Farmerama Karnevál

Itt a karneváli szezon, és természetesen a farmodon is nagy a készülődés a farsangra. Magas rangú vendég érkezik: a Majomkirálynő a BAHAMARAMA szigetről! Hosszú utat tett meg a tengeren, nem csoda hát, ha a karneváli kocsija még nincs feldíszítve. Segíts neki a díszítésben, hogy minden készen álljon a nagy parádéra! Menni fog? Hát persze!

Ha pedig elkészült a díszítés, csatlakozz az ünneplőkhöz és gyűjts össze a parádé alatt annyi cukorkát, amennyit csak tudsz! A díszítéshez ültess amarántot, gyűjts papírcsíkokat, majd gyárts amaránt lisztet és papírmasét a malomban. De ami a legfontosabb: váltsd be a cukorkákat hasznos játékon belüli tárgyakra!

Indul a farsangi mulatság, vár a FARMERAMA Karneválkirálynő eventje február 3-tól 9-ig!

Farmerama Karnevál

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama Karnevál

közösségében!
Kezdődjön a karnevál!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Fejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Sunday Crime0.020Fejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Suburban Community0.054Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Rombo0.021Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Secret Romance0.048Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Pile of Tiles Connect0.038Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Treasure of the Hill House0.037Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Sweet Candy Mania0.042Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! 1010 Deluxe0.038Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás! Lost in the Dark0.027Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás!...Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is! King of Fear0.038Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is!
Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.League of Angels III0.0288Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.Ismerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Hidden Trace5.01KIsmerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Egy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Risky Journey5.01KEgy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Planet Guardian0.0184Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Utazz el az ismeretlenbe és tovább!Travel to the Unknown5.0755Utazz el az ismeretlenbe és tovább!Segíts egy éhes kisállaton most! Hungry Harry0.0216Segíts egy éhes kisállaton most! Vándorolj el a Sámánok falujában és ismerd meg a kultúrájukat! Shamans Village5.01KVándorolj el a Sámánok falujában és ismerd meg a kultúrájukat! Ismerd meg milyen a Halloweenre való készülődés! Spooky Holiday2.7895Ismerd meg milyen a Halloweenre való készülődés! Teszteld gyorsaságodat a vadnyugaton! Top Shootout: The Saloon2.0210Teszteld gyorsaságodat a vadnyugaton! Félelmetes keresésben lehet részed. Te készen állsz?Lost on Halloween3.0829Félelmetes keresésben lehet részed. Te készen állsz?
Cuki zuhatagozás. Sok pálya és szórakozás vár! Magic Jewels3.02KCuki zuhatagozás. Sok pálya és szórakozás vár! Egy varázslatos kaland és keresésben lehet részed. Ne hagyd ki ezt a kalandot sem! Witch Ritual5.03KEgy varázslatos kaland és keresésben lehet részed. Ne hagyd ki ezt a kalandot sem!...Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Luxor Tri Peaks3.0971Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Gyűjtsd be a cukorkákat és készülj a zuhatagozásra! Candy Match4.16KGyűjtsd be a cukorkákat és készülj a zuhatagozásra! Tedd próbára gyorsaságodat egy igazi kalóz támadás közben! Vigyázz veszélyes lesz! Top Shootout: The Pirate Ship3.5252Tedd próbára gyorsaságodat egy igazi kalóz támadás közben! Vigyázz veszélyes lesz!...Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Yeti Sensation5.0182Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Vegyél részt a kalóz család titkos nyaralásán. Érdekes lesz! Secret Island Treasure3.84KVegyél részt a kalóz család titkos nyaralásán. Érdekes lesz! Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Ki a bűnöző? Criminal Among Us3.3909Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Ki a bűnöző? Támadnak a zombik. Próbálj túlélni! Zombie Outbreak Arena5.0221Támadnak a zombik. Próbálj túlélni! Próbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban! Hipsters vs Rockers4.5695Próbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban!
Fuss az életedért! Relic Runway0.0229Fuss az életedért! A Star Stable egy izgalmas online játék, amelyben kalandok, lovak és rejtélyek várnak felfedezésre.Star Stable0.0615A Star Stable egy izgalmas online játék, amelyben kalandok, lovak és rejtélyek várnak...Ismerd meg a vásárlás szabályait! Shopping Rules2.81KIsmerd meg a vásárlás szabályait! Vezess egy vadászgépet és vegyél részt egy bevetésen! Air Warfare2.0475Vezess egy vadászgépet és vegyél részt egy bevetésen! Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Skate Hooligans5.0654Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Kalandozz ismét nálunk. Csodálatos tájak várnak rád! Adventure Moments3.0852Kalandozz ismét nálunk. Csodálatos tájak várnak rád! Száguldozz hajeresztő pályákon! Mutasd be te a legmenőbb trükköket! Powerslide Kart Simulator3.3376Száguldozz hajeresztő pályákon! Mutasd be te a legmenőbb trükköket! Tudod, hogy kell tacot készíteni? Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát! Taco készítés5.01KTudod, hogy kell tacot készíteni? Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új...Takarítsd ki a szobád, és vidítsd fel a nagyit! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát!Takarítás kihívás3.84KTakarítsd ki a szobád, és vidítsd fel a nagyit! Játssz és nézd a Cartoon Network...Páholj szét egy ajándékokkal teli Pinatát! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát!Pinata páholó5.02KPáholj szét egy ajándékokkal teli Pinatát! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper...
Fogd el az alvilág összes lényét! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát!Lényfogó4.01KFogd el az alvilág összes lényét! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új...Küzdj meg a gonosz szellemekkel! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Possessed House3.25KKüzdj meg a gonosz szellemekkel! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Egy hatalmas bűnözőt láttak a városban. Próbáld meg elkapni! Enigma Crime1.51KEgy hatalmas bűnözőt láttak a városban. Próbáld meg elkapni! Tornáztasd meg elmédet nálunk! Apró feladványok várnak!Links Puzzle0.5628Tornáztasd meg elmédet nálunk! Apró feladványok várnak!Egy hatalmas rablás történt a városban. Derítsd ki ki volt a hátterében! Master Plan5.04KEgy hatalmas rablás történt a városban. Derítsd ki ki volt a hátterében!