ÚJDONSÁG!

Charm Farm – a legelbűvölőbb játék e világon

Lépj be az elvarázsolt erdőbe, hogy Te lehess őrzője a csodálatos Shmoo-knak ebben a gyönyörű fantáziavilágban! Teljesíts különböző feladatokat, miközben fejleszted mágikus képességeid az alkímia és a varázslatok segítségével.

Kellemes szórakozást!

CharmFarm

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

CharmFarm

közösségében!
Belépek az erdőbe!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.016Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns0.04Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML50.03Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny0.09Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.01Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.02Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.03Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.03Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.08Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.04Segíts a nyúlon!
Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.011Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.01Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML50.05Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.02Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.011Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.03Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.03Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.05Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.05Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.07Ismerd meg Eg mágikus dobozát!
Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong0.04Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.012Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.06Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.05Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.07Sudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.02Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.01Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump0.012Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0538Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.0678Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!
Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.0102Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.7138Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets5.0487Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.088Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9105Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.061Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1366Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.082Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.091Vegyél részt egy igazi vadászaton! Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5275Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!
Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect5.01KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0344Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0386Ments meg minket a szörnyektől! Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Bubble Fitter3.2632Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett!