A tél kegyetlen, jeges lehelete söpör végig a vidéken és jégsivataggá változtatja a tengereket. De ne aggódj, a Pirate Storm forró és heves tengeri csatái hamarosan elűzik a téli hideget!  Négy hétig a legénységeddel és a jól felszerelt hajóddal nekivághatsz a tengereknek és különleges event térképek kihívásait teljesítheted, amelyeken számtalan új sziget vár meghódításra. Az új területeket azonban – természetesen – nem lehet csak úgy minden további nélkül meghódítani. Ezek a szigetek kivételesek, nem adják meg magukat harc nélkül! Kérd a klánod támogatását és meglátod, mi mindent érhetek el csapatmunkával és jó szervezéssel!

Vagy Te és a csapatod még merészebb kihívásra vágytok? A különösen kalandvágyó kapitányok megcélozhatják a messzi jégvilág befagyott tundráit is és hadat üzenhetnek a legendás jégfarkasoknak. Minél bátrabb a kapitány, annál gazdagabb a jutalom! A legnagyobb hősök még a Blizzard event hajót is megszerezhetik, amely méltán viseli ezt a büszke nevet.

Hatalmas hajók, veszélyes csaták, rémes tengeri szörnyek: kalózos akciójáték a javából!

Vadonatúj kaland: PirateStorm kalózos játék! Vesd bele magad az online kalózkodás örömeibe, bonts vitorlát és csinálj cápaeledelt az óriás tengeri szörnyekből! Hadd érezzék az ellenségeid az ágyúgolyóid súlyát: lődd a hajójukat pozdorjává és süllyeszd el őket a tenger fenekére! A PirateStorm világában a dicsőségért és kincsekért vívott harcban minden eszköz megengedett.

Harcolj akár a számítógép által vezérelt ellenfelek, akár valós játékosok ellen, a PirateStorm kalózos játékban annyi akcióban és izgalomban van részed, hogy alig győzöd kapkodni a fejed!

A PirateStorm kalózos játékban egyszerű szárazföldi patkányként szállsz hajóra, hogy hírnevet szerezz magadnak a kalózok között. Harcról harca, csatáról csatára egyre több tapasztalatot szerzel és egyre magasabb szintre jutsz, míg hamarosan már rettegett kalózként garázdálkodsz a tengeren.

Töltsd meg az ágyúkat: vár a PirateStorm online kalózos játék, ahol folyamatosan tombol a harc! Játssz velünk ingyen most!

Pirate Storm

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Pirate Storm

közösségében!
Játssz ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Bubble Burst0.0316Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Segíts a dárdás pálcikaembernek! The Spear Stickman0.024Segíts a dárdás pálcikaembernek! Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Hellokids Coloring Time0.041Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Ismerd meg a poker világát!Poker World0.059Ismerd meg a poker világát!Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Mexico Rex0.059Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Építs össze igazi fegyvereket! Gun Builder 20.025Építs össze igazi fegyvereket! Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Angry Snakes0.069Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Gyűjtsd be a labdákat! Ball Picker 3D0.081Gyűjtsd be a labdákat! Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Magic Remedy0.0389Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Becoming a Detective0.0269Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit!
Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Hotel Renovation5.0577Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Mysterious Institution5.0437Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.74KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Pixel Soilder Memory0.0479Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Cursed Property4.5367Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Traffic run online0.0175Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Legyél te is kommandós!Bullet Party5.0131Legyél te is kommandós!Extrém versenyzés és száguldozás vár. Te készen állsz?Extreme Asphalt Car Racing0.0127Extrém versenyzés és száguldozás vár. Te készen állsz?Vegyél részt az orkok háborújában! Clash of Orcs0.086Vegyél részt az orkok háborújában! Ugrálj,repülj és győzz! Stickman Swing0.0102Ugrálj,repülj és győzz!
Focizz most logikusan! Foot Chinko0.058Focizz most logikusan! Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Flip Bottle0.0100Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Backflip Dive 3D0.097Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Gunspin0.058Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Verekedj és segíts a pálcikaembereknek! Stickman Street Fighting 3D0.043Verekedj és segíts a pálcikaembereknek! Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Road Turn5.0233Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Készülj fel a focizásra! Football Masters 20200.061Készülj fel a focizásra! Tedd próbára a lövési pontosságodat! Deul0.074Tedd próbára a lövési pontosságodat! Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Space Blaze 20.078Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk! Moto Road rash 3D0.076Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk!
Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.0320Rakd ki a művészi képeket! Autózz és ugrass a városi utakon! City car stunt 20.095Autózz és ugrass a városi utakon! Fuss az életedért! Shift Run0.0149Fuss az életedért! Menj végig az akadálypályán az autóddal!Car eats car 20.062Menj végig az akadálypályán az autóddal!Repítsd el a pingvineket!Penguin Bounce0.077Repítsd el a pingvineket!Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 105.0501Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Tarts ismét Ádámmal és Évával!Adam and Eve 70.021Tarts ismét Ádámmal és Évával!Versenyezz igazi tuning autóval!Two Punk Racing0.0102Versenyezz igazi tuning autóval!Válj te a versenyhétvége hősévé!Grand Prix Hero0.0193Válj te a versenyhétvége hősévé!Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában! Johnny Revenge4.5116Segíts Johhnynak a bosszú végrehajtásában!
Győzd le a vírust! Silly Ways to get infected0.060Győzd le a vírust! Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Draw Climber5.0142Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Repülj be a célba! Hanger 20.062Repülj be a célba! Készítsd el most te a popcornt!Popcorn Box0.0308Készítsd el most te a popcornt!Tarts ismét a troll arcokkal!TROLL FACE QUEST: VIDEO MEMES AND TV SHOWS: PART 10.018Tarts ismét a troll arcokkal!