A tél kegyetlen, jeges lehelete söpör végig a vidéken és jégsivataggá változtatja a tengereket. De ne aggódj, a Pirate Storm forró és heves tengeri csatái hamarosan elűzik a téli hideget!  Négy hétig a legénységeddel és a jól felszerelt hajóddal nekivághatsz a tengereknek és különleges event térképek kihívásait teljesítheted, amelyeken számtalan új sziget vár meghódításra. Az új területeket azonban – természetesen – nem lehet csak úgy minden további nélkül meghódítani. Ezek a szigetek kivételesek, nem adják meg magukat harc nélkül! Kérd a klánod támogatását és meglátod, mi mindent érhetek el csapatmunkával és jó szervezéssel!

Vagy Te és a csapatod még merészebb kihívásra vágytok? A különösen kalandvágyó kapitányok megcélozhatják a messzi jégvilág befagyott tundráit is és hadat üzenhetnek a legendás jégfarkasoknak. Minél bátrabb a kapitány, annál gazdagabb a jutalom! A legnagyobb hősök még a Blizzard event hajót is megszerezhetik, amely méltán viseli ezt a büszke nevet.

Hatalmas hajók, veszélyes csaták, rémes tengeri szörnyek: kalózos akciójáték a javából!

Vadonatúj kaland: PirateStorm kalózos játék! Vesd bele magad az online kalózkodás örömeibe, bonts vitorlát és csinálj cápaeledelt az óriás tengeri szörnyekből! Hadd érezzék az ellenségeid az ágyúgolyóid súlyát: lődd a hajójukat pozdorjává és süllyeszd el őket a tenger fenekére! A PirateStorm világában a dicsőségért és kincsekért vívott harcban minden eszköz megengedett.

Harcolj akár a számítógép által vezérelt ellenfelek, akár valós játékosok ellen, a PirateStorm kalózos játékban annyi akcióban és izgalomban van részed, hogy alig győzöd kapkodni a fejed!

A PirateStorm kalózos játékban egyszerű szárazföldi patkányként szállsz hajóra, hogy hírnevet szerezz magadnak a kalózok között. Harcról harca, csatáról csatára egyre több tapasztalatot szerzel és egyre magasabb szintre jutsz, míg hamarosan már rettegett kalózként garázdálkodsz a tengeren.

Töltsd meg az ágyúkat: vár a PirateStorm online kalózos játék, ahol folyamatosan tombol a harc! Játssz velünk ingyen most!

Pirate Storm

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Pirate Storm

közösségében!
Játssz ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0ØMentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0ØKártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0ØRoulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.0ØSegíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0ØZuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.0ØTervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML50.0ØVezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.0ØSzínezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter0.0ØVálj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0ØÖltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét!
Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.01Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0ØGyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0ØSegíts a mosogatásban Goldie-nak!Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.02Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong0.0ØEgy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.0ØTedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.05Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0ØKeresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.01Sudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.0ØZuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!
Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.0ØRakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump0.06Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0537Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.0674Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.098Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.7138Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets5.0482Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.088Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9104Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.061Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!
Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1366Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.082Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.090Vegyél részt egy igazi vadászaton! Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5275Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect5.01KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0343Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0385Ments meg minket a szörnyektől! Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Bubble Fitter3.2631Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Kicsi szörnyikékkel és hatalmas zuhatagozással készültünk! Fantasy Connect Deluxe0.0321Kicsi szörnyikékkel és hatalmas zuhatagozással készültünk!
Segíts a beteg királynőn! The Sick Queen3.81KSegíts a beteg királynőn! Találkoztál már mérges baglyokkal? Szükség van rád az elűzésükben! Angry Owls0.0305Találkoztál már mérges baglyokkal? Szükség van rád az elűzésükben! Csodálatos virágok és egy nagyszerű zuhatagozással várunk. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!  Blomster Match 33.93KCsodálatos virágok és egy nagyszerű zuhatagozással várunk. Ne hagyd ki ezt a remek...Okosnak tartod magad? Most bebizonyíthatod! 17th Shape0.0162Okosnak tartod magad? Most bebizonyíthatod! Hozd össze a barátaidat és a tortákat! Path Finding Cakes Match0.0105Hozd össze a barátaidat és a tortákat!