Te irányítod a mezőgazdasági munkákat, aranyos állatokat tarthatsz, mindenféle árukat termelhetsz és kereskedhetsz is velük. Fedezd fel egy tanyasi gazdaság minden élményét a böngésződben!

Merülj el te is a My Little Farmies fantasztikus világában! Alapítsd meg a saját falvadat! Fektesd le a járdákat, ültesd el a gabonát, a gyümölcsöt és a zöldséget! Készíts biotermékeket a termelőegységekben és kézműves műhelyekben! Őröld meg a rozsot és süss a lisztből kenyeret! Fedezd fel te is ezt a részletgazdagon megalkotott tanyás szimulációt annak sok-sok játékterületével és játékfunkciójával!

My Little Farmies

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

My Little Farmies

közösségében!
Irány a farm!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.02KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.01KBuborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7249Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0408Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.0130Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.015Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.0141Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0147Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0361Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0248Roulette-ezz egyet Las Vegasban!
Segíts a nyúlon! Judy ear doctor2.0186Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.01KZuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.0123Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML52.7208Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring2.083Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0899Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0300Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero5.0305Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0583Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0180Segíts a mosogatásban Goldie-nak!
Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.02KIsmerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong2.11KEgy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.0510Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.0123Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0546Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku3.54KSudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.0110Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.074Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump5.0224Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0725Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét!
Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World3.01KUtazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD1.3206Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.4222Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets1.3846Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 15.0207Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run2.3316Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.0141Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1555Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.0203Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0223Vegyél részt egy igazi vadászaton!
Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5391Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.03KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect2.31KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles3.0496Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0487Ments meg minket a szörnyektől!