Army Conflict – Célozz és lőj!

1K0.00
 

Típus: lövöldözős

Az Army Conflict elsősorban azoknak jöhet be, akik a célzó képességüket szeretnék fejleszteni.

Azok a játékosok is örömüket lelhetik benne, akik imádták a nyolcvanas-kilencvenes évek játéktermi masináit, amiken úgy láttuk a harcmezőt, mintha mi magunk állnánk ott, előttünk pedig minduntalan valamilyen rosszfiú rohangált, akit likvidálni kellett a pontok növelése érdekében. Most is ez a feladatunk, vagyis a célkeresztet rávinni a fel-alá futkosó álarcosokra, és meghúzni a ravaszt.

Kellemes lövöldözést kívánunk!

Army Conflict – Célozz és lőj!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Army Conflict – Célozz és lőj! közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

100 mahjong pálya vár rád! Kell ennél több? Glow Jongg3.0456100 mahjong pálya vár rád! Kell ennél több? Tetris-ezz most kicsit másképp! Tetrollapse5.0642Tetris-ezz most kicsit másképp! Kutasd fel a varázslók kis faluját és keresgélj elveszett tárgyak után! The Lost Citadel0.01KKutasd fel a varázslók kis faluját és keresgélj elveszett tárgyak után! Kirakósozz egy kicsit velünk. Most négy nehézségi szint közül választhatsz! Road Train Truck Puzzle3.5964Kirakósozz egy kicsit velünk. Most négy nehézségi szint közül választhatsz! Térj vissza a videojátékok legismertebb helyére és pusztíts egy kicsit! Counter Strike De Dust0.0412Térj vissza a videojátékok legismertebb helyére és pusztíts egy kicsit! Utazz haza ebbe a csodálatos meseországba! Kutass régi tárgyak után! Bright and Clean5.09KUtazz haza ebbe a csodálatos meseországba! Kutass régi tárgyak után! Élj túl a sivatagban. Vigyázz lesz pár katona aki ezt nehezíteni fogja! Desert Rifle 20.0239Élj túl a sivatagban. Vigyázz lesz pár katona aki ezt nehezíteni fogja! Kincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"! Dukateers: Bling Bling Blaster5.02KKincsvadászkodj egy kicsit online! Hozd a zuhatagos tudásod is a "kirándulásra"!...Győzd le az embereket brutál nyulakkal! Persze ész is kell ehhez a feladathoz! Bunnies and Zombies5.0204Győzd le az embereket brutál nyulakkal! Persze ész is kell ehhez a feladathoz! Irányítsd a lézernyalábokat logikáddal! Luminobes5.0211Irányítsd a lézernyalábokat logikáddal!
Rendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Ace of Hearts3.34KRendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Takaríts egy kicsit a laborban. Használd fegyvereid ehhez! Death Lab5.0344Takaríts egy kicsit a laborban. Használd fegyvereid ehhez! Kutass a történelemben és fejts meg mostani rejtélyeket! Echoes of Prehistory0.01KKutass a történelemben és fejts meg mostani rejtélyeket! Háborúzz! Most a legelejétől követheted az eseményeket! The War: Beginning5.0388Háborúzz! Most a legelejétől követheted az eseményeket! Nézd meg milyen egy Ramen futárnak lenni! Sőt egy ninja ramen futárnak!Naruto Bike1.0236Nézd meg milyen egy Ramen futárnak lenni! Sőt egy ninja ramen futárnak!Készíts ételt játékosan, de előtte keresd meg a hozzávalókat!  Mixed Flavours0.02KKészíts ételt játékosan, de előtte keresd meg a hozzávalókat! Bontsd le ismét a mahjong tornyokat! Mahjong Solitaire4.35KBontsd le ismét a mahjong tornyokat! Válj te is Hiper zsákolóvá! Legyél a kosárlabda nagy mestere! Hyper Dunker0.087Válj te is Hiper zsákolóvá! Legyél a kosárlabda nagy mestere! Száguldozz az autópályán! Vigyázz nagy lesz a forgalom! Dangerous Trip5.0215Száguldozz az autópályán! Vigyázz nagy lesz a forgalom! Öltöztesd fel a sztár-tesókat! Sistar190.0599Öltöztesd fel a sztár-tesókat!
Buborékozz ismét nálunk! Sok pálya és szórakozás vár rád! 4 Seasons Bubbles1.86KBuborékozz ismét nálunk! Sok pálya és szórakozás vár rád! Csináld meg a hercegnő haját! Hatalmas megtiszteltetés ez a feladat egy fodrásznak. Ne rontsd el!  Princess Hairdo5.0824Csináld meg a hercegnő haját! Hatalmas megtiszteltetés ez a feladat egy fodrásznak....Kapd el a hatalmas rablást elkövető embereket! Keress nyomokat és találj rájuk!  The Great Heist5.02KKapd el a hatalmas rablást elkövető embereket! Keress nyomokat és találj rájuk! ...Legyél a gegszterek taxisa! Elég jól kereshetsz így! Ace Gangster Taxi5.0444Legyél a gegszterek taxisa! Elég jól kereshetsz így! Vegyél részt egy komoly szurikáta misszióban! A fajodért kell küzdened! Meerkat Mission3.0453Vegyél részt egy komoly szurikáta misszióban! A fajodért kell küzdened! Viharos éjszakákon is számíthatsz ránk! Most éppen egy ilyen esetben keresgélhetsz! Scary Storm5.02KViharos éjszakákon is számíthatsz ránk! Most éppen egy ilyen esetben keresgélhetsz!...Brutális lövöldözés vár rád! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Stickman Madness1.0370Brutális lövöldözés vár rád! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Szmájlis mahjong mindenkinek! Vedd le a mosolyt az arcokról és mutasd meg mennyire jó mahjongos vagy! Emoji Mahjong0.01KSzmájlis mahjong mindenkinek! Vedd le a mosolyt az arcokról és mutasd meg mennyire...Tüntesd a szörnyű szörnyeket! Robbantsd fel őket!  Tedd el lábalól a szörnyeket online! Roly-Poly Monsters1.0598Tüntesd a szörnyű szörnyeket! Robbantsd fel őket! Tedd el lábalól a szörnyeket online!...Válj egy igazi bérgyilkossá! Nézd meg milyen mesterlövész lennél! Sniper Shooter 21.0531Válj egy igazi bérgyilkossá! Nézd meg milyen mesterlövész lennél!
Készülj egy hatalmas pasziánszozásra! Tripeaks Creatures3.92KKészülj egy hatalmas pasziánszozásra! Próbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod! Survive In Siberia5.02KPróbálj meg túlélni az egyik legembertelenebb vidéken! Nem lesz egyszerű a dolgod!...Szerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz!   Strike Gold2.52KSzerezz magadnak egy kis aranyat. Bányássz okosan és meggazdagodhatsz! Védd meg a nukleáris fegyvereket! Vigyázz sok ember feni rá a fogát! Nuclear Gun1.5672Védd meg a nukleáris fegyvereket! Vigyázz sok ember feni rá a fogát! Ismerd meg a legendás Sonny történetét és küzdj meg életedért! Sonny 10.0192Ismerd meg a legendás Sonny történetét és küzdj meg életedért! Fura dolgok történtek a Vörös vonaton. Nyomozd ki mi is történt! Mystery of the Red Train5.015KFura dolgok történtek a Vörös vonaton. Nyomozd ki mi is történt! Lövöldözz eszeveszettül! Állítsd meg a fa-zombikat! Spurt5.0373Lövöldözz eszeveszettül! Állítsd meg a fa-zombikat! 100 mahjongos pálya vár rád! Ne hagyd ki ezt a remek játékot!Flower Mahjong Solitaire3.02K100 mahjongos pálya vár rád! Ne hagyd ki ezt a remek játékot!Ismerd meg a legendás Gondor-i háborút! Battle for Gondor5.0590Ismerd meg a legendás Gondor-i háborút! Szeretgesd meg a cuki nyuszit és vigyázz rá!  Baby Hazel Pet Care5.0865Szeretgesd meg a cuki nyuszit és vigyázz rá!
Juss el a Fáraók völgyébe és ismerd meg Egyiptomot most!  Valley of Pharaohs4.87KJuss el a Fáraók völgyébe és ismerd meg Egyiptomot most! Segíts édesanyádnak és vásárolj be online!Shopping Girl5.0466Segíts édesanyádnak és vásárolj be online!Kártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket.  Yukon Solitaire3.31KKártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket. Teszteld ügyességedet most! Mouse Avoider 20.01KTeszteld ügyességedet most! Foglald el a várost! Használd szuper erődet ehhez! My Territory0.0325Foglald el a várost! Használd szuper erődet ehhez!