ÚJDONSÁG!

Charm Farm – a legelbűvölőbb játék e világon

Lépj be az elvarázsolt erdőbe, hogy Te lehess őrzője a csodálatos Shmoo-knak ebben a gyönyörű fantáziavilágban! Teljesíts különböző feladatokat, miközben fejleszted mágikus képességeid az alkímia és a varázslatok segítségével.

Kellemes szórakozást!

CharmFarm

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb CharmFarm közösségében!
Belépek az erdőbe!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Paris Jewelry Shop0.0597Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Építsd meg a pályát az autóknak. Próbálj meg gyors lenni! AcceleRacers Track Mod0.0116Építsd meg a pályát az autóknak. Próbálj meg gyors lenni! Vegyél részt egy igazi légi csatában! Vigyázz gyorsnak kell lenned!  Strike Eagle0.0100Vegyél részt egy igazi légi csatában! Vigyázz gyorsnak kell lenned! Zuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény!  Match 3 Neon3.02KZuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Nézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit!  Farmyard Tales5.01KNézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit! Autós üldözés és hatalmas lövöldözés! Te készen állsz erre? Warzone Getaway 23.0143Autós üldözés és hatalmas lövöldözés! Te készen állsz erre? Szimpla grafika és nehéz játék! Te elég jó stratéga vagy a játék teljesítéséhez? Flash Circle TD0.0115Szimpla grafika és nehéz játék! Te elég jó stratéga vagy a játék teljesítéséhez?...Próbáld ki milyen is anyának lenni. Nem lesz sok pihenő időd! Mama's Busy Time0.0109Próbáld ki milyen is anyának lenni. Nem lesz sok pihenő időd! Nyomj egy igazi kínai mahjongot! Mahjong Long4.72KNyomj egy igazi kínai mahjongot! Védd meg a portált madarakkal! Vigyázz komoly szörnyek támadnak majd! Tweet Defense2.8420Védd meg a portált madarakkal! Vigyázz komoly szörnyek támadnak majd!
Ismerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre! My Spanish Neighbor5.07KIsmerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre!...Rakd össze Scooby-t online! Készülj egy kis puzzlere!  Scooby-Doo Jigsaw0.0642Rakd össze Scooby-t online! Készülj egy kis puzzlere! Öltözz fel csajosan vagy éppen kicsit másképp! Válaszd ki kedvenc ruhadarabjaidat online! Princess Girly Vs Boyfriend Outfit5.0484Öltözz fel csajosan vagy éppen kicsit másképp! Válaszd ki kedvenc ruhadarabjaidat...Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game3.32KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Védd meg magad az űrben! Vigyázz fura űrhajók seregei támadnak majd rád! Infinity 23.0243Védd meg magad az űrben! Vigyázz fura űrhajók seregei támadnak majd rád! Változtass át mindent! Csak egy sport maradhat! Sport Match4.32KVáltoztass át mindent! Csak egy sport maradhat! Egy komoly védelemhez komoly ember kell! Te az vagy? Guns Defense3.5388Egy komoly védelemhez komoly ember kell! Te az vagy? Nézd meg régen milyen volt egy hatalmas esküvő! Készülj fel rá! Deluxe Vintage Wedding5.0371Nézd meg régen milyen volt egy hatalmas esküvő! Készülj fel rá! Látogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Hotel of Illusions4.51KLátogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Gyakorolj és győzd le ellenfeleidet Biliárdban! Itt minden rajtad múlik!  Billiard Blitz Hustle5.0364Gyakorolj és győzd le ellenfeleidet Biliárdban! Itt minden rajtad múlik!
Rakd össze az állatokat! Mahjongozz kicsit másképp! Zoo Mahjongg5.01KRakd össze az állatokat! Mahjongozz kicsit másképp! Menekülj el a kis termekből! Vigyázz egy kulcsra is szükséged lesz! Yokoruta5.0748Menekülj el a kis termekből! Vigyázz egy kulcsra is szükséged lesz! Indítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Bay Restaurant0.0266Indítsd be egy éttermet az öbölben! Gyorsnak és ügyesnek kell lenned! Segíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Elenors Unfinished Performance5.08KSegíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Irányítsd az idegesítő robotot. Vigyázz nem csak a robot idegesítő! Nervous Bot0.0312Irányítsd az idegesítő robotot. Vigyázz nem csak a robot idegesítő! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 21.71KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Nem szereted a bogarakat? Itt most komolyan kimutathatod! Insectonator5.0278Nem szereted a bogarakat? Itt most komolyan kimutathatod! Egyszerű szabály nehéz játék! Te elég ügyes vagy?Zyl20.0299Egyszerű szabály nehéz játék! Te elég ügyes vagy?Virágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Flower Match5.07KVirágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Zombik között kell megélned. Vigyázz használnod kell a fegyvered is! Zombie Island3.0409Zombik között kell megélned. Vigyázz használnod kell a fegyvered is!
Próbálj ki 5 féle mahjongot egymás után! Mahjong Mix5.02KPróbálj ki 5 féle mahjongot egymás után! Győzd le az ellenfeleidet! Most sportokban! Sports Academy0.0211Győzd le az ellenfeleidet! Most sportokban! Védd meg az utadat stílusosan és hibátlanul! Desolate Defense 21.0340Védd meg az utadat stílusosan és hibátlanul! Nasizz és mahjongozz egyszerre! Tüntesd el a rágcsálnivalókat!  Chaco Pairs1.13KNasizz és mahjongozz egyszerre! Tüntesd el a rágcsálnivalókat! Állítsd meg az űrlény tolvajokat! Vigyázz űrhajókkal jönnek! Space Thieves0.0260Állítsd meg az űrlény tolvajokat! Vigyázz űrhajókkal jönnek! Kutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád! The Lost Toys4.01KKutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád!...Vegyél részt egy szupertitkos bevetésen és védd meg a repülőt! Air Gunner1.41KVegyél részt egy szupertitkos bevetésen és védd meg a repülőt! Készítsd el saját bőr ruhád! Válaszd ki te a dizájnt! Laser Cut Leather Dress1.8806Készítsd el saját bőr ruhád! Válaszd ki te a dizájnt! Készülj a szerelmes mahjongra! Ebbe te is beleszeretsz majd! Lovely Mahjong2.83KKészülj a szerelmes mahjongra! Ebbe te is beleszeretsz majd! Állj bosszút a gonosz tudósokon! Brutálisan! Subject 18120: Ratribution3.0276Állj bosszút a gonosz tudósokon! Brutálisan!
Egyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Simple Soltaire2.94KEgyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Mutasd meg miért hívnak Póker sztárnak! Poker Star5.02KMutasd meg miért hívnak Póker sztárnak! Nyomj egy Puzzle-t Sandra Bullock-kal! Image Disorder Sandra Bullock5.02KNyomj egy Puzzle-t Sandra Bullock-kal! Keresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet. The Thief of Sherwood5.03KKeresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet....Szép kidolgozott grafika és hatalmas háború vár rád! Védd meg a királyságodat!  Trinitas5.0838Szép kidolgozott grafika és hatalmas háború vár rád! Védd meg a királyságodat!