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Próbálj meg fent maradni!Jumping Squid game0.094Próbálj meg fent maradni!A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Squid gamer runner obstacle0.0152A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Válj te Thorrá a malac királlyá!Thor King Pig 20.019Válj te Thorrá a malac királlyá!Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben! Glow Halloween nails polish0.076Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben!
Fuss a karriered után!Career rush0.8122Fuss a karriered után!Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Drifting supercars racing 3D4.8135Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Tiny Rifles0.0114Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Snow White hidden stars0.0116Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 24.5499Fuss az életedért most a Minecraft világában! Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak. Russian Taz driving 20.0328Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak....Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Drunken Boxing0.0107Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.0121Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Ugráj és ugorj ki a világból is! Doodle man0.0137Ugráj és ugorj ki a világból is! Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Fruit Fever World2.21KZuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád!
Kapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Block Hex Puzzle2.16KKapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Skateboard Runner0.0312Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Wild Bullets0.0140Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges márió vár rád!Super Tony0.0151Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges...Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Garden Bloom0.0792Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Tegyél rendet az utcán! Block city wars0.0230Tegyél rendet az utcán! Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Spa Day Makeup Artist3.5248Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz is!3D Master Race city drift 0.0315Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz...Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Cute Tiger Care0.028Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!My Fashion hair salon3.9206Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!
Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Baby Taylor Cafe Chef0.089Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Love Balls Pin Game1.4556Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Segíts a város építésében!City Constructor Driver 3D5.0121Segíts a város építésében!Száguldozz taxisként!Mad taxi driver2.34KSzáguldozz taxisként!Cuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Puppy Blast4.039KCuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?