Patterns Link – Vár a mintaözön

6K4.02
 

Típus: logikai

Egy népszerű, a mahjongra nagyon hasonlító logikai játékot veszünk ma górcső alá, amivel pikk-pakk megtornáztathatjuk az agyunkat – és a szemünket. Bár a Patterns Link első ránézésre nagyon könnyűnek tűnik, néhány perc után kiderül, hogy igencsak szemfülesnek kell lennünk, ha jó eredményeket szeretnénk elérni benne.

A játék lényege, hogy a megegyező mintájú, legalább egy szabad oldallal rendelkező négyzeteket a lehető leggyorsabban kössük össze egymással egészen addig, míg el nem tűnik az összes. Eleinte csak a tábla szélén lévő elemeket párosíthatjuk, de ahogy az eredeti alakzatot megbontjuk, annak belsejéből is egyre több négyzettel dolgozhatunk.

Játék közben látjuk a még hátralévő időt, a pontszámunkat, és egy kis menüsor t is kapunk, ami lehetőséget kínál az olyan alapvető dolgokra, mint a játék leállítása vagy újrakezdése. Itt tudjuk ki, illetve bekapcsolni a zenét is attól függően, mennyire jön be nekünk az a lágy, de egy idő után inkább idegesítő, mint nyugtató hatású muzsika, amit a játék fejlesztői kreáltak.

Az első párok megtalálása pofonegyszerű, de gyorsan eljuthatunk a tanácstalanság állapotába, mert sokkal nehezebb kiszúrni az azonos mintákat a tömegben, mint azt gondolnánk. Ekkor jön képbe a felső menüben található nagyító ikon, amire kattintva segítséget kapunk ­– ám ezzel az eszközzel csínján kell bánnunk, mert csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre.

Jó szórakozást!

Patterns Link – Vár a mintaözön

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Patterns Link – Vár a mintaözön

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! The Third Victim0.0101Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! Válj te is a Darts nagy mesterévé! Darts Pro0.046Válj te is a Darts nagy mesterévé! Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! The Great Robbery3.095Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! Dolgozz egy tetováló szalonban! Funny Tattoo Shop0.032Dolgozz egy tetováló szalonban! Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Unexpected Adventure3.096Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus0.025Állítsd meg a vírus terjedését! Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Little Jump Guy0.012Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Symbol Reader0.067Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Gondozd saját cuki állatodat! Pow Pet0.015Gondozd saját cuki állatodat! Matekozz és vezess tankot egyszerre! Math Tank Addition5.023Matekozz és vezess tankot egyszerre!
Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Hamster Lost In Food2.055Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!The Lost Tradition3.0102Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Kids Fancy Dress Memory0.016Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Scary Games0.065Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Mushroom Pushing Puzzles0.045Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Candy Collapse Deluxe0.048Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Not Alone0.049Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Tiny Boxes0.031Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Elég gyors vagy? Most kiderül!Mango Mania0.019Elég gyors vagy? Most kiderül!Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül! Mixed World Weekend0.014Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül!
Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind3.32KKapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles4.01KSegíts a farmon élő állatoknak párt találni! Gyakorolj parkolni online! Lof Parking0.0153Gyakorolj parkolni online! Győzd le a baktériumokat! Bacteria Monster Shooter5.0277Győzd le a baktériumokat! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe4.03KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.01KNyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold3.31KIsmered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0787Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals5.0332Segíts a cuki állatokon! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 33.33KIsmét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz?
Etesd meg az éhes formákat! Hungry Shapes5.0128Etesd meg az éhes formákat! Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! Stacking Challenge5.0394Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences2.4671Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3331Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3241Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5248Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Focizz most logikusan! Soccer Challenge0.0104Focizz most logikusan! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0349Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0179Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned!
Akadályozd meg az ufók támadását! Ufo Arkanoid Deluxe4.5966Akadályozd meg az ufók támadását! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3796Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets4.34KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0765Keresgélj most egy kicsit másképp!