Patterns Link – Vár a mintaözön

6K4.02
 

Típus: logikai

Egy népszerű, a mahjongra nagyon hasonlító logikai játékot veszünk ma górcső alá, amivel pikk-pakk megtornáztathatjuk az agyunkat – és a szemünket. Bár a Patterns Link első ránézésre nagyon könnyűnek tűnik, néhány perc után kiderül, hogy igencsak szemfülesnek kell lennünk, ha jó eredményeket szeretnénk elérni benne.

A játék lényege, hogy a megegyező mintájú, legalább egy szabad oldallal rendelkező négyzeteket a lehető leggyorsabban kössük össze egymással egészen addig, míg el nem tűnik az összes. Eleinte csak a tábla szélén lévő elemeket párosíthatjuk, de ahogy az eredeti alakzatot megbontjuk, annak belsejéből is egyre több négyzettel dolgozhatunk.

Játék közben látjuk a még hátralévő időt, a pontszámunkat, és egy kis menüsor t is kapunk, ami lehetőséget kínál az olyan alapvető dolgokra, mint a játék leállítása vagy újrakezdése. Itt tudjuk ki, illetve bekapcsolni a zenét is attól függően, mennyire jön be nekünk az a lágy, de egy idő után inkább idegesítő, mint nyugtató hatású muzsika, amit a játék fejlesztői kreáltak.

Az első párok megtalálása pofonegyszerű, de gyorsan eljuthatunk a tanácstalanság állapotába, mert sokkal nehezebb kiszúrni az azonos mintákat a tömegben, mint azt gondolnánk. Ekkor jön képbe a felső menüben található nagyító ikon, amire kattintva segítséget kapunk ­– ám ezzel az eszközzel csínján kell bánnunk, mert csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre.

Jó szórakozást!

Patterns Link – Vár a mintaözön

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Patterns Link – Vár a mintaözön

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.030Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns0.011Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML50.08Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny0.011Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.01Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.03Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.05Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.017Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.013Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.019Segíts a nyúlon!
Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.021Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.09Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML50.06Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.08Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.018Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.05Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.010Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.012Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.013Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.010Ismerd meg Eg mágikus dobozát!
Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong0.012Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.012Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.07Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.09Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.012Sudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.04Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.02Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump0.014Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0543Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.0687Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!
Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.0104Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.7139Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets5.0491Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.088Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9105Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.061Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1367Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.086Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.092Vegyél részt egy igazi vadászaton! Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5275Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!
Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect5.01KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0344Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0388Ments meg minket a szörnyektől! Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Bubble Fitter3.2635Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett!