A repülésirányítók már elfoglalták a helyüket a toronyban, a földi és a légi személyzet is készen áll - csak arra várnak, hogy kézbe vedd az irányítást! Tervezd meg, építsd ki és irányítsd a repülőteret, gondoskodj az utasokról és a csomagjaikról. Ápold a nemzetközi kapcsolatokat, adj leszállási engedélyt a barátaidnak és indítsd útnak a saját gépeidet messzi tájak felé, hadd váljon a kis reptérből egykettőre hatalmas, nemzetközi légikikötő!
Ingyenes regisztráció azonnal!

Skyrama

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Skyrama

közösségében!
Repülj ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.0286Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus5.0232Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5361Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.069Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.024Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.022Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout0.078Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider0.044Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.039Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.055Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!
Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.073Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle0.0137Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Játssz a gravitációval! Ungravity0.024Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.027Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.011Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill0.038Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.010Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2195Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.028Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte0.066Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal!
Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.028Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience0.0161Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.037Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.039Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.063Vezesd le a feszültséget! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3785Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.0104Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.93KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0140Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja!
Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.094Juss el a csúcsra a fagyiddal! Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Adam and Eve: Sleepwalker0.017Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Adam and Eve 5: Part 10.018Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5180Golfozz most egy ásóval! Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Baby Hazel Spa Bath0.086Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.067Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Mr. Miner0.033Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0392Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0155Válj te is aranyásóvá!
Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.0127Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.075Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.0103Készülj fel a fotózásra!Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Baby Hazel School Hygiene0.080Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0439Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...