Az Amorphous+ egy meglepően érdekes és jól kitalált akciójáték annak ellenére, hogy nagyon egyszerű grafikával rendelkezik. Figyelem! Ez a játék erőszakos témája miatt 13 éven aluliaknak nem ajánlott!

A játék lényege, hogy karakterünkkel – akit felülnézetből követhetünk nyomon – lekaszaboljuk az ellenséges lényegeket, amik a képernyőn mozognak körülöttünk, és igyekeznek megtámadni bennünket. A harci eszközünk egy hatalmas kés, amivel jó nagyokat suhinthatunk. Az irányítás is roppant egyszerű: az emberünk arra megy, amerre az egérmutatót visszük és akkor csap le a késsel, amikor kattintunk a bal egérgombbal. A lények aprításához hangulatos háttérzenével kedveskedtek a fejlesztők, ráadásul az „N” billentyű megnyomásával bármikor válthatunk a számok között, ha úgy gondoljuk, nem passzol annyira a hangulatunkhoz az, ami éppen szól.

A játékot a lények sokszínűsége teszi igazán érdekessé. Vannak például önmagukban kevésbé veszélyes, de gyilkos masszává összeállni képes zöldek, lőni tudó lilák, savat maguk után hagyó narancssárgák és vérszívó kékek is, hogy csak néhányat említsünk.

Amorphous

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Amorphous

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 24.5287Fuss az életedért most a Minecraft világában! Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak. Russian Taz driving 20.0192Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak....Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Drunken Boxing0.075Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.080Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Ugráj és ugorj ki a világból is! Doodle man0.071Ugráj és ugorj ki a világból is! Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Fruit Fever World1.0627Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Kapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Block Hex Puzzle5.02KKapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Skateboard Runner0.0212Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Wild Bullets0.070Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges márió vár rád!Super Tony0.083Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges...
Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Garden Bloom0.0408Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Tegyél rendet az utcán! Block city wars0.0104Tegyél rendet az utcán! Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Spa Day Makeup Artist3.593Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz is!3D Master Race city drift 0.0166Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz...Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Cute Tiger Care0.022Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!My Fashion hair salon3.990Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Baby Taylor Cafe Chef0.055Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Love Balls Pin Game5.0323Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Segíts a város építésében!City Constructor Driver 3D5.058Segíts a város építésében!Száguldozz taxisként!Mad taxi driver2.34KSzáguldozz taxisként!
Cuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Puppy Blast4.037KCuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Szükségünk van rád ismét! Segíts a keresésben! Overdue Debt3.916KSzükségünk van rád ismét! Segíts a keresésben! Tedd próbára a memóriád!Cute Bat Memory2.36KTedd próbára a memóriád!Mahjongozz egyet újra nálunk! Connect Cute Zoo2.110KMahjongozz egyet újra nálunk! Puzzleözz cuki gyerekekkel! Baby Doll Jigsaw2.41KPuzzleözz cuki gyerekekkel! Lődd le az embereket most tehenekkel!  Baby Cow Launcher1.0704Lődd le az embereket most tehenekkel! Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.82KTisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Készíts finom tortákat! Baby Bake Cake3.1925Készíts finom tortákat! Tanulj meg íjászkodni nálunk! Archery Training5.01KTanulj meg íjászkodni nálunk! Egy igazán hatalmas zuhatagozással várunk. Te készen állsz? Amazing Bubble Breaker3.85KEgy igazán hatalmas zuhatagozással várunk. Te készen állsz?
Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.02KTetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.0651Készülj fel a fotózásra!Egy fantasztikus pasziánsz és egy újabb kihívás vár rád. Te készen állsz? Amazing Freecell Solitaire2.710KEgy fantasztikus pasziánsz és egy újabb kihívás vár rád. Te készen állsz? Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom1.95KKészül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Repülj a győzelem felé! Super Flight Hero5.01KRepülj a győzelem felé! Győzd le az ellenségedet. Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod!  Stratego Win or Lose2.31KGyőzd le az ellenségedet. Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Macskák és pasziánsz. Kell ennél több?Cat Solitaire3.338KMacskák és pasziánsz. Kell ennél több?Indulj egy plázás ruhavásárlásra a lányokkal! Mall Shopping Spree5.01KIndulj egy plázás ruhavásárlásra a lányokkal! Győzd le a baglyokat buborékokkal! Owl Shooter4.534KGyőzd le a baglyokat buborékokkal! Tarts ismét Papa-val és gyűjtsd be a finomságokat! Papa Cherry Saga4.027KTarts ismét Papa-val és gyűjtsd be a finomságokat!
Legyél te is kommandós!Bullet Party3.53KLegyél te is kommandós!Focizz most logikusan! Foot Chinko0.02KFocizz most logikusan! Vegyél részt az orkok háborújában! Clash of Orcs4.55KVegyél részt az orkok háborújában! Győzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Jewel Duels4.49KGyőzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Traffic run online5.01KSzáguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz!