10 éves a Seafight!

1K0.00
 

Friss esemény!

Bonts vitorlát, hisz téged is meghívtunk a Seafight 10. szülinapjára! Két pörgős héten át tart majd az évtized kalózbulija, egyedi akciótárgyakkal, több tonna ajándékkal és annyi tortával, amennyit csak le tudsz lőni!

Ezenkívül vár rád egy sereg, immár klasszikus ellenfél, izgalmas minijátékok és exkluzív jutalmak! Egy vadonatúj akciótárgy segítségével véletlenszerűen megváltoztathatod a többi játékos hajódesignját, sőt a bónuszaikat is!

 

Lépj be a csoporttérképre, de jól vigyázz, mert egy veszedelmes szörny leselkedik ott rád! Lődd az event-NPC-ket, szerezz pontokat, és küzdd fel magad az eseményrangsor csúcsára! Ha az event bármelyik szakaszában megszerzed az első helyezést, jutalmul tiéd lehet a ritka Satisfaction hajódesign!

Az összegyűjtött átkozott és ragyogó lelkeket vidd a feketepiacra, és válogass kedvedre a korábbi szülinapi eventekről ismerős fnagyszerű hajódesignok és házi kedvencek közül! Természetesen újdonság is lesz: két hajó és két házi kedvenc.

A tenger habjain pedig különleges kincsesládák hányódnak, dugig töltve jutalmakkal: lőszerrel, akciótárgyakkal és értékes lelkekkel. Rakd meg a hajódat színpompás konfettilőszerrel, és lődd vele ripityomra a különleges ellenfeleket a Seafight 10. szülinapja eventen, március 17-étől 31-éig!

10 éves a Seafight!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

10 éves a Seafight!

közösségében!
Bonts vitorlát!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation5.0151Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.025Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.016Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.019Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout0.033Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider0.07Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.018Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.023Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.036Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle0.070Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal!
Játssz a gravitációval! Ungravity0.08Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.014Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.09Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill0.018Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.08Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom5.084Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.018Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte0.034Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.011Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience0.071Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra?
Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.016Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.010Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.022Vezesd le a feszültséget! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3742Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.098Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.93KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0125Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.32KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.090Juss el a csúcsra a fagyiddal! Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Adam and Eve: Sleepwalker0.016Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik!
Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Adam and Eve 5: Part 10.015Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5155Golfozz most egy ásóval! Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Baby Hazel Spa Bath0.073Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.061Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Mr. Miner0.033Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0363Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0143Válj te is aranyásóvá! Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.0100Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.065Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!
Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.080Készülj fel a fotózásra!Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Baby Hazel School Hygiene0.068Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0408Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Neon Blaster 25.062Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Monster Truck-ozz most ésszel! Brain for Monster Truck0.014Monster Truck-ozz most ésszel!