Szereted az állatokat? Mindent tudsz a mangusztáról, a pingvinről, az oroszlánról, az elefántról? Akkor nyisd meg a saját állatkertedet! Egzotikus kifutók és szelíd vadállatok: ez a ZooMumba!
Vidám, mókás és lökött állatok élnek boldogan a hatalmas kifutókban, amelyeket a szokásaiknak megfelelően választhatsz ki. A látogatók az állatkölyköket és a különböző kajáldákat és vásárlós helyeket is imádják! 
Ingyenes regisztráció azonnal!

ZooMumba

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

ZooMumba

közösségében!
Játssz ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! The Third Victim5.0273Kapd el a tetteseket ebben az ügyben is! Válj te is a Darts nagy mesterévé! Darts Pro0.086Válj te is a Darts nagy mesterévé! Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! The Great Robbery3.7283Ismét egy nyomozóra van szükségünk. Nyomozz egy nagy rablás tettesei után! Dolgozz egy tetováló szalonban! Funny Tattoo Shop5.066Dolgozz egy tetováló szalonban! Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Unexpected Adventure3.0267Vegyél részt egy váratlan kalandban. Szuper lesz! Állítsd meg a vírus terjedését! Anti-Virus5.049Állítsd meg a vírus terjedését! Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Little Jump Guy0.029Tedd próbára magad most egy igazán nehéz ügyességi játékban! Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Symbol Reader0.0199Vegyél részt egy egzotikus expedíción! Gondozd saját cuki állatodat! Pow Pet0.031Gondozd saját cuki állatodat! Matekozz és vezess tankot egyszerre! Math Tank Addition5.043Matekozz és vezess tankot egyszerre!
Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Hamster Lost In Food2.0120Segíts egy elveszett hörcsögnek. Készülj a zuhatagozásra! Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!The Lost Tradition3.0237Kutass régen elfelejtett tradíciók után és ismerd meg őket!Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Kids Fancy Dress Memory0.026Kapcsolódj ki egy kellemes memória játékkal! Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Scary Games0.0177Félelmetes kalandban lehet részed. Te elég merész vagy?Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Mushroom Pushing Puzzles5.0121Próbáld ki ezt a szuper új zuhatag játékot. Máshogy fog működni egy kicsit!Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Candy Collapse Deluxe0.0128Készülj egy újabb édes zuhatagozásra! Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Not Alone0.0128Ismerd meg Carol-t és segíts neki a keresésben! Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Tiny Boxes0.046Kapcsolódj ki és gondolkozz egy kicsit!Elég gyors vagy? Most kiderül!Mango Mania0.050Elég gyors vagy? Most kiderül!Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül! Mixed World Weekend5.031Tedd próbára magad ismét egy logikai játék keretein belül!
Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind3.34KKapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles4.01KSegíts a farmon élő állatoknak párt találni! Gyakorolj parkolni online! Lof Parking0.0157Gyakorolj parkolni online! Győzd le a baktériumokat! Bacteria Monster Shooter5.0368Győzd le a baktériumokat! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe4.03KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.01KNyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold3.31KIsmered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0797Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals5.0348Segíts a cuki állatokon! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 33.33KIsmét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz?
Etesd meg az éhes formákat! Hungry Shapes5.0139Etesd meg az éhes formákat! Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! Stacking Challenge5.0418Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences2.4724Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3341Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3246Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5259Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Focizz most logikusan! Soccer Challenge0.0115Focizz most logikusan! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0369Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0182Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned!
Akadályozd meg az ufók támadását! Ufo Arkanoid Deluxe4.5996Akadályozd meg az ufók támadását! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3798Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets4.34KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0775Keresgélj most egy kicsit másképp!