ÚJDONSÁG!

Charm Farm – a legelbűvölőbb játék e világon

Lépj be az elvarázsolt erdőbe, hogy Te lehess őrzője a csodálatos Shmoo-knak ebben a gyönyörű fantáziavilágban! Teljesíts különböző feladatokat, miközben fejleszted mágikus képességeid az alkímia és a varázslatok segítségével.

Kellemes szórakozást!

CharmFarm

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

CharmFarm

közösségében!
Belépek az erdőbe!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mahjongozz most feketén fehéren! Több mint 300 pálya vár rád! Black and White Mahjong 35.01KMahjongozz most feketén fehéren! Több mint 300 pálya vár rád! Csatlakozz hozzánk a cirkuszban és mahjongozz egy nagyot! Circus Mahjongg3.81KCsatlakozz hozzánk a cirkuszban és mahjongozz egy nagyot! Az állatok imádják a finom fagyit, és megőrülnek, mikor betérnek Bella fagyizójába. Elégítsd ki az édességhiányod, és menő jutalmakat nyerhetsz a FARMERAMA Fagyis álmok eventjén! Farmerama - Frozen Dreams event0.0456Az állatok imádják a finom fagyit, és megőrülnek, mikor betérnek Bella fagyizójába....Összehangolt támadás a Dracaniát fenyegető gonosz erők ellen! Minden hősnek ott a helye! Végezz méltó ellenfelekkel, hogy vadászjelvényeket szerezz a Szörnyvadászat event legújabb változatában.  Drakensang Online - Monster Hunt event5.0213Összehangolt támadás a Dracaniát fenyegető gonosz erők ellen! Minden hősnek ott a...Készüljetek egy légiónyi cápával és a hatalmas, Atlantisz mélyéről felemelkedő Krakatonnal való megmérkőzésre, és arassátok le a csatákért járó jutalmakat a Csúcsragadozók: Fogak és csápok eventen!   Seafight - Csúcsragadozók: Fogak és csápok0.0500Készüljetek egy légiónyi cápával és a hatalmas, Atlantisz mélyéről felemelkedő Krakatonnal...A Gazdakörben minden nap várnak a Fürge takarító feladatai – sikerül vajon mind a hat? Siess, feladatonként csak 24 óra áll a rendelkezésedre!  Farmerama - Fürge takarító5.01KA Gazdakörben minden nap várnak a Fürge takarító feladatai – sikerül vajon mind a...Eljött az ideje egy mindent-bele PvP csatának! Csatázz és nyerj, hogy hírnevet szerezz, felkapaszkodj a ranglétrán, és értékes nyereményekhez juss a Galaktikus küzdelem eventen.   DarkOrbit - Galaktikus küzdelem5.0492Eljött az ideje egy mindent-bele PvP csatának! Csatázz és nyerj, hogy hírnevet szerezz,...Segíts megakadályozni, hogy rontó Daran és társai tönkretegyék a Tavasz ünnepét. Menj Phestoshoz Kingshillbe, és legyél az ünnep megmentője! Drakensang - Tavasz ünnepe1.7352Segíts megakadályozni, hogy rontó Daran és társai tönkretegyék a Tavasz ünnepét....Zöldség-gyümölcs és kerti törpék: a Kertbirodalom 2 játékban a saját aranyos kis kertedet művelheted.Kertbirodalom 25.02KZöldség-gyümölcs és kerti törpék: a Kertbirodalom 2 játékban a saját aranyos kis...Dr. Molnár Valter mindig is sejtette, hogy előbb-utóbb feltámasztható dinoszauruszokra bukkan az emberiség. De vajon azt is sikerül kiderítenie, hogy mi történt a feleségével, akinek nyoma veszett egy expedíción? Járj utána magad, nyisd me...Dinosaur Park - Primeval Zoo2.31KDr. Molnár Valter mindig is sejtette, hogy előbb-utóbb feltámasztható dinoszauruszokra...
Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles3.5680KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Backyard Reunion2.819KKapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Tarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Burning Mysteries2.813KTarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Egy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Animal Adventure3.014KEgy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Keresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Town of Treasures3.918KKeresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Egy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Spellbound Village3.18KEgy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Kutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Hidden Cards3.69KKutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Vadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Prairie Mysteries3.87KVadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Vízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Undersea Enigmas3.89KVízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Kutass értékes tárgyak és csempészek után! Smugglers Voyage3.78KKutass értékes tárgyak és csempészek után!
Tarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél. Segíts a készületekben!  Woodland Expedition4.06KTarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél....Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Gym Quest1.32KSegíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot. Jelly Bears1.35KCuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot....Készen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Midnight Puzzle1.84KKészen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Mentsd meg a vízalatti kis állatokat! Aquatic Rescue3.52KMentsd meg a vízalatti kis állatokat! Tedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Bubble smash3.13KTedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére. Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Island Escape2.38KLenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére....Egyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most három könyv kedvelővel és fedezz fel új könyveket! The Bookworms Wishlist2.94KEgyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most...Buborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Bubble Wipeout1.45KBuborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Egy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Candy Fiesta1.33KEgy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?
Egy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Sudoku Classic 13.011KEgy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Próbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell küzdened! Merge Mania1.72KPróbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell...Zuno-zz nálunk ingyen! Zuno3.82KZuno-zz nálunk ingyen! Tarts Amy-vel és kutass a fáraó érméi után. Hatalmas összeg ütheti a markod, ha megtalálod! Pharaohs Coins4.04KTarts Amy-vel és kutass a fáraó érméi után. Hatalmas összeg ütheti a markod, ha megtalálod!...Mindig is fura, egészen misztikus dolgok jellemezték ezeket a hegyeket. Derítsd ki miért! Mystic Mountains3.53KMindig is fura, egészen misztikus dolgok jellemezték ezeket a hegyeket. Derítsd ki...Kapcsolódj ki a kertedben és kutass érdekes tárgyak után! Garden Secrets2.08KKapcsolódj ki a kertedben és kutass érdekes tárgyak után! Tarts a nyomozóval és nézd meg mit lehet találni a maffia főnökének házban! Agent Of Justice0.03KTarts a nyomozóval és nézd meg mit lehet találni a maffia főnökének házban! Lépj be a mágia világába! Sorcerers Sanctuary0.03KLépj be a mágia világába! Segíts Sharon-nak a keresésben és derítsd ki mi változott a stúdióban! Mystery Studio3.82KSegíts Sharon-nak a keresésben és derítsd ki mi változott a stúdióban! Tedd próbára magad és mutasd meg mit tudsz a Tetris új verziójában! Brick Plunge1.72KTedd próbára magad és mutasd meg mit tudsz a Tetris új verziójában!
Elég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Pets Mahjong4.31735KElég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Győzd le a zombikat és szabadítsd meg az embereket ebben az ingyenes stratégiai játékban! Zombie dead ahead4.12KGyőzd le a zombikat és szabadítsd meg az embereket ebben az ingyenes stratégiai játékban!...Ismered a klasszikus tetrist? Döntsd meg a rekordodat ismét nálunk! Classic Tetris1.01KIsmered a klasszikus tetrist? Döntsd meg a rekordodat ismét nálunk! Ismerd meg a Coco szalont és szépítkezz egy nagyot! Coco spa salon4.01KIsmerd meg a Coco szalont és szépítkezz egy nagyot! Modell lányok találkjozójára kell felkészítened magad. Tegyél ki magadért! Fashion girl reunion0.01KModell lányok találkjozójára kell felkészítened magad. Tegyél ki magadért!