Lobogó tüzek és a hatalmas lakomák, a vidám dalok és az ünnepi játékok csak egy dolgot jelenthetnek: a tél megérkezett!

Bár az énekesek már nagy számban jelen vannak, s a városiak is gömbökkel és lámpásokkal díszítik otthonaikat, mindannyian tudjuk, hogy a háború sohasem áll meg. Bátor hölgyek és urak, mi tovább csatázunk egy téli csodaországban.

Winter Point Event:

•    Küzdj az idegen megszállókkal és a nomádokkal, hogy esélyed legyen megnyerni a pompás téli témájú jutalmakat.
•    Csakúgy, mint a Rettegős kalandnál (Halloween), pontokat kapsz az esemény ideje alatt megjelenő rendezvényeken való részvételért.
•    A jutalmak különbözőek lesznek: új eszközök, egységek, hősök és felszerelések.
•    A 10-es és a fölötti szintű játékosok különleges téli dekorációkat nyerhetnek, melyeket eddig soha nem láttunk az Empire-ben!
•    Az esemény egy hónapig tart és aktív részvétellel egyedi felszereléseket szerezhetsz.
•    A térkép is átalakul.


Suhanó Toll (Fast Travel Feather):
•    Ez a frissítés a lovas utazás egy új módját vezeti be, a Suhanó Tollat.
•    A toll fogyóeszköz, amelyet az utazás megkezdése előtt használhatsz.
•    Lehetőséged nyílik kiválasztani a Suhanó Tollat, mint a 4. opciót a lovak sebességének beállításánál. Ekkor a sebesség a legdrágább rubinos ló sebességével fog megegyezni.
•    A Vihar Szigeteken is használható, lovak helyett hajókra.
•    A Tollakat eventeken szerezhetsz vagy vásárolhatsz.

Dicsőség Emlékmű:
•    Elérhetővé válik egy új prémium épület, a Dicsőség Emlékmű.
•    Ez az épület állandó bónuszt ad a csatákban nyert dicsőségpontokra abban a királyságban, amelyben felépítettük.
•    Növeli a közrendet is.
•    Egy alkalommal lehet felépíteni királyságonként és az egész királyság területén adja a bónuszt.
•    Az épületnek több szintje van, de maximum 100.
•    Minél magasabb a szintű, annál több közrendet és dicsőség bónuszt nyújt.

Empire friss event

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Empire friss event

közösségében!
INGYENES téli csata
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation0.092Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.022Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.014Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.013Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout0.022Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider0.04Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.012Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.011Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.013Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle0.041Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal!
Játssz a gravitációval! Ungravity0.06Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.010Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.08Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill0.015Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.07Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom0.055Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.017Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte0.018Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.09Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience0.038Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra?
Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.07Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.09Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.019Vezesd le a feszültséget! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3723Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.098Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.93KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0123Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.31KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.089Juss el a csúcsra a fagyiddal! Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Adam and Eve: Sleepwalker0.015Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik!
Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Adam and Eve 5: Part 10.014Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5153Golfozz most egy ásóval! Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Baby Hazel Spa Bath0.070Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.058Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Mr. Miner0.032Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0349Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0142Válj te is aranyásóvá! Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.099Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.064Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!
Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.079Készülj fel a fotózásra!Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Baby Hazel School Hygiene0.066Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0403Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Neon Blaster 25.059Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Monster Truck-ozz most ésszel! Brain for Monster Truck0.013Monster Truck-ozz most ésszel!