Hozd létre a saját világodat a Rising Cities városod polgármestereként!

Ahhoz, hogy a városod nemzetközi hírnévre tehessen szert, jó stratégiai és taktikai érzékkel kell irányítanod a gazdaságot, és gondoskodnod kell a jólétről.

Fektesd be a lakosoktól beszedett adókat az ipar és az infrastruktúra fejlesztésébe, gyártsd a legkülönbözőbb termékeket és alapanyagokat – és kereskedj velük a tőzsdén! Minél jobban meg a gazdaság, annál több lakót tud ellátni a városod, így egyre többen költöznek be – ami persze újabb plusz bevételt jelent. A RISING CITIES világában egy kis, álmos falucskából építhetsz ki – fontos döntésekkel – egy hatalmas, sikeres világvárost!

Rising Cities

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Rising Cities

közösségében!
Irány a saját városod!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.01KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.0828Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7177Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0301Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.0108Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.012Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.099Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0119Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0272Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0161Roulette-ezz egyet Las Vegasban!
Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.0137Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0821Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.099Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML51.0121Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring2.053Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0633Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0196Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.0243Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0313Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0128Segíts a mosogatásban Goldie-nak!
Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.0464Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong3.0721Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.0177Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.0101Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0437Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku3.53KSudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.085Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.061Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump5.0158Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0673Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét!
Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World3.01KUtazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD1.3188Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.4197Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets1.3799Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.0157Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.7203Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.0107Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1503Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.0154Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0190Vegyél részt egy igazi vadászaton!
Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5334Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.03KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect2.31KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles3.0484Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0467Ments meg minket a szörnyektől!