Az Amorphous+ egy meglepően érdekes és jól kitalált akciójáték annak ellenére, hogy nagyon egyszerű grafikával rendelkezik. Figyelem! Ez a játék erőszakos témája miatt 13 éven aluliaknak nem ajánlott!

A játék lényege, hogy karakterünkkel – akit felülnézetből követhetünk nyomon – lekaszaboljuk az ellenséges lényegeket, amik a képernyőn mozognak körülöttünk, és igyekeznek megtámadni bennünket. A harci eszközünk egy hatalmas kés, amivel jó nagyokat suhinthatunk. Az irányítás is roppant egyszerű: az emberünk arra megy, amerre az egérmutatót visszük és akkor csap le a késsel, amikor kattintunk a bal egérgombbal. A lények aprításához hangulatos háttérzenével kedveskedtek a fejlesztők, ráadásul az „N” billentyű megnyomásával bármikor válthatunk a számok között, ha úgy gondoljuk, nem passzol annyira a hangulatunkhoz az, ami éppen szól.

A játékot a lények sokszínűsége teszi igazán érdekessé. Vannak például önmagukban kevésbé veszélyes, de gyilkos masszává összeállni képes zöldek, lőni tudó lilák, savat maguk után hagyó narancssárgák és vérszívó kékek is, hogy csak néhányat említsünk.

Amorphous

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Amorphous közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! The Damned Queen0.0694Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.0136Fuss az ételedért! Tanulj meg okosan takarítani! Smart Cleaning1.8597Tanulj meg okosan takarítani! Készülj egy nyári kalandra. Egy szuper tábor vár rád! Summer Camping0.024Készülj egy nyári kalandra. Egy szuper tábor vár rád! Próbáld ki az extrém tollasozást! Stick Figure Badminton 20.016Próbáld ki az extrém tollasozást! Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Castle Dungeon0.0218Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Száguldozz egy nagyot! Don't crash0.023Száguldozz egy nagyot! Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Secret Notebook1.0278Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Mutasd meg mekkora kosaras vagy! BasketBalls Level Pack0.062Mutasd meg mekkora kosaras vagy! Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Playing with fear1.0453Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk!
Focizz és buborékozz egyszerre! Soccer Bubbles0.0463Focizz és buborékozz egyszerre! Szabadítsd ki a búvárt! Fancy Diver1.0179Szabadítsd ki a búvárt! Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Invisible Gang3.3938Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Sparkle 23.3401Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Állítsd meg a hősöket online! Kill the Heroes0.0100Állítsd meg a hősöket online! Kapcsolódj ki a szabadban! Lost in the wild3.3314Kapcsolódj ki a szabadban! Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Card collection1.0413Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Freecell Duplex3.5529Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther0.061Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Deríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Conspiracy Story3.75KDeríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés?
Buborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Bubble Woods0.51KBuborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Mysterious River5.0563Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Wizards Rules1.0685Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines0.0186Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Derítsd ki mi történik a falak mögött! Fort of Secrets1.5454Derítsd ki mi történik a falak mögött! Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot is. Happy Panda0.0145Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod...Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Adventure Drivers5.0264Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Forest Mahjong1.0541Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery1.0165Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Kellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Little Flower House5.02KKellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba.
Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.0824Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet! Romantic Recipe1.3914Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet!...Használd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Water Werks3.21KHasználd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Ismerkedj meg a logisztika világával! Logistics Inc3.7236Ismerkedj meg a logisztika világával! Nézd meg milyen egy tökéletes barátság! Perfect Friendship4.05KNézd meg milyen egy tökéletes barátság! Csodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Totemia: Cursed Marbles4.52KCsodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Ismerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! The Lost Outlander5.01KIsmerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Tiki Totems Quartet2.6629Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Gears3.8495Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Kalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Under the Pirate Flag0.02KKalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz!
Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Precious Collection3.31KKeresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Utazd körbe a világot íjászkodás közben! Archery World Tour0.0309Utazd körbe a világot íjászkodás közben! Tornáztasd meg agyadat egy logikai játékkal! Hexiom Connect3.0782Tornáztasd meg agyadat egy logikai játékkal! Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda!    More Than a Legend3.0746Kutass egy legenda után. Ki tudja, lehet, hogy nem is csak egy legenda! Holdfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?Moonlight Swamp3.75KHoldfényes keresgélés és furcsaságok várnak rád. Te készen állsz?