Bug Match

2K0.00
 
A new type of Match-3 game to break your mind! Compete against the clock and collect points while matching bugs! But remember to match a bug on each tile of the grid until the time runs out. Two interesting logics combined in this cute game. Play it now. (Best experience on tablet devices)

Bug Match

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Bug Match közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! The Damned Queen0.0521Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.0105Fuss az ételedért! Tanulj meg okosan takarítani! Smart Cleaning1.0468Tanulj meg okosan takarítani! Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Castle Dungeon0.083Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Száguldozz egy nagyot! Don't crash0.015Száguldozz egy nagyot! Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Secret Notebook1.0177Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Mutasd meg mekkora kosaras vagy! BasketBalls Level Pack0.046Mutasd meg mekkora kosaras vagy! Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Playing with fear1.0398Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Focizz és buborékozz egyszerre! Soccer Bubbles0.0373Focizz és buborékozz egyszerre! Szabadítsd ki a búvárt! Fancy Diver1.0147Szabadítsd ki a búvárt!
Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Invisible Gang5.0623Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Sparkle 23.3309Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Állítsd meg a hősöket online! Kill the Heroes0.075Állítsd meg a hősöket online! Kapcsolódj ki a szabadban! Lost in the wild3.3257Kapcsolódj ki a szabadban! Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Card collection1.0376Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Freecell Duplex3.5482Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther0.051Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Deríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Conspiracy Story3.74KDeríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Buborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Bubble Woods0.51KBuborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Mysterious River5.0536Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád!
Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Wizards Rules1.0673Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines0.0180Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Derítsd ki mi történik a falak mögött! Fort of Secrets1.5440Derítsd ki mi történik a falak mögött! Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot is. Happy Panda0.0138Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod...Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Adventure Drivers5.0244Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Forest Mahjong1.0506Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery1.0157Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Kellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Little Flower House5.02KKellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.0782Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet! Romantic Recipe1.3906Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet!...
Használd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Water Werks3.21KHasználd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Ismerkedj meg a logisztika világával! Logistics Inc3.7228Ismerkedj meg a logisztika világával! Nézd meg milyen egy tökéletes barátság! Perfect Friendship4.05KNézd meg milyen egy tökéletes barátság! Csodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Totemia: Cursed Marbles4.52KCsodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Ismerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! The Lost Outlander5.01KIsmerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Tiki Totems Quartet2.6623Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Gears3.8493Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Kalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Under the Pirate Flag0.02KKalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Precious Collection3.3998Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Utazd körbe a világot íjászkodás közben! Archery World Tour0.0298Utazd körbe a világot íjászkodás közben!
Tornáztasd meg agyadat egy logikai játékkal! Hexiom Connect3.0775Tornáztasd meg agyadat egy logikai játékkal! Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda!    More Than a Legend3.0741Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda! Holdfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Moonlight Swamp3.75KHoldfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Szökj  meg egy börtönből! Vigyázz sok lövöldözés vár rád! Jack the Fugitive5.0900Szökj meg egy börtönből! Vigyázz sok lövöldözés vár rád! Védd meg a számítógépedet a vírusoktól!Master of Security0.0262Védd meg a számítógépedet a vírusoktól!