A repülésirányítók már elfoglalták a helyüket a toronyban, a földi és a légi személyzet is készen áll - csak arra várnak, hogy kézbe vedd az irányítást! Tervezd meg, építsd ki és irányítsd a repülőteret, gondoskodj az utasokról és a csomagjaikról. Ápold a nemzetközi kapcsolatokat, adj leszállási engedélyt a barátaidnak és indítsd útnak a saját gépeidet messzi tájak felé, hadd váljon a kis reptérből egykettőre hatalmas, nemzetközi légikikötő!
Ingyenes regisztráció azonnal!

Skyrama

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Skyrama

közösségében!
Repülj ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation5.0138Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.024Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.015Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.014Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout0.031Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider0.05Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.017Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.021Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.024Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle0.058Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal!
Játssz a gravitációval! Ungravity0.06Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.013Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.08Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill0.015Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.07Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom5.069Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.017Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte0.027Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.09Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience0.059Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra?
Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.013Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.09Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.020Vezesd le a feszültséget! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3738Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.098Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.93KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0124Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.32KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.089Juss el a csúcsra a fagyiddal! Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Adam and Eve: Sleepwalker0.015Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik!
Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Adam and Eve 5: Part 10.014Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5154Golfozz most egy ásóval! Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Baby Hazel Spa Bath0.071Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.058Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Mr. Miner0.033Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0361Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0142Válj te is aranyásóvá! Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.099Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.064Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!
Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.079Készülj fel a fotózásra!Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Baby Hazel School Hygiene0.067Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0406Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Neon Blaster 25.060Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Monster Truck-ozz most ésszel! Brain for Monster Truck0.013Monster Truck-ozz most ésszel!