Patterns Link – Vár a mintaözön

6K4.02
 

Típus: logikai

Egy népszerű, a mahjongra nagyon hasonlító logikai játékot veszünk ma górcső alá, amivel pikk-pakk megtornáztathatjuk az agyunkat – és a szemünket. Bár a Patterns Link első ránézésre nagyon könnyűnek tűnik, néhány perc után kiderül, hogy igencsak szemfülesnek kell lennünk, ha jó eredményeket szeretnénk elérni benne.

A játék lényege, hogy a megegyező mintájú, legalább egy szabad oldallal rendelkező négyzeteket a lehető leggyorsabban kössük össze egymással egészen addig, míg el nem tűnik az összes. Eleinte csak a tábla szélén lévő elemeket párosíthatjuk, de ahogy az eredeti alakzatot megbontjuk, annak belsejéből is egyre több négyzettel dolgozhatunk.

Játék közben látjuk a még hátralévő időt, a pontszámunkat, és egy kis menüsor t is kapunk, ami lehetőséget kínál az olyan alapvető dolgokra, mint a játék leállítása vagy újrakezdése. Itt tudjuk ki, illetve bekapcsolni a zenét is attól függően, mennyire jön be nekünk az a lágy, de egy idő után inkább idegesítő, mint nyugtató hatású muzsika, amit a játék fejlesztői kreáltak.

Az első párok megtalálása pofonegyszerű, de gyorsan eljuthatunk a tanácstalanság állapotába, mert sokkal nehezebb kiszúrni az azonos mintákat a tömegben, mint azt gondolnánk. Ekkor jön képbe a felső menüben található nagyító ikon, amire kattintva segítséget kapunk ­– ám ezzel az eszközzel csínján kell bánnunk, mert csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre.

Jó szórakozást!

Patterns Link – Vár a mintaözön

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Patterns Link – Vár a mintaözön

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Bubble Burst0.0321Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Segíts a dárdás pálcikaembernek! The Spear Stickman0.025Segíts a dárdás pálcikaembernek! Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Hellokids Coloring Time0.042Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Ismerd meg a poker világát!Poker World0.061Ismerd meg a poker világát!Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Mexico Rex0.060Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Építs össze igazi fegyvereket! Gun Builder 20.025Építs össze igazi fegyvereket! Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Angry Snakes0.070Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Gyűjtsd be a labdákat! Ball Picker 3D0.082Gyűjtsd be a labdákat! Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Magic Remedy0.0393Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Becoming a Detective0.0272Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit!
Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Hotel Renovation5.0580Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Mysterious Institution5.0439Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.74KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Pixel Soilder Memory0.0482Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Cursed Property4.5369Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Traffic run online0.0176Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Legyél te is kommandós!Bullet Party5.0132Legyél te is kommandós!Extrém versenyzés és száguldozás vár. Te készen állsz?Extreme Asphalt Car Racing0.0128Extrém versenyzés és száguldozás vár. Te készen állsz?Vegyél részt az orkok háborújában! Clash of Orcs0.089Vegyél részt az orkok háborújában! Ugrálj,repülj és győzz! Stickman Swing0.0107Ugrálj,repülj és győzz!
Focizz most logikusan! Foot Chinko0.060Focizz most logikusan! Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Flip Bottle0.0102Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Backflip Dive 3D0.0104Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Gunspin0.059Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Verekedj és segíts a pálcikaembereknek! Stickman Street Fighting 3D0.043Verekedj és segíts a pálcikaembereknek! Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Road Turn5.0235Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Készülj fel a focizásra! Football Masters 20200.062Készülj fel a focizásra! Tedd próbára a lövési pontosságodat! Deul0.076Tedd próbára a lövési pontosságodat! Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Space Blaze 20.079Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk! Moto Road rash 3D0.077Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk!
Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.0321Rakd ki a művészi képeket! Autózz és ugrass a városi utakon! City car stunt 20.096Autózz és ugrass a városi utakon! Fuss az életedért! Shift Run0.0150Fuss az életedért! Menj végig az akadálypályán az autóddal!Car eats car 20.063Menj végig az akadálypályán az autóddal!Repítsd el a pingvineket!Penguin Bounce0.077Repítsd el a pingvineket!Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 105.0503Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Tarts ismét Ádámmal és Évával!Adam and Eve 70.021Tarts ismét Ádámmal és Évával!Versenyezz igazi tuning autóval!Two Punk Racing0.0103Versenyezz igazi tuning autóval!Válj te a versenyhétvége hősévé!Grand Prix Hero0.0194Válj te a versenyhétvége hősévé!Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában! Johnny Revenge4.5118Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában!
Győzd le a vírust! Silly Ways to get infected0.060Győzd le a vírust! Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Draw Climber5.0143Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Repülj be a célba! Hanger 20.062Repülj be a célba! Készítsd el most te a popcornt!Popcorn Box0.0309Készítsd el most te a popcornt!Tarts ismét a troll arcokkal!TROLL FACE QUEST: VIDEO MEMES AND TV SHOWS: PART 10.018Tarts ismét a troll arcokkal!